Sziasztok, mostanában észrevettem, hogy némelyik filmem halkabb, mint a többi. Az erősítőn néha egész 50-ig kell feltennem a hangerőt, hogy halljam, viszont így méár nagyon nagy a háttérzaj...búg:(
A legutolsó ilyen film:
Source......: I.Robot.DVDSCR.XviD-DMT
Audio.......: Hungarian, Mpeg Layer 3, VBR 128 kbit avg.
Valaki adjon tanácsot, hoyg milyen kódekket vegyek le, rakjak fel, s.t.b. hogy élvezhető legyen a hangja, pls.
Köszönöm:)
Egy apró kiegészítés, ha pontos akarok lenni akkor az előbb említett programokban csak decoder van, nem codec, tehát pl a divx-et csak nézni tudod, de filmet divx-be kódolni nem. De azt hiszem az emberek többségének így is bőven megfelel.
A legkényelmesebb megoldás, röhögni fogsz de a Nero6 + WinDVD. Előbbiben a video, utóbbiban az 5.1 hangkodekek lapulnak meg szép csendben.
Ha esetleg nagy gáz van, de csakis akkor, felkúszhat melléjük egy xvid kodek (xvid koepi's build néven keresd).
Ha nem zavar egy parancssori program használata, akkor töltsd le a magyar MPlayer-t, ahhoz van külön kodekgyűjtemény, telepíteni sem kell, csak futtatni és a videók 90%-át lejátsza (a maradék általában valamilyen .wmv).
Az egyéb QuickTime, RealVideo, Bink, WMV meg más tészta azokkal egyenként kell bíbelődni (hogy rohadjon meg aki kitalálta őket).
De szerintem nálad 0 kodek gond van, inkább a filmet kódoló valaki rontottal a beállításokat, ezért sikerült túl halkra.
Sziasztok, mostanában észrevettem, hogy némelyik filmem halkabb, mint a többi. Az erősítőn néha egész 50-ig kell feltennem a hangerőt, hogy halljam, viszont így méár nagyon nagy a háttérzaj...búg:(
A legutolsó ilyen film:
Source......: I.Robot.DVDSCR.XviD-DMT
Audio.......: Hungarian, Mpeg Layer 3, VBR 128 kbit avg.
Valaki adjon tanácsot, hoyg milyen kódekket vegyek le, rakjak fel, s.t.b. hogy élvezhető legyen a hangja, pls.
Köszönöm:)