Kedves ismerőseim, van egy klip aminek sem az előadöját, sem a címét nem tudom! Zöld ruhában van a hölgy és szobába kipakol mindenféle holmit, majd ez egyik férfi dobbal menetel a mezőn, majd egy másik egy kürtel! Végén a szoba falai kidölnek és gyönyörű tó közepén vannak és táncolnak énekelnek, a nó a haját kiengedi! Ha valaki tudja mi a címe és ki az elöadója írja meg nekem! Nagyonszépen köszönöm előre is! Üdvözlettel...
Azt hiszem ezt a topicot kerestem, remélem van benne némi élet :)
Nem tudom a "feladványom" mennyire esélyes, de hátha.
Szóval haverom keres egy zenét, aminek a klippjére emlékszik és állítólag az előadó Yellow. 90-es évek nagy slágere volt, és a zenekarnak nem is volt igazán másik slágere, csak ez. A klippjében meg vmiféle drift-verseny folyik, vagy ilyesmi.
Nekem fogalmam sincs mi lehet, próbálkoztam youtube-bal, meg google-lel, de ennyi alapján kevés sikerrel.
játék lényege: találd ki melyik klipből van a kép! ha kitaláltad: tied a jog következő kitalálandó képet beilleszteni ha nem szeretnél képet rakni: jelezd hogy passz és bárki rakhat vagy név szerint megnevezhetsz egy fórumozót aki rakhat ha valaki sokáig nem rak képet: akkor bárki rakhat helyette újat
egy feladvány 24 órán át van játékban, ha nem érkezett megfejtés akkor bárki rakhat újat
Huhh, ez az! Köszi! Azon gondolkoztam, hogy hol hallottam tegnap a Shynola nevet, aztán rájöttem: a Blur Good Song c. klipjét is kutattam tegnap, és asszem ezt is ez a fickó rendezte.
Helló, Egyszer láttam az MTV (zene) alternative nation műsorában egy hatásos klipet, de nem tudtam megjegyzni az előadó nevét, se a szám címét (ez engem minősít :)
De emlékszem a klip hangulatára és dizájnjára, ami iszonyú hatásos, letaglózó. Hátha valaki más is látta, és meg tudná mondani, hogy mi is ez? Help!
Szóval a színvilág vérpiros+fehér+fekete (nem The White Stripes). Rajzfilm az egész. A sztori pedig valami ilyesmi: kis állatkák (bogarak?) éldegélnek valami levelek között, és egyszer csak repülő bogárszerűségek egy nagy fehér aranyos gömbölyű anyaszerű macit hoznak, leteszik a földre. Ráadásul mellbimbók (na jó, csecsbimbók) vannak rajta, amire a dolgos állatkák rácuppannak, és elkezdenek szopni. Végül pedig ők is valami torz, állandóan a rémisztő fogas szájukat tátogató lényekké válnak.