Na hát nem tudom kinek, hogy tetszett, nem végig láttam, fel van véve, majd megnézem, de azt mondom, hogy anno mikor megláttam ezt a formátumot, azt gondoltam, hogy itthon ilyet nem lehet megcsinálni. De amit ma a tv2 csinált az egy nagyon profi munka volt. És örülök, hogy Mo-n is meg lehet csinálni egy ilyen nagyszabású show műsort.
A nagy amerikai formátumok magyar változatain általában lejön, hogy magyar változatról van szó. Aki látott már American Idolt, azok szeirntem megállapíthatják, hogy ez a döntő nagyon jó volt.
nem kapcsolódik annyira szorosan a témához, de nem tudjátok véletlenül ,hogy amikor elkezdik lejátszani a kiesettről összeállított kisfilmet, melyik az első szám előadója és címe amivel elkezdődik a kis film?
Én csak azt nem értem miért nem mondják, meg a szavazzás végeredményét ??? Olyan jó lenne tudni, hogy ki, hogy áll, mennyi szvazatot kapot.. Biztos kevesebb lenne az emberekben a kételkedés. Egyébként a régi rendszer nekem jobban tetszet, hogy aki a legkevesebb szavazatot kapta az kiesett...
Azzal egyetértek, hogy a szavazás egy nagy színjáték, de ez a levél kissé sántít: Az elején nem mondja meg a férje nevét, utána meg elmondja, hogy ő állítja be a gépet? No! Aki kreálta ezt a levelet nem a logika nagymestere.
Ezzel szerintem a többség 1etért. Szerintem Eszter papája megvette a zsűrit, mivel a nézők már 2szer kiszavazták. A zsűrinek sem lehet ilyen pocsék az ízlése.
OLVASSÁTOK EL FONTOS a "MEGASZTÁR" SZAVAZÁS ÍGY TÖRTÉNIK: Ezt a TV2 egyik mukatársának felesége osztotta meg ezt velünk: "Én egy bennfentes felesége vagyok, és bizton állíthatom, hogy a szavazás manipulálva van. A nevemet nem írhatom ki, mert a férjem állása kerülne veszélybe, de az egész musor úgy meg van bundázva, mint annak a rendje s módja. Gondoljátok, hogy Boogie-t egyik héten még ki akarják ejteni, utána pedig 3 hétig bennmarad? Ennyire nem változik a közönség ízlése. Az elodöntok és az elso 1-2 dönto alatt mindenki kiválasztotta már a maga kedvencét, és onnantól mindegy, hogy mit énekelnek, mindenkinek megmarad a maga kedvence, és akkor is rá szavaz, ha épp kicsit mellényúlt a dalválasztásban. Én nem szoktam szavazni, mert tudom, hogy nincs értelme. A szavazatszámláló készülékeket a férjemék úgy állították be, hogy az egyes személyekre beérkezett szavazatoknak csak bizonyos százaléka jelenik meg. Pl Caramel grafikonja úgy van programozva, hogy az összes szavazatot fogadja, Gabié viszont a kezdetektol úgy van beállítva, hogy a beérkezo szavazatoknak csak a 80%-át képes feldolgozni. Eddig ez a 80% is elégnek bizonyult számára a bennmaradáshoz. Viszont éppen a tegnapi napon mondták a férjemnek, hogy át kell állítani a grafikonját 60%-ra, akkor, ha az utolsó 3-ban bennmarad, mert o nem nyerhet, mert a nép azt hinné, bunda. Bálint Ádám grafikonját pedig a jövo héten 70%-ra fogják állítani, Esztiét viszont 100-on hagyják. Tehát ha valaki szavaz Eszterre vagy karamelre, 1000 szavazatból 1000 beérkezik, ha viszont Ádámra, akkor 1000-bol csak 700. És így tudják manipulálni az eredményt, ugyanis ezt az ügyes kis programozási malort a közjegyzo nem képes érzékelni, és nem is ez a feladata."
Szerintem Caramel volt a legkirályabb......!!!!!!!!! Most már csak Bartók Eszternek kéne kiesni, és egésznormálisbandajönneössze!!!!!Irritál a hangja!!! Felborzolódik a hátamon a szőr!