Keresés

Részletes keresés

DJ Szegecs Creative Commons License 2004.10.24 0 0 4

Bővebb infót sajna egyikről sem tudok.

Az egyik igazából egy söröző, de kajálni is lehet. Nekem csak kocsiból mutatta meg egy ismerősöm, amikor arra mentünk. Állítólag magyar a tulaj, és a pincérek is.

A másik (benzinkút mellett) pedig a 2 havonta szervezett "magyar buli" helyszíne szokott lenni.

ui: Én is hagyományos géppel nyomom, Zenit, Exakta, Zorkij cuccokkal....

Előzmény: VULCAN (1)
Edmond Dantes Creative Commons License 2004.10.23 0 0 3
VULCAN Creative Commons License 2004.10.22 0 0 1

Szia Szegecs!

Bővebben, ha kérhetném!Bármilyen info az étteremről, pl.: Voltál bent? Milyen a kaja? Magyarok üzemeltetik? Vagy bármi egyéb amire emlékszel!!!

Köszi a segítségedet!!!

Más: megnéztem az oldalad, de nincs időm elolvasni a "hobbim" rovatot, megaztán így 1xerűbb is, szóval: Csaknem fotózol? Digitálisra vagy még filmre? Én hagyományossal nyomom, természet, portré, éjszakai képek stb. a kedvenceim.

Üdv!

Előzmény: DJ Szegecs (0)
DJ Szegecs Creative Commons License 2004.10.22 0 0 0

Münchenben két magyar étterem is volt, amikor én ott éltem, de sajnos utcanevet, házszámot nem tudok már mondani.

Az egyik valahol Schwabingban van, a másik meg eléggé külvárosban, egy benzinkút közelében.

Kinti magyaroktól érdemes kérdezősködni, ők biztos tudják.

Előzmény: VULCAN (-)
VULCAN Creative Commons License 2004.10.22 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

A segítségetekre van szükségem: a német rokonomat szeretném elvinni egy igazi magyar étterembe, Németországban - München, Passau környékén. ha tudtok adni bármilyen net-címet vagy egyéb helyet ahol rábukkanok, azt megköszönném!!!

Az is elképzelhető, hogy nincs is, de azt igencsak furcsállanám.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!