Keresés

Részletes keresés

Sanyisanyi80 Creative Commons License 2013.03.02 0 0 13

Ezt ismeritek esetleg? Szeretném tudni az előadó(k) nevét, a szám címét. Előre is köszönöm!

http://www.youtube.com/watch?v=XQTCJPwW59k&feature=youtu.be

Csak a zene van meg, a videóra én tettem fel a fotót.

Andris65. Creative Commons License 2013.02.11 0 0 12

Kedves    ismerőseim, van  egy  klip  aminek   sem  az  előadöját, sem a  címét  nem  tudom! Zöld    ruhában   van  a  hölgy  és   szobába   kipakol  mindenféle  holmit, majd  ez  egyik  férfi  dobbal    menetel  a  mezőn, majd  egy   másik   egy  kürtel! Végén    a   szoba    falai  kidölnek   és   gyönyörű   tó  közepén    vannak  és  táncolnak    énekelnek,  a  nó  a  haját  kiengedi! Ha   valaki  tudja    mi  a   címe  és  ki  az  elöadója    írja  meg   nekem! Nagyonszépen   köszönöm  előre  is!  Üdvözlettel... 

Novicius Creative Commons License 2010.06.14 0 0 11

Kedves Guruk,

Én is teszek egy kísérletet.

A 2000-es évek elején (?) többször láttam a videót (a zenét pedig azóta is játszák a keresekedelmi rádiókban):

egy - talán világzenére készült - videoklipről van szó, amelyben egy emberélet játszódik le visszafelé (az öregkortól a gyermekkorig) ...

Mi lehet ez?

Köszönettel!

Yamini Creative Commons License 2008.02.26 0 0 10
Azt hiszem ezt a topicot kerestem, remélem van benne némi élet :)

Nem tudom a "feladványom" mennyire esélyes, de hátha.

Szóval haverom keres egy zenét, aminek a klippjére emlékszik és állítólag az előadó Yellow. 90-es évek nagy slágere volt, és a zenekarnak nem is volt igazán másik slágere, csak ez. A klippjében meg vmiféle drift-verseny folyik, vagy ilyesmi.

Nekem fogalmam sincs mi lehet, próbálkoztam youtube-bal, meg google-lel, de ennyi alapján kevés sikerrel.

Remélem van tippetek :) Köszi!
Blackgamer Creative Commons License 2008.02.23 0 0 9

Green Day - Basket Case lett volna a megfejtés

valakinek van kedve rakni?

Előzmény: Blackgamer (8)
Blackgamer Creative Commons License 2008.01.26 0 0 8
már új témát akartam nyitni, de látom ez kihalt

játék lényege: találd ki melyik klipből van a kép!
ha kitaláltad: tied a jog következő kitalálandó képet beilleszteni
ha nem szeretnél képet rakni: jelezd hogy passz és bárki rakhat vagy név szerint megnevezhetsz egy fórumozót aki rakhat
ha valaki sokáig nem rak képet: akkor bárki rakhat helyette újat

egy feladvány 24 órán át van játékban, ha nem érkezett megfejtés akkor bárki rakhat újat

RájeN Creative Commons License 2004.10.09 0 0 6
Bizony, a Good Song is jellegzetes: fura lények, gyilkolászás, értelmetlen befejezés...dadaista baromság :)
Előzmény: dekoninck (5)
dekoninck Creative Commons License 2004.10.08 0 0 5

Huhh, ez az! Köszi! Azon gondolkoztam, hogy hol hallottam tegnap a Shynola nevet, aztán rájöttem: a Blur Good Song c. klipjét is kutattam tegnap, és asszem ezt is ez a fickó rendezte.

Rátok is nagy hatást tett a klip? :)

A. Armstrong Creative Commons License 2004.10.07 0 0 4

A lények :-):

A lények.
Előzmény: A. Armstrong (3)
A. Armstrong Creative Commons License 2004.10.07 0 0 3
Unkle: Eye For An Eye
RájeN Creative Commons License 2004.10.07 0 0 2
Csak aztom', hogy Shynola rendezte, mint a többi ilyen beteges állatságot.
Előzmény: dekoninck (-)
BaSa Creative Commons License 2004.10.07 0 0 1
Én összesen egyszer láttam a klipet, de gőzöm sincs ki volt az előadó vagy mi volt a szám címe.
Thas Creative Commons License 2004.10.07 0 0 0
Nulla ötletem van, de elég perverzül hangzik amit írtál :)

Üdv.: Thas
dekoninck Creative Commons License 2004.10.07 0 0 topiknyitó

Helló,
Egyszer láttam az MTV (zene) alternative nation műsorában egy hatásos klipet, de nem tudtam megjegyzni az előadó nevét, se a szám címét (ez engem minősít :)

De emlékszem a klip hangulatára és dizájnjára, ami iszonyú hatásos, letaglózó. Hátha valaki más is látta, és meg tudná mondani, hogy mi is ez? Help!

Szóval a színvilág vérpiros+fehér+fekete (nem The White Stripes). Rajzfilm az egész. A sztori pedig valami ilyesmi: kis állatkák (bogarak?) éldegélnek valami levelek között, és egyszer csak repülő bogárszerűségek egy nagy fehér aranyos gömbölyű anyaszerű macit hoznak, leteszik a földre. Ráadásul mellbimbók (na jó, csecsbimbók) vannak rajta, amire a dolgos állatkák rácuppannak, és elkezdenek szopni. Végül pedig ők is valami torz, állandóan a rémisztő fogas szájukat tátogató lényekké válnak.

Huhh. Eléggé elképesztő atmoszférájú klip. Remélem, ismeri valaki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!