Sziasztok!
A segítségetekre van szükségem: a német rokonomat szeretném elvinni egy igazi magyar étterembe, Németországban - München, Passau környékén. ha tudtok adni bármilyen net-címet vagy egyéb helyet ahol rábukkanok, azt megköszönném!!!
Az is elképzelhető, hogy nincs is, de azt igencsak furcsállanám.
Az egyik igazából egy söröző, de kajálni is lehet. Nekem csak kocsiból mutatta meg egy ismerősöm, amikor arra mentünk. Állítólag magyar a tulaj, és a pincérek is.
A másik (benzinkút mellett) pedig a 2 havonta szervezett "magyar buli" helyszíne szokott lenni.
ui: Én is hagyományos géppel nyomom, Zenit, Exakta, Zorkij cuccokkal....
Bővebben, ha kérhetném!Bármilyen info az étteremről, pl.: Voltál bent? Milyen a kaja? Magyarok üzemeltetik? Vagy bármi egyéb amire emlékszel!!!
Köszi a segítségedet!!!
Más: megnéztem az oldalad, de nincs időm elolvasni a "hobbim" rovatot, megaztán így 1xerűbb is, szóval: Csaknem fotózol? Digitálisra vagy még filmre? Én hagyományossal nyomom, természet, portré, éjszakai képek stb. a kedvenceim.
A segítségetekre van szükségem: a német rokonomat szeretném elvinni egy igazi magyar étterembe, Németországban - München, Passau környékén. ha tudtok adni bármilyen net-címet vagy egyéb helyet ahol rábukkanok, azt megköszönném!!!
Az is elképzelhető, hogy nincs is, de azt igencsak furcsállanám.