Utálom a sztárokat. Ma már mindenki sztár: sztárügyvéd, sztárújságíró, sztárfodrász, sztárszkiésháccs...
Mi a f@szé' lenne valaki sztár, mert valamit jól csinál? A legjobban ezeket a villás, bradörös, szigetes, kísértős sztárokat rühellem- semmit nem tettek, és mégis el vannak tőlük ájulva...kikérik a véleményüket, "sztárcsajok és pasik"szeretnek beléjük, mert fantasztikusak stb...
Utálom a sztárokat!!!
Még magamat is, pedig én vagyok a legnagyobb sztár.. :o))) / Annyira nagy sztár vagyok, hogy nem is állok magammal szóba/
Ja, az összevonás az, amikor 2 azonos, vagy nagyon hasonló témájú topicot egybevonnak közös topic alá! egyiket a másikba beolvasztják, általában a régibbe az újat!
Azé gondolom ezt tudtad, csak ugratás vótt a nemtudom mi!??
Hy: Te normális vagy? Én vagdalózok? nem láttd a smiley-t a sor végén? Szerintem meg, ha csak ezért ugrottál be, hát ezért kár volt. Amúgy közben megnéztem a másik topicot, és már tudom, mi z összevonás, te síkbarom, te!
Indián: Én isten bizony nem tudom, mit jelent az összevonás. Most éppn összevont szemöldökkel írom ezeket a sorokat, de akkor se tudom:) nem ismerem az itteni moderálási elveket.
P.S.: Megírtalak ám:) Nézd meg majd vasárnap a TV2-n rézbőrű testvéreidet:D
Már bocsika, de idősebb Gáspár nem énekel, legfeljebb jókedvében, vagy ha iszik (ha szokott inni). Ő izé... rongyhulladék gyűjtéssel, és színesfém-kereskedelemmel kezdte. ha jól tudom:)))
Nógrád megye 3. számú választókörzetében, Dr. Surján László EP-i mandátuma miatt, időközi választásokat írtak ki. A képviselői posztért harcba száll, többek között idősebb Gáspár Megasztárapu Győző, és Fekete Erősember László is. Na???? Ti melyiket szeretnétek?