Keresés

Részletes keresés

danken75 Creative Commons License 2007.09.07 0 0 22
Hali!

Nem tudom, jó topikban járok-e (de ez van legközelebb a kérdésemhez). A következő gondom van; vannak olyan telók, amelyekben van zajszintmérő. A kérdésem az, hogy letölthető-e valahonnan olyan java alkalmazás, amely zajmérést végez? Vagy ehhez kompatibilisnek kell lenni a mobil "hardverének" is? Ezért nem véletlen, hogy nem építik be más telefonokba is?

üdv

D75
baybee Creative Commons License 2005.09.05 0 0 21

Sziasztok!

Nekem van egy Samsung e300-as telcsim. Es hozza egy elvileg mukodo adatkabelem. Azert mondom, hogy elvileg, mert mikor megvettem kb. 5 honapja, akkor mukodott minden frankon. Letoltottem az EasyStudio progit a samsung lapjarol, kepeket, hangokat videokat oda-vissza tudtam masolni, szerkeszteni. De... Nemreg "format c:" volt a gepemen, es en hulye nem mentettem el a progi telepitojet, gondolvan, hogy ujra letudom tolteni. Igen am, de azota uj progik vannak a samsug lapjan, es azzal nem muxik. Ha jol emlexem vmi olyat ir ki, hogy nem tudja olvasni az adatokat. Mi lehet a gond? A kabelt felismeri a gep, es a progi is erzi, hogy csatlakozik vmi hozza, mert ha atallitom masik portra, akkor szol, hogy a porton nincs semmi csatlakoztatva.

Morbus Sacer Creative Commons License 2005.08.14 0 0 20

Sziasztok.

Nem tud valaki választ arra, hogy az én SE k300i-m lejátsza a rátöltött mid hangokat (mérettől függetlenül), a barátnőm 6020-as Nokiája meg viszi a kisebbeket (5-6 kb), de a nagyobbakat (50-60 kb) nem képes lejátszani, használni. Észlelt valaki már ilyet?

Gabe_the_Blade Creative Commons License 2005.07.28 0 0 19
:D kösz ha arra járok, megnézem lol
Előzmény: oskar66 (18)
oskar66 Creative Commons License 2005.07.28 0 0 18
Verseny u. -i piac, 72-es pavilon. Asszem Pisti.
Előzmény: Gabe_the_Blade (13)
Gabe_the_Blade Creative Commons License 2005.07.28 0 0 17
Ám a #13-as hozzászólásom még mindig él... ha vlaki tud segíteni...
oskar66 Creative Commons License 2005.07.28 0 0 16
Köszi, megvolt, de télleg fürge...
Azért Ctrl+C-vel Wordban már megvan.
Érdekes, h. a némrz szöveg szerint "für alle Siemens".-az angol kézikönyv szerint csak C35...
Ami a nagyobb gond, hogy nekem azt sem akarja látni.

Mindegy, legfeljebb jót jáccotttam, mert fotói elég jók, és az MMC-ról le lehet menteni.
Előzmény: Gabe_the_Blade (14)
sheratan50ly Creative Commons License 2005.07.27 0 0 15
ha ez az, akkor sztem magába a készülékbe lehet sim-et rakni, mert úgy írnak róla (nem tudok németül, csak a nemzetközi szavakat értem), hogy lehet vele sms-t küldeni, meg ilyesmit.

amúgy sajna nem nagyon tudok segíteni, emrt az ilyen kábeles dolgokhoz nem nagyon értek, sose próbáltam még.
Előzmény: Gabe_the_Blade (14)
Gabe_the_Blade Creative Commons License 2005.07.27 0 0 14
EZ (katt) volna az szerintem. gyorsan tessék olvasni, mert továbbugrik
Előzmény: oskar66 (12)
Gabe_the_Blade Creative Commons License 2005.07.27 0 0 13
Egy problémám lenne:

vettem adatátviteli kábel (2500-ért) hogy frissítsem a szoftverét az M55-ösömnek. Namármost én a gépre föl is telepítettem, látja is, de az a baj, hogy amikor elindítom a frissítést, a gép megnézi a COM1 és a COM2 portokat, de nem találja a telefonomat. Megnéztem eszközkezelőben és kiderült, hogy a telefon a COM4-en van. Természetesen USB portokról beszélek

Tudtok mondani valami szervizt/üzletet vagy akármit, ahol tudnak segíteni? Vagy egyáltalán tud valaki segíteni?

Üdvözlettel: gabe
oskar66 Creative Commons License 2005.07.27 0 0 12
Megmagyaráznom is nehéz, mert elsősorban érdekességként vettem meg:
Szal, egy palmként működő, színes lcd-s kütyü, érintő-képernyős, +fotó +hangrögzitő+e-mail küldési +phone manager stb funkciós akármi..., 256 MB memóriával...

BT és infra nem jáccik, mert amivel egyedül kompatibilis, az a Sie C35i (Az meg annyira "korszerű" teló, hogy amikor meg kellett vennem hozzá, hátast dobtam az árától:2000 FT :DDD)

A ketyíerével az a baj, hogy ugyan megvan a tipusjele is: CASIO MC-20-B; sem az angol vodafonon, sem a Casio honlapján sincs nyoma (2000-es gyártás)

Azért gondoltam arra, h. hátha valaki ismeri a dolgot, és tud valamit mondani róla.
Előzmény: sheratan50ly (11)
sheratan50ly Creative Commons License 2005.07.27 0 0 11
kábelen keresztül? hmmm, infrán vagy BT-n nem próbáltad? (bocs, ha hülyeséget kérdezek, de igazából nem tudom, hogy pontosan miylen palmra gondolsz)
Előzmény: oskar66 (10)
oskar66 Creative Commons License 2005.07.27 0 0 10
Ha valaki tudna tanáccsal segíteni:
A napokban belefutottam egy Vodafone-rendszerfüggő Casio gyártmányú Palmtopba, ami kábelen keresztül egyedül Siemens C35-el kommunikál.
A menű és a leírás szerint internetezni, képet, e-mailt küldeni lehetne vele.
Vodafone kiröhögött, mondván ezt az angol Voda használ(ta)ja, a magyar Vodánál nincs rendszerbe állítva..
Fotózni lehet vele, 320x240-ben elég jó képeket készít, MMC-n keresztül gépre is lehet menteni a képeket,
meg kábelen keresztül átveszi a SIM telefonkönyvét, de más semmi.
Szal, ezzel valóban nem lehet itthon netezni, és ha már megvan, kezeljem úgy, mint egy fotó-funkciós Palmot?
Vagy esetleg mégis lehetne valami trükkje, amivel fel lehet okosítani?
(A baj az, hogy már az ME45-öt sem "látja", a C345 meg, amivel kommunikál, nem tudja a GPRS-t...)
atti73 Creative Commons License 2005.07.14 0 0 9

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Nokia 6100-t és nagyon halvány a képernyővédő óra! Mit lehet tenni? Esetleg SW-t lehet frissíteni? Köszi!

Ewergo Creative Commons License 2005.07.05 0 0 8
Előzmény: Manithou (7)
Manithou Creative Commons License 2005.07.03 0 0 7

Halihó!

Kérdésem a következő:

Lehet-e és ha lehet akkor hogyan, számítógépre áttölteni mobillal készített fotókat.

A teló jelenleg Samsung akárhanyas. Bocs de nem az enyém, azért nem tudom pontosan. Ja és ha netán más vonatkozik az MMS-ben kapott képekre, akkor az is érdekelne.

Előre is köszke!

Acsi4265 Creative Commons License 2005.07.02 0 0 6
Akkor meg fel kell menni a szolgáltató internetes honlapjára, és ott lehet a beállítéásokat lemásolni.
Előzmény: tunyos (5)
tunyos Creative Commons License 2004.12.18 0 0 5
1230: Közölte, hogy bár árulnak LG-t, sajna most annak sem tudja megmondani a beállításait.
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.18 0 0 4
1230 ügyfélszolgálat a bűvös szó erre. :-)

Nem olyan komplikált dolog ez, a wap beállítás nem készülék, hanem szolgáltató specifikus...
Előzmény: tunyos (3)
tunyos Creative Commons License 2004.12.18 0 0 3

Halli!

Segítség kellene: LG 5300, független (PhotoHall) vásárlás után, T-mobile előfizetéssel szeretnék Wap, és MMS használó lenni. Beállítások meg nuku!!

Help!

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.18 0 0 2
Hát jó lassan indult be! :-)

(amúgy az előző hozzászólásom csak egy szimpla nullázás volt )

Mingyá vagyon is egy darab jó kérdésem, azaz nem is, önző módon rögtön kettő:
ha minden igaz, amit egyes mobil fórumokon írogatnak, akkor jövőre, azaz 2005-ben lesz nekünk 256 megás SIM kártya, ami az eddigi hagyományos SIMeket annyiban váltja majd fel, hogy multimédia elemek is tárolhatók lesznek rajta, s nem is fog sokkal többe kerülni a csere, mint a vele azonos kapacitású SD RAM, s egy nem túl magas havi díj ellenében lehet majd a szolgáltatásra igényt tartani. Namost: igaz-e ez egyáltalán? Ha igen milyen készülékkel lehet elérni ezeket az extra tárhelyeket: külön spéci telóval, vagy bármilyen multimédiással?
Előzmény: Acsi4265 (1)
Acsi4265 Creative Commons License 2004.11.17 0 0 1
De ha már te hozzászoltál, akkor gondolom, nem hiába jöttél. Ha meg nulla db topic van akkor meg csak van értelme... Lassan indul majd be a gépezet. Hisz te is hozzászoltál. Üdv!
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.13 0 0 0
Nem 0 darab ilyen topik van már... :)
Előzmény: Acsi4265 (-)
Acsi4265 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 topiknyitó

Szervusz kedves érdeklődő!

Ezzel a topical szeretnék segíteni mindazoknak akiknek ingázniuk kell a topicok között, hogy teljes választ kapjon kérdésére mely a mobiltelekommunikáció világában felmerülhet. Hálózatok, UMTS rendszerek, telefon technika. Itt minden egyhelyen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!