Nem tudom, jó topikban járok-e (de ez van legközelebb a kérdésemhez). A következő gondom van; vannak olyan telók, amelyekben van zajszintmérő. A kérdésem az, hogy letölthető-e valahonnan olyan java alkalmazás, amely zajmérést végez? Vagy ehhez kompatibilisnek kell lenni a mobil "hardverének" is? Ezért nem véletlen, hogy nem építik be más telefonokba is?
Nekem van egy Samsung e300-as telcsim. Es hozza egy elvileg mukodo adatkabelem. Azert mondom, hogy elvileg, mert mikor megvettem kb. 5 honapja, akkor mukodott minden frankon. Letoltottem az EasyStudio progit a samsung lapjarol, kepeket, hangokat videokat oda-vissza tudtam masolni, szerkeszteni. De... Nemreg "format c:" volt a gepemen, es en hulye nem mentettem el a progi telepitojet, gondolvan, hogy ujra letudom tolteni. Igen am, de azota uj progik vannak a samsug lapjan, es azzal nem muxik. Ha jol emlexem vmi olyat ir ki, hogy nem tudja olvasni az adatokat. Mi lehet a gond? A kabelt felismeri a gep, es a progi is erzi, hogy csatlakozik vmi hozza, mert ha atallitom masik portra, akkor szol, hogy a porton nincs semmi csatlakoztatva.
Nem tud valaki választ arra, hogy az én SE k300i-m lejátsza a rátöltött mid hangokat (mérettől függetlenül), a barátnőm 6020-as Nokiája meg viszi a kisebbeket (5-6 kb), de a nagyobbakat (50-60 kb) nem képes lejátszani, használni. Észlelt valaki már ilyet?
Köszi, megvolt, de télleg fürge... Azért Ctrl+C-vel Wordban már megvan. Érdekes, h. a némrz szöveg szerint "für alle Siemens".-az angol kézikönyv szerint csak C35... Ami a nagyobb gond, hogy nekem azt sem akarja látni.
Mindegy, legfeljebb jót jáccotttam, mert fotói elég jók, és az MMC-ról le lehet menteni.
ha ez az, akkor sztem magába a készülékbe lehet sim-et rakni, mert úgy írnak róla (nem tudok németül, csak a nemzetközi szavakat értem), hogy lehet vele sms-t küldeni, meg ilyesmit.
amúgy sajna nem nagyon tudok segíteni, emrt az ilyen kábeles dolgokhoz nem nagyon értek, sose próbáltam még.
vettem adatátviteli kábel (2500-ért) hogy frissítsem a szoftverét az M55-ösömnek. Namármost én a gépre föl is telepítettem, látja is, de az a baj, hogy amikor elindítom a frissítést, a gép megnézi a COM1 és a COM2 portokat, de nem találja a telefonomat. Megnéztem eszközkezelőben és kiderült, hogy a telefon a COM4-en van. Természetesen USB portokról beszélek
Tudtok mondani valami szervizt/üzletet vagy akármit, ahol tudnak segíteni? Vagy egyáltalán tud valaki segíteni?
Megmagyaráznom is nehéz, mert elsősorban érdekességként vettem meg: Szal, egy palmként működő, színes lcd-s kütyü, érintő-képernyős, +fotó +hangrögzitő+e-mail küldési +phone manager stb funkciós akármi..., 256 MB memóriával...
BT és infra nem jáccik, mert amivel egyedül kompatibilis, az a Sie C35i (Az meg annyira "korszerű" teló, hogy amikor meg kellett vennem hozzá, hátast dobtam az árától:2000 FT :DDD)
A ketyíerével az a baj, hogy ugyan megvan a tipusjele is: CASIO MC-20-B; sem az angol vodafonon, sem a Casio honlapján sincs nyoma (2000-es gyártás)
Azért gondoltam arra, h. hátha valaki ismeri a dolgot, és tud valamit mondani róla.
Ha valaki tudna tanáccsal segíteni: A napokban belefutottam egy Vodafone-rendszerfüggő Casio gyártmányú Palmtopba, ami kábelen keresztül egyedül Siemens C35-el kommunikál. A menű és a leírás szerint internetezni, képet, e-mailt küldeni lehetne vele. Vodafone kiröhögött, mondván ezt az angol Voda használ(ta)ja, a magyar Vodánál nincs rendszerbe állítva.. Fotózni lehet vele, 320x240-ben elég jó képeket készít, MMC-n keresztül gépre is lehet menteni a képeket, meg kábelen keresztül átveszi a SIM telefonkönyvét, de más semmi. Szal, ezzel valóban nem lehet itthon netezni, és ha már megvan, kezeljem úgy, mint egy fotó-funkciós Palmot? Vagy esetleg mégis lehetne valami trükkje, amivel fel lehet okosítani? (A baj az, hogy már az ME45-öt sem "látja", a C345 meg, amivel kommunikál, nem tudja a GPRS-t...)
Lehet-e és ha lehet akkor hogyan, számítógépre áttölteni mobillal készített fotókat.
A teló jelenleg Samsung akárhanyas. Bocs de nem az enyém, azért nem tudom pontosan. Ja és ha netán más vonatkozik az MMS-ben kapott képekre, akkor az is érdekelne.
(amúgy az előző hozzászólásom csak egy szimpla nullázás volt )
Mingyá vagyon is egy darab jó kérdésem, azaz nem is, önző módon rögtön kettő:
ha minden igaz, amit egyes mobil fórumokon írogatnak, akkor jövőre, azaz 2005-ben lesz nekünk 256 megás SIM kártya, ami az eddigi hagyományos SIMeket annyiban váltja majd fel, hogy multimédia elemek is tárolhatók lesznek rajta, s nem is fog sokkal többe kerülni a csere, mint a vele azonos kapacitású SD RAM, s egy nem túl magas havi díj ellenében lehet majd a szolgáltatásra igényt tartani. Namost: igaz-e ez egyáltalán? Ha igen milyen készülékkel lehet elérni ezeket az extra tárhelyeket: külön spéci telóval, vagy bármilyen multimédiással?
De ha már te hozzászoltál, akkor gondolom, nem hiába jöttél. Ha meg nulla db topic van akkor meg csak van értelme... Lassan indul majd be a gépezet. Hisz te is hozzászoltál. Üdv!
Ezzel a topical szeretnék segíteni mindazoknak akiknek ingázniuk kell a topicok között, hogy teljes választ kapjon kérdésére mely a mobiltelekommunikáció világában felmerülhet. Hálózatok, UMTS rendszerek, telefon technika. Itt minden egyhelyen!