Félreértés ne essék: szerintem egy volt köztársasági elnöknek jár, ami jár. Főleg, ha törvény szerint jár. Csak azt nem értem, hogy akiket zavar az a tény, hogy Mádlnak jár a lakás, azokat miért nem zavarja, hogy Göncz Árpádnak is... Szép villában lakik Göncz Árpád és igen drága is. Mert megérdemli!
Pontosan. A Vérhalom tér és a Pentelei Molnár utca között fekvő ingatlan nagyon régóta van állami tulajdonban. Olyan régóta, hogy még Grósz Károly is lakott ott, ha jól emlékszem. A rendszerváltás után azért "szorult háttérbe" , mert nem elég hivalkodó. (vö. Gyurcsány kérója, ami szintén arrafelé van). Árpi bácsi beköltözése előtt üresen állt, mert a nagy emberek a schönbrunni kastély méretű épületeket prefrálták...
Tehát egy fillérjébe sem került az államnak-és így az adófizetőknek.
tudod: ebben az a legszomorúbb, hogy rendszerint azok, akik így csattogtatják a fogukat MOST, azok a Kádár-rendszerben jól elvoltak, dörgölőztek a párttitkárhoz, dehogyis volt bajuk a rendszerrel, nemhogy esetleg be lettek volna csukva, mint Göncz, netán halálra ítélve, ahogy Mécs... most meg, amikor már nincs tétje az ugrándozásnak, nagyon bátrak lettek, és teli tüdőből fújják a rágalmaikat.
Mondjuk arról, amit Chip Rommel irogatott, semmit se tudok, de arról viszont dokumentum van, hogy Göncz, az 1947-es elhurcolása előtti Kisgazda Párt-i főtitkár, Kovács Béla titkáraként titokban jelentéseket írt Rákosinak a Magyar Kommunista Párt főtitkárának a Kisgazda Párt belső ügyeiről. Na már most Kovácsot elhurcolták a Szovjetunióba, ahonnan csak Sztalin halála után szabadult.
Akkor a Kisgazda Párt volt a legnagyobb nemzeti, demokratikus, polgári párt, szemben a szovjet szoldateszka de facto ügynökgépezetével az MKP-val.
Eddigi tudásom szerint, a szó szoros értelmében ...."
Az eddigi tudásodat nyugodtan kidobhatod, mert marhaságokat beszélsz.....
Ugyanmár Pu-Pu! Nem kellene általánosítani a népet egy agymosott "szeretővel"! Nem mennyiségfüggő a tiszteletreméltóság, hanem a minőségtől. Nálatok nem?
Ha idézel tőlem akárcsak egyetlen ilyen beírást is, akkor elfogadom a kritikát.
Az pedig, h egy általam nagyra becsült emberrel kapcsolatban leírt aljasságra miként reagálok, az hadd legyen már hasonló ahhoz, amit kiváltott belőlem. Sőt, még vissza is fogtam magam.
Semmi félreértés! 4x10 millió év múlva minden állampolgáráának ád Pártunk-ésKormányunk egy ugyanilyen lakosztályt, feltéve, hogy kétszer senki sem lesz közben államfő. Addig pedig Göncz Kinga gondoskodik a hontalanakról, akik megteremtették a lehetőségét annak, hogy pártállamunk ilyen nagyvonalú lehessen. :-Ó
Az már tényleg elvakult farok, akármelyik oldalinak is tartja magát!
Engem az se zavar, h Orbánnak van egy tűrhető háza (igaz az sem, Hornnak is), inkáb az zavar, h a magyar miniszterelnököknek "sumákolással" (vagy legalábbis azzal vádolva) kell hozzájutni egy színvonalas lakáshoz. Az az acsargás meg végképp röhejes volt, amit Megyó villájának biztosítása körül csaptak egyes "lelkes olvtársak".
Valamikor felháborodtam az aljasságnak és a kegyetlen és hazug denunciálásnak ezeken a tanúságtételein; szorongtam, hogy nem lehet ellene tenni semmit, mint a varangynyál ellen, letörölhetetlen, büdös és elrondítja a tiszta és ránctalan arcot is.
Ma örülök, ha ilyesmit olvasok, és hálistennek egyre többet olvasok ilyet, a tehetetlen, arctalan és toporzékoló düh és kicsinység pállik belőlük, és minél több genny fröccsen ki a felvágott kelésből annál kisebb lesz, aztán eltűnik és a bőr begyógyul, csak egy heg marad utána.
Félreértés ne essék: szerintem egy volt köztársasági elnöknek jár, ami jár. Főleg, ha törvény szerint jár. Csak azt nem értem, hogy akiket zavar az a tény, hogy Mádlnak jár a lakás, azokat miért nem zavarja, hogy Göncz Árpádnak is... Szép villában lakik Göncz Árpád és igen drága is. Mert megérdemli!