Keresés

Részletes keresés

Dörmike Creative Commons License 2004.11.02 0 0 8
Az a gond, hogy én 1/2 8 kor vittem a kocsit mosni, de már lila pöttyös a piros autó....
Előzmény: Ninnna (7)
Ninnna Creative Commons License 2004.11.02 0 0 7

A raktártűz nyomán savas anyagok - köztük sósav - kerülhettek a reggeli párába, ezért a katasztrófavédelmi hatóságok óvintézkedéseket javasolnak a tűzeset közvetlen közelében, tehát 300-500 méteres körzetében élőknek.

Az óvó figyelmeztetés a főváros XV. kerületében, a Szántóföld utca, Fóti út, Mogyoródi út, Közvágóhíd utca által határolt területen élőknek - mintegy ötszáz embernek -szól.

Megelőzés céljából ajánlatos lemosni

- a megjelölt körzetben az autókat

- a szabadban tárolt ruhákat

- és nem szabad elfogyasztani a szabadban tárolt élelmiszert.

A lakosság a Fővárosi Polgárvédelmi Parancsnokság 327 14 04-es, illetve az ÁNTSZ 270 05 68-as telefonszámán kaphat választ a szükséges óvintézkedésekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseire.

Előzmény: Eligor! (4)
Dörmike Creative Commons License 2004.11.02 0 0 6

Hali!

Én a Szlacsányiban lakom és videóztam, meg fotóztam. Az ablakban álltam, nem mentem közelebb. 700-800 m-re voltam a tűztől, kb. egy órán keresztül voltam a nyitott ablaknál. Most nem tudom, hogy megfáztam e, vagy a sósavtól köhögök. A kocsim pöttyös lett mint egy katica. A biztosító szerint ezt a felelősség biztosításából kell a cégnek fedeznie. Keresek embereket a közös érdekképviselethez!

D

Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.11.02 0 0 5
Én Újpesten is hallottam a robbanásokat a víztoronynál...
Eligor! Creative Commons License 2004.11.02 0 0 4

Én is itt lakom egy köpésre...

Akkorákat durrant a cucc hogy először azt hittem a szlovákok áttörték a határt és háború van :)

Ninnna Creative Commons License 2004.11.02 0 0 3

most ért ide (Nagykörút Dunához közelebbi része) a füst.

Jelent az valamit, hogy a cég veszélyes hulladék gyűjtéssel meg ilyesmikkel foglalkozik? Jaj, megint napokat- heteket kell majd várni, mire kiderül valami...

Előzmény: B4n4n (1)
Nick_Rivers Creative Commons License 2004.11.02 0 0 2
Ez komoly??? Csak mert az elöbb néztem ki az ablakon, és még igen csak piroslotak dolgok.
Előzmény: B4n4n (1)
B4n4n Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1
Már eloltották, kb 200 méterre lakom
pucros Creative Commons License 2004.11.01 0 0 0
Engem a füstje jobban érdekel, mint a lángja.
Miből van, merre megy, és le szabad-e tüdőzni.
Előzmény: Etana (-)
Etana Creative Commons License 2004.11.01 0 0 topiknyitó

Index "Molnár Péter elmondta, a XV. kerületben, a Szántóföld utcában háromszáz négyzetméternyi területen egy könnyűszerkezetes raktárban vegyi anyagok égnek, sorozatos robbanások hallatszanak, ezért a tűzoltók egyelőre nem tudnak bejutni az épületbe. Összesen 140 tűzoltó vonult a helyszínre.

A szóvivő az Objektív Hírügynökségnek elmondta, a lángok mintegy húsz méter magasra csapnak fel, személyi sérülésről egyelőre nincs információ. A helyszínen több mentő is készenlétben van. Fokozott veszélynek van kitéve a tűzoltó állomány, a robbanások igen erősek, és helyenként 100-150 méteres lángokat lövellnek az ég felé - mondta a szóvivő.

Egyelőre még nem tudják, milyen vegyi anyagok égnek a raktárban.

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Egyesület szerint a Palota Környezetvédelmi Kft. háromszáz négyzetméteres raktárában keletkezett a tűz"

Ezek égnek:

http://www.kszgysz.hu/palota.htm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!