Éppen kerti rattan bútor vásárlás előtt vagyok. Sok-sok rattan bútort kínáló weboldalt végig néztem, de némelyik oldalnál nem az átlag embereknek vannak kitalálva az árak.
Rengeteg weboldalt végig néztem, de csak kettőt találtam ahol elfogadható árak vannak. Sőt szerintem ez a két weboldal kínálja ár-érték arányban a legjobb termékeket. Szerintem, ha nem akartok sok időt a keresgéléssel tölteni ennél a két weboldalnál kezdjétek a nézelődést:
Sziasztok! Idén nyárra tervezem lecserélni a meglévő rattan kerti bútoraimat valami újabbra. Több szakkereskedésben is körbenéztem már, az egyik, amelyik nagyon tetszett a www.outdoor7.hu úgy gondolom az ár-érték arány megfelelő, tegnap jártam a bemutató termükben a maxcityben. Voltatok már ott? Mi a véleményetek az áraikról? Vásárolt már innen valaki? Köszi a hozzászólásokat!
A rattan bútorok alkalmasak mindennapi használatra természetesen nagyon sok függ a kivitelezéstől a felhasznált anyag vastagságától kezelésétől. Az alapanyagot összetekeredve lehet az erdőben megtalálni ezt elsőre kiegyenesítik, így kapnak egy több méter hosszú rattan szálat. Ezek után használják fel a bútorok elkészítéséhez. A rattan szál előnye, hogy nagyon rugalmas, teljesen tömör nem üreges. Sajnos sok rattan bútort gyártanak nem megfelelő vastagságú rattanból. A rattan alapanyag Indonéziából származik és Cirebonban Jáván van a rattan kereskedelem középpontja. Ezen az oldalon láthattok egy pár képet rattan bútorokról: http://www.kep.tar.hu/rattan/ A képek mind itthon készültek a jelenlegi készletből.
ez engem is érdekelne!nem tud valaki gyakorlati tapasztalatokkal szolgálni rattanbútorokkal kapcsolatban???vki egy árlistát nem tudna felrakni vagy mailben küldeni?
Sziasztok, szerintetek a rattan butorok (foleg szekre es asztalra gondolok) ajanlottak mindennapi hasznalatra, vagy pedig tul torekenyek? Mennyi ido alatt mennenek tonkre?