Keresés

Részletes keresés

jolih Creative Commons License 2005.02.25 0 0 12

nem tudom, össze vagyon- vonva vagy sem, de:

Utálom a sztárokat. Ma már mindenki sztár: sztárügyvéd, sztárújságíró, sztárfodrász, sztárszkiésháccs...

Mi a f@szé' lenne valaki sztár, mert valamit jól csinál? A legjobban ezeket a villás, bradörös, szigetes, kísértős sztárokat rühellem- semmit nem tettek, és mégis el vannak tőlük ájulva...kikérik a véleményüket, "sztárcsajok és pasik"szeretnek beléjük, mert fantasztikusak stb...

Utálom a sztárokat!!!

Még magamat is, pedig én vagyok a legnagyobb sztár..  :o))) / Annyira nagy sztár vagyok, hogy nem is állok magammal szóba/

fika2 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 11

Nincs normális magyar politikus!

Ha meglátom őket a TV-ben: elkapcsolok!

wizes Creative Commons License 2004.10.28 0 0 10

Ja, az összevonás az, amikor 2 azonos, vagy nagyon hasonló témájú topicot egybevonnak közös topic alá! egyiket a másikba beolvasztják, általában a régibbe az újat!

Azé gondolom ezt tudtad, csak ugratás vótt a nemtudom mi!??

,-)

wizes.

Előzmény: wizes (9)
wizes Creative Commons License 2004.10.28 0 0 9

Ectetet most nem értem: ez mán egy összevont topic, (2-3 beszólásos) vagy még önálló??

???

wizes.

Előzmény: Varga B. Tamás (8)
Varga B. Tamás Creative Commons License 2004.10.28 0 0 8
Hy: Te normális vagy? Én vagdalózok? nem láttd a smiley-t a sor végén? Szerintem meg, ha csak ezért ugrottál be, hát ezért kár volt. Amúgy közben megnéztem a másik topicot, és már tudom, mi z összevonás, te síkbarom, te!
Előzmény: Hy (7)
Hy Creative Commons License 2004.10.28 0 0 7

Elég szomorú, hogy csak vagdalózol, és írsz, de nem olvasol!

Pedig a beíró abak alatt ott áll:

"

A hozzászólás elküldése előtt elolvastam és elfogadtam a jogi szabályzatot. "

Előzmény: Varga B. Tamás (6)
Varga B. Tamás Creative Commons License 2004.10.28 0 0 6

Indián: Én isten bizony nem tudom, mit jelent az összevonás. Most éppn összevont szemöldökkel írom ezeket a sorokat, de akkor se tudom:) nem ismerem az itteni moderálási elveket.

P.S.: Megírtalak ám:) Nézd meg majd vasárnap a TV2-n rézbőrű testvéreidet:D

Indián Creative Commons License 2004.10.27 0 0 5
Ezt a topicot eccer már összevontam... Mostan mennyek át szigorúba? Ehun van-e... (1142)
Előzmény: Varga B. Tamás (4)
Varga B. Tamás Creative Commons License 2004.10.27 0 0 4
GYUZSI: xarom tuggya, hol lakik, de ez a vicc az egészben:) Hogy egyiknek sincs semmi köze Szécsényhez:)))
gyuzsi Creative Commons License 2004.10.27 0 0 3
F."E".L nem Ősiben lakik?
Előzmény: Varga B. Tamás (-)
gunyoros Creative Commons License 2004.10.27 0 0 2

Óóó! Bocsánat!

Rosszul olvastam.

Szal még 1 gyűjtögető?

Na abból van elég a T. Házban.

Inkább a Fekete.

Az csak zabál:-)))

Előzmény: Varga B. Tamás (1)
Varga B. Tamás Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1
Már bocsika, de idősebb Gáspár nem énekel, legfeljebb jókedvében, vagy ha iszik (ha szokott inni). Ő izé... rongyhulladék gyűjtéssel, és színesfém-kereskedelemmel kezdte. ha jól tudom:)))
gunyoros Creative Commons License 2004.10.27 0 0 0

Legalább lesz a parlamentben egy erős ember.

Vagy egy jó énekes.

Előzmény: Varga B. Tamás (-)
Varga B. Tamás Creative Commons License 2004.10.27 0 0 topiknyitó
Nógrád megye 3. számú választókörzetében, Dr. Surján László EP-i mandátuma miatt, időközi választásokat írtak ki. A képviselői posztért harcba száll, többek között idősebb Gáspár Megasztárapu Győző, és Fekete Erősember László is. Na???? Ti melyiket szeretnétek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!