Vitray nem ezt érdemelte tőletek. Nagyon sokat adott pályafutása során nekünk, nektek, mindenkinek. Mivel emberből van ő is követhet el hibákat. Nem azzal kellett volna nekiugrani, mint az a hülye kis pöcs, aki a 68-as bakiján lovagolt, hogy mit nem tett jól. Nem, meg kellett volna köszönni, hogy évtizedeken keresztül színvonalas műsoraival és közvetítéseivel próbált meg tenni azért, hogy ilyen kis gyökerek ne rügyezhessenek ki.
A magam részéről azt gondolom, hogy felette is eljárt az idő, elfáradt és itt az a pont, mikor búcsút kell inteni egy pályának. De az, amit nyújtott nekünk az sokkal, nagyon sokkal több annál amit egyesek elvennének tőle; kivívta a tiszteletet és megérdemli, hogy jóleső érzéssel gondolhasson vissza: nem volt hiábavaló! Én köszönöm neki!
P.s: nem fogok ilyen tasakokkal vitázgatni, mint te, Rambo, szal fölösleges lesz feszegetned.
Menj el te is a Legyen Ön is milliomosba - lehet jelentkezni bárkinek -, és akár 40 milliót is nyerhetsz fél óra alatt. És haza is viheted mindet.
A lehetőség adott.
Ja, csak ott az irigykedés kevés, tudni is kell. Epét hányni bárki képes.
Köszönöm a választ. Nem tudtam, hogy Komlósi úr Waldner szinkrontolmácsa volt az ominózus meccsen. Ám sem ez, sem, hogy Komlósi úr tréfának szánta a dolgot, nem menti az elhangottakat. Elég kínos, ha valaki csak mások ledegradálásával tud poénokat gyártani.
Vitray Úr! Elismerve televíziós szakmai rátermettségét, belátva, hogy az elmúlt 40 év egyik jelentős tv-s személyisége volt, hogyan tudott eggyütt dolgozni Vitár,Gulyás,Komlósi, Egri V., Csisztu szinvonalú munkatársakkal. Bizonyára komoly szakmai megpróbáltatás volt ez az Ön számára. Megkérdezném mi a szakmai véleménye a Verebes, Anettka féle műsorvezetőkről? Ha Önön múlna képernyőre engedné őket?
Ebben igazad van. Csak a kulonbseg az hogy mig a lotto 5-os meg miegymas eselye nagyon NAGYON kicsi,(hivjanak meg engem is en iseltudok vinni 1-2 millkot!) az ami bant hogy a "nagy,tehetos,nepszeru" emberek elkoltik egymas kozott a milliokat szimplan odaadjak egymasnak teljesen mindegy hogy vetelkedo vagy mas fiktiv formaban. Ezert van itt ez az orszag! Ja es termeszetesen ez megy a tvbe amiert termeszertesen fizetsz, eszrevetted mar hogy mindig az a 20-30 ember van a cimlapon a tvben stb stb. Oke minden szentnek sajat maga fele hajlik a keze de hogy meg oruljek is neki hogy a pofankba vagjak es tapsikoljak nekik, en is kemenyen dolgozok a napi betevoert szerintem kemenyebben mint a legtobben.
Es behanyja hogy 15 eve vagyok az elnoke es "egyertelmuhogymagamnakadomaamasikmasfelmilliot".
Amikor 60 eves volta akkor csinaltak neki szep kis tv musort es ahelyet hogy orult volna azon nyafogott hogy a frideruksz nem jott el pedig meg a terden lovagoltatta.... (remelem neked is lesz majd 60 perced 60 evesen a tvbe, ja te nem teszel hazankert semmit... te semmirekello :) )
ui.:valoszinuleg te nem 53e bol elsz egyszer probald ki :) bar ezen inkabb sirni kellene!
ui2:aki ezen megsertodik nezzen magaba egy kicsi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szíve szerint van-e olyan műsor, amit szívesen vezetne manapság (bmelyik csatornán), illetve van-e, lesz-e olyan műsor, amit Ön tervez vezetni, készíteni, vagy nem tervezi, de Ön szerint helye lenne a műsorok között!?
Gemgeza?
mi a véleménye arrol, hogy kaparós sorsjeggyel lehet ma egy millót nyerni? És mi a véleménye arról, hogy a lottón is lehet nyerni akár egy milliárdot? Csak úgy, egy prolinak is?