Keresés

Részletes keresés

spooler Creative Commons License 2004.10.29 0 0 37

Bár tudom, hogy sokak hitét a tények nem zavarják meg, de:

"Mádl lakása" topic:

spooler válasz | megnéz | könyvjelző 2004.10.27 11:52:51 (35)

Pontosan. A Vérhalom tér és a Pentelei Molnár utca között fekvő ingatlan nagyon régóta van állami tulajdonban. Olyan régóta, hogy még Grósz Károly is lakott ott, ha jól emlékszem. A rendszerváltás után azért "szorult háttérbe" , mert nem elég hivalkodó. (vö. Gyurcsány kérója, ami szintén arrafelé van).  Árpi bácsi beköltözése előtt üresen állt, mert a nagy emberek a schönbrunni kastély méretű épületeket prefrálták...

Tehát egy fillérjébe sem került az államnak-és így az adófizetőknek.

könyvtároslány Creative Commons License 2004.10.29 0 0 36

és az, aki az ő oldalukon van, hiába szaros, ragyog a glóriája.

igaziból arra lennék kiváncsi, hiszik is-e a nyilvánvaló hazugságokat, amiket szajkóznak?

Előzmény: pernot (35)
pernot Creative Commons License 2004.10.29 0 0 35
Nem veszed észre, hogy egytől egyig, aki nem az ő oldalukon van, -teljesen függetlenül a múltjától-, bekenik a szaros kezükkel?

Előzmény: könyvtároslány (33)
dez1 Creative Commons License 2004.10.29 0 0 34
Én úgy tudom Orbánnak lakása van.
Előzmény: verz (3)
könyvtároslány Creative Commons License 2004.10.29 0 0 33

tudod: ebben az a legszomorúbb, hogy rendszerint azok, akik így csattogtatják a fogukat MOST, azok a Kádár-rendszerben jól elvoltak, dörgölőztek a párttitkárhoz, dehogyis volt bajuk a rendszerrel, nemhogy esetleg be lettek volna csukva, mint Göncz, netán halálra ítélve, ahogy Mécs... most meg, amikor már nincs tétje az ugrándozásnak, nagyon bátrak lettek, és teli tüdőből fújják a rágalmaikat.

Előzmény: tavir (31)
pindiy Creative Commons License 2004.10.29 0 0 32
"

Mondjuk arról, amit Chip Rommel irogatott, semmit se tudok, de arról viszont dokumentum van, hogy Göncz, az 1947-es elhurcolása előtti Kisgazda Párt-i főtitkár, Kovács Béla titkáraként titokban jelentéseket írt Rákosinak a Magyar Kommunista Párt főtitkárának a Kisgazda Párt belső ügyeiről. Na már most Kovácsot elhurcolták a Szovjetunióba, ahonnan csak Sztalin halála után szabadult.

Akkor a Kisgazda Párt volt a legnagyobb nemzeti, demokratikus, polgári párt, szemben a szovjet szoldateszka de facto ügynökgépezetével az MKP-val.

Eddigi tudásom szerint, a szó szoros értelmében ...."

Az eddigi tudásodat nyugodtan kidobhatod, mert marhaságokat beszélsz.....

Előzmény: Törölt nick (22)
tavir Creative Commons License 2004.10.29 0 0 31

Rájöttem! Ha ezentúl valakire rosszat akarok mondani, akkor azt mondom: Chip Rommel.

Az életben  nem tudja meg, h mit gondolok róla.

tavir, a rád fel-nem-mászott, de leszállt libsi, aki ugat (száj vs. mocskos)

(Egyébként jó magadban beszélgetni?)

Előzmény: Törölt nick (23)
bloki Creative Commons License 2004.10.29 0 0 29
Rákosi pajtást is hogy megtapsolták!
Előzmény: PuPu (25)
zividivi Creative Commons License 2004.10.29 0 0 28
Ugyanmár Pu-Pu! Nem kellene általánosítani a népet egy agymosott "szeretővel"! Nem mennyiségfüggő a tiszteletreméltóság, hanem a minőségtől. Nálatok nem?
Előzmény: PuPu (25)
PuPu Creative Commons License 2004.10.28 0 0 25

Hát én eddig úgy tapasztaltam, hogy a nép ösztöne hallatlanul jó.

Mondhatsz te akármit, - a nép Gönczöt hitelesnek találta, - söt! szerette.

Kevés politikusnak adatik meg ez.

:O)))

Előzmény: Törölt nick (22)
firstmaggio Creative Commons License 2004.10.28 0 0 20
Az arcátlanság határát oly módon lépted túl, hogy remélem magadra maradsz ebben a topicban! A te beírásaidra bizonyosan nem fogok reagálni :-(((((((
Előzmény: Törölt nick (16)
tavir Creative Commons License 2004.10.28 0 0 19

:))))

Végül is..... Én vagyok a hülye libsi, toleranciabajnok. Te meg az igazmondó juhász.

Előzmény: Törölt nick (18)
tavir Creative Commons License 2004.10.28 0 0 17

Ha idézel tőlem akárcsak egyetlen ilyen beírást is, akkor elfogadom a kritikát.

Az pedig, h egy általam nagyra becsült emberrel kapcsolatban leírt aljasságra miként reagálok, az hadd legyen már hasonló ahhoz, amit  kiváltott belőlem. Sőt, még vissza is fogtam magam.

Előzmény: Törölt nick (16)
tavir Creative Commons License 2004.10.28 0 0 15

A franc fog veled foglalkozni! Ha provokálsz, akkor vállald a következményeket.

Te írtad magadról: "fikanick vagyok". Akkor mit vársz?

Előzmény: Törölt nick (12)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2004.10.28 0 0 13
Úgy látszik, te hivatalos fikázó vagy. Ezért fizetnek vagy meggyőződésből csinálod? Tényleg xar alak vagy.
Előzmény: Törölt nick (10)
tavir Creative Commons License 2004.10.28 0 0 9
Harcinikk vagy, mint írtad. Akkor meg menny a picsába.
Előzmény: Törölt nick (1)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2004.10.28 0 0 8

Úgy látszik, te sosem változol. Remélem ezt is zsidó érzékenységed íratta veled. Minősíthetetlen vagy.

noir2 Creative Commons License 2004.10.28 0 0 7

ez a Mádl-villa "ügy"  (mert ugye erről van szó burkoltan) valójában kiknek "ügy"?

'merthogy' az itt felsorakozott jobboldali olvtársak megállapításaiból itélve a jobboldanak van vele problémája

de akkor minek idekeverni Gönz Árpádot?

Előzmény: Vállalati Liberális (-)
k.nemezis Creative Commons License 2004.10.28 0 0 6
Az én értesüléseim szerint mind a két villa csak az elnöknek és a feleségének (özvegyének) jár, nem örökölhető! Haláluk után vissza száll az államra.
zividivi Creative Commons License 2004.10.28 0 0 5
Semmi félreértés! 4x10 millió év múlva minden állampolgáráának ád Pártunk-ésKormányunk egy ugyanilyen lakosztályt, feltéve, hogy kétszer senki sem lesz közben államfő. Addig pedig Göncz Kinga gondoskodik a hontalanakról, akik megteremtették a lehetőségét annak, hogy pártállamunk ilyen nagyvonalú lehessen. :-Ó
Hy Creative Commons License 2004.10.28 0 0 4
Miért, kit zavar?
verz Creative Commons License 2004.10.28 0 0 3
Kit zavar az a tény, h Mádlnak jár lakás???

Az már tényleg elvakult farok, akármelyik oldalinak is tartja magát!

Engem az se zavar, h Orbánnak van egy tűrhető háza (igaz az sem, Hornnak is), inkáb az zavar, h a magyar miniszterelnököknek "sumákolással" (vagy legalábbis azzal vádolva) kell hozzájutni egy színvonalas lakáshoz. Az az acsargás meg végképp röhejes volt, amit Megyó villájának biztosítása körül csaptak egyes "lelkes olvtársak".
Állományjavító Creative Commons License 2004.10.28 0 0 2

Valamikor felháborodtam az aljasságnak és a kegyetlen és hazug denunciálásnak ezeken a tanúságtételein; szorongtam, hogy nem lehet ellene tenni semmit, mint a varangynyál ellen, letörölhetetlen, büdös és elrondítja a tiszta és ránctalan arcot is.

Ma örülök, ha ilyesmit olvasok, és hálistennek egyre többet olvasok ilyet, a tehetetlen, arctalan és toporzékoló düh és kicsinység pállik  belőlük, és minél több genny fröccsen ki a felvágott kelésből annál kisebb lesz, aztán eltűnik és a bőr begyógyul, csak egy heg marad utána.

Vagy az se.

pindiy Creative Commons License 2004.10.28 0 0 0
Göncz villája cc. 500 millió, ha nem többet ér, biztositható mindaz, ami egy volt köztársasági elnök és tevékenysége számára fontos.
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.10.27 0 0 topiknyitó
Félreértés ne essék: szerintem egy volt köztársasági elnöknek jár, ami jár. Főleg, ha törvény szerint jár. Csak azt nem értem, hogy akiket zavar az a tény, hogy Mádlnak jár a lakás, azokat miért nem zavarja, hogy Göncz Árpádnak is... Szép villában lakik Göncz Árpád és igen drága is. Mert megérdemli!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!