Segítségül egy hozzászólás egy láthatóna erre a célra generált nicktől a HírTv egyetle olyan topicjából, ahol egyáltalán még beszélni lehet erről (minden mást rekordgyorsasággal törölnek)
Üdvözlök mindenkit!Én itt még soha nem szóltam hozzá,de most úgy érzem ,hogy egy megérzésemet el kell mondanom nektek.Kiváncsian várom mit szóltok majd hozzá,mi a véleményetek róla. Tehát.Most olvastam,hogy Liszkay lett a televizíónk elnöke.Itt ennél a mondatnál meg is nyugodtam,majd továbbolvasva megdöbbentem.Kerényit is elküldték?Gondoltam ez már tényleg durva..mi folyik itt.De aztán higgadtan átgondolva azt ami az elmúlt hónapokban történt a Tévénknél..rá kellett jönnöm,hogy nem lehet itt gond.Egyszerű TAKTIKAVÁLTÁSról van szó!! Pörzsének is ezért kellett mennie.Valószinű mikor Gajdics a Tv-hez került ezt megbeszélték,hogy vissza kell fognia kicsit mindenkinek magát.Nem lehet támadási felületet adni a szociknak(tudjátok kettős mérce).Jött a Gyurcsány és ez új taktikát igényel.Megyónál nyugodtan maradhatott volna a szocik kigúnyolása nevettségessé tétele.De most másra van szükség.Két év telt el azóta ,hogy elindult a Hír Tv.A jobboldali tábor érzi és tudja,hogy ez az ő nyilvánossága.De ahhoz ,hogy 2006 ban győzni tudjunk(akár 2/3)al is ahhoz most más taktika kell ,mivel most úgy néz ki megint összezárnak a szocik...és sajnos a Gyurcsány mögé a buta emberek megint felsorakoznak.Épp ezért kellett most megszüntetni Kerényi műsorát is(amit rettentően sajnálok),de egyszerűen most nem szabad azt láttatni,hogy mi "kigúnyoljuk" őket.Tehát a cél érdekében nézzük el ezeket a változásokat.Ne féljetek a balra tolódástól.A cél lebegjen a szemetek előtt amikor vasárnap este a hír tv-n keresnétek Kerényit.Ő a miénk.Vissza fog még jönni.De 2006ig nem szabad támadási felületet adni!!!Tehát új STRATÉGIA van.Legyen erre garancia LISZKAY ÉS GAJDICS!!!Nekem ez már elég!!Ez a két név sokat mond és megnyugtat! Itt volt a legutóbb a Demokratás poló ügy.Ez is csak egy taktikázás volt,hogy lássa a másik oldal(a szociszavazó,hogy itt azért elhatárolódunk finoman.Ez csak színjáték volt.Tehát fel a fejjel!! Kerényi rendező úr,Gulyás úr,Pörzse úr...vissza fognak térni!!! TÜRELEM.Hajrá Magyarország,Hajrá Magyarok
Igen az a műsor tényleg jó volt, kár hogy lehetetlen időpontokban adták (szombat késő éjjel, vasárnap korán reggel. Néha csíptem el, ha egyáltalán eszembe jutott.)
A lakótársam meglehetősen fideszes: Magyar Nemzetet járat, Orbán kép van a falán. Én elnézem ezeket az ifjúkori bohóságokat neki :-), neki meg nem szokása komenyistázni, nem antiszemita, a pártállását nem hangoztatja folyton. Évek óta ismerem és jól megvagyunk. Sokat nézi a Hyr Tv-t, de ha Kerényi van (volt!) már kapcsol is másik csatornára. Az ízlés (ha van) nem pártfüggő.
Maradnak a hajdani m1-es reggeli műsor (ami a Napkelte helyett volt, a címére nem emlékszem) unalmas, alákérdező műsorvezetői.
Meg Philip, akinek az egyetlen pozitív jelző, ami eszébe jut bármilyen műalkotásról, a "míves" szokott lenni. Nem tudom, az ilyen ember, hogy végezhette el az esztétika szakot.
Engem meg jobboldalisággal nem vádolhat senki - de a Visszhangot mindig megnéztem, szakmailag uis (jogász & politológus vok) kiváló volt. Nem tudom, meglépik-e,hogy mással ültetik le Giró-Szászt és Török Gábort, de az nagyon kínos, ha a riporternek a vendégeknél láthatóan markánsabb álláspontja van, és bizony ki is fejti.
Egyébként úgy gondolom, hogy a nagyon elfogult szemellenzős fideszeseknek eddig Kerényi és társai voltak a "mazsola" a HírTv "kalácsában". Azt viszont majd csak idővel veszik észre, hogy csak mazsolából nem lehet kalácsot csinálni (gyk: ha mindent az elfogult fidesz-propagandának rendelnek alá, nézhetetlen lesz a tv.)
Ezeket a beírásokat egyébként elég régen írtam, és mindig volt konkrét előzménye, ezért nem egészen tűnnek aktuálisnak.
A lényeg: Kerényi a baloldalnak használ, mert nevetségessé teszi a jobboldalt és talán még a hetihetesnél is egyoldalúbb, de ami a legnagyobb baj: nem humoros, hanem kényszeredett.
Egy szóval: nagyon gyenge. Mivel Kóczián elment, valószínűleg vasárnap este maradok az olasz focinál a sport1-en.
Már többször írtam Kerényi műsoráról és nem éppen dicsérő hangnemben. Ha a nevemre kattintasz, elolvashatod a Kerényi Imre "Szerintem" c. topicban írt hozzászólásaimat.
A jobboldal sokkal többre menne Uszticcsal, mert alapjában véve egy tehetséges emberről van szó, aki a kereskedelmi tv-ken is szerepelt, így ért a konzumidióták nyelvén is.
Nem ájtatoskodni kéne, nem Orbán Viktor kormányozzál végződésű versikéket kellene farigcsálni, hanem modern képi eszközökkel, laza szellemes szövegekkel kellene operálni. Például úgy, ahogy Fábry tette csütörtökön. Kemény volt, mégis humoros, nem kényszeredett, hanem szellemes. Az ilyen képes meggyőzni, vagy átbillenteni a bizonytalanokat.
Ellenben Kerényi csak a megrögzött, korábban inkább miépes fanaikusoknak tetszik, és az ilyenek tettek a legtöbbet azért, hogy a Fidesz 2002-ben elbukja a választásokat.
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy balos beépített ember vagyok, olvassa végig a hozzászólásaimat, azt hiszem, ez a vád nem érhet.
De a bizonytalanokat, akiknek egyáltalán nem tetszik a mostani kormány által vezényelt nyomor, az ilyen kerényik, lovasok, deutschok, bencsikek, áderek elriasztják a szavazókat. Pedig minél tovább marad ez a társaság, annál rosszabb lesz a gazdaságnak.
Tegnap is hülye volt Kerényi. Ha kommentár nélkül levetítette volna a 2 beszédet, tényleg riasztó lett volna, mert Medgyessy és Szili közhelyes, perspektíva nélküli, szánalmas makogása tényleg elképesztő volt. De azokkal a primitív feliratokkal Kerényi lejáratta magát. Azért ezt borókai észrevehetné már!
Azt hiszem világos eddigi hozzászólásaimból, melyik oldalhoz húzok inkább, de sajnos azt kell mondanom, hogy Tótának teljesen igaza van.
Egyszerűen nem értem, hogy a jobboldal és médiája miért nem lát át a szitán, miért égeti magát egy ilyen fazonnal. Elkeserítő. Egyenes út a 2006-os vereséghez. Pedig ez a kormány 1987 óta a legrosszabb, hibát hibára halmoz és tönkrevágja az országot.
Elek és társai pedig marhára gyávák, hogy amíg nincs meg a "hivatalos véleményük", maguktól nem mertek állást foglalni. Mint látható, jobboldaliak között jelentős különbség lehet. pl. elismerheti vki Kóczián szakmai teljesítményét akkor is, ha számára kedves (sokszor, sajnos inkább rajongott) politikusokat is komolyan kérdőre vont.
De ha már ekkora tárgyilagosság van, anélkül, hogy ezzel visszaélnék, érdekelne pár mondatos véleményed a Szerintem c. Kerényi műsorról uezen szempontok alapján. És még1x kifejezném affölött érzem örömöm, hogy nem csak szemellenzős jobbosok írnak ide.
Pörzse kirúgásával tökéletesen egyetértek. Szélsőséges megjegyzései voltak, egyszerűen buta volt, nomeg tehetségtelen. Közvetítsen birkózást az Országos Bajnokságról, oda való.
Gulyás kirúgása (ha Kóczián interjújának megvágásában ő a hibás) tökéletesen jogos volt. Riporterként nem volt túl meggyőző, legalább annyira elfogult volt, mint pl. Bánó a Napkeltében (igaz, hogy a HírTV kereskedelmi médium a "közszolgálati" Napkeltével ellentétben). Mivel nem vagyok szakmabeli, hírigazgatói teljesítményét nem tudom megítélni.
Kócziánt sajnálom: nagyon jó beszélgetéseket készített és feltette a kényes kérdéseket is. Hiányozni fog, nem tudom, kivel akarják pótolni, de nehéz lesz.
De arra te sem válaszolsz, hogy jó-e, hogy kirúgták Guylás Istvánt (és Pörzse Sándort). Bután komcsizol, de nincs érved... ők is beépített komenista ügynökök voltak? Mert akkor jól konspiráltak, nekem uis irritálóan elfogultnak tűntek, de a Fidesz javára!
Ha van értelmes érved, magyarázatod, hogy ezeket az embereket miért rúgták ki, vezesd elő. Ha jó döntésnek tartod, indokold meg. A többi smanca.
OFF
Soha a büdös életben nem szavaztam az MSZP-re. Nem vok baloldali. Úgyhogy a tippedről ennyit.
ON
Lesz valaha válaszod?
Sztem nem, már mikor először kérdeztem elektől, akkor megelőlegeztem, hogy itt kussolás lesz. Komcsizás, másról beszélés, de ahogy a kirúgottakat a titoktartási záradék köti, úgy titeket a tanácstalanság, hogy most akkor ki kivel van?
És ez akkor is szánalmas, ha nem jutsz el odáig, hogy végiggondold: Pörzse és a Terítéken, Gulyás hírigazgatói munkája igenis tendenciózusan fideszpárti volt, most mégis el kell őket felejteni, mert általad is ismeretlen okból ki lettek retusálva a nagy közös jobboldali osztályképről.
Megkérdezem még egyszer, nagy betűkkel:
Egyetértesz-e azzal, hogy Gulyás Istvánt és Pörzse Sándort elbocsátották? Ismered-e kirúgásuk indokait, és elfogadod-e azokat?
Erre válaszolj. Más nem érdekel, főleg nem vmi buza komcsizás.
Tudod, van egy olyan dolog, hogy szakmai tudás. Kóczián ebben volt nagy. Valahogy képes volt arra, hogy a fideszhez húzott, a fidesz-tvnél vállalt állást, de nem volt kedve hozzá, hogy pártkatona legyen. Ez ilyen polgári magatartás.
Kóczián ócsárlásával hiába próbáljátok elterelni a figyelmet arról az ócska manipulációról, amit a Hír tv megengedett magának. Méghogy az idő miatt vágták meg! Bocsánat, ha a jobboldal vezetője mondjuk havonta interjút ad a jobboldali tv-nek, hadd mondjon már el mindent, amit akar.
A Napkeltét csak hétvégen tudom nézni. Nem vagyok róla nagy véleménnyel, de ott legalább 99%-ban élő interjúkat készítenek, Orbán Viktorral is.
Elfogultakkal-már bizonyítottad GYF szimpátiád- nem vitatkozom.
Csak az időmet pazarolnám.
A hablaty az meg a szoci kormányprogram...
Bocsánat, kormánypogrom.
Így helyes.
Én nem fidesz győzelmet remélek, hanem a komcsi szocik bukását.
Ha más "verné őket le"2006ban -netán vmi NAGY CSODA folytán mondjuk szdsz,bár vannak jobbak,nemis, inkább tehetségesebbek is annál ,a liberális és konzervatív pártok között...(már amelyik még nem esett szét)- annak is örülnék.
Ez ellenérzésből fakad, elismerem.
'94-98 között nem csináltak semmit, és most se.
Ezen nem igazán van értelme vitatkozni. Látszik az életszínvonalon,hogy sz*r lett, amilyet a szocik- nem akartak!- hanem öntudaton kívül csináltak.
2004. október 21-én a Szentendrei út közelében egy erősen oszlásnak indult hírTV-t találtak a kutyasétáltatók. Vágatlan, elfogulatlan, tárgyilagos bejelentéseiket várjuk a 07-es telefonszámon.