Van egy versenyautónk (cross) amiben egy Hayabusa blokk van,és pár verseny óta töltés hiánnyal küszködünk.A tekercseket kimértem,és cseréltem fesszabályzót,de ugyanúgy nincs töltés.Az akku jó,mert töltővel fel tudjuk tölteni.Nemrég került fel egy új nagy teljesítményű hűtőventillátor és arra gondoltam hátha az eszik sokat,mivel ez szinte állandóan megy(15,16 amper),de mivel a generátor elvileg 400 Wattos ezt is simán után kellene töltenie.A feszültség sem megy 13,5 volt fölé hiába forgatom meg.
Nem tudtok véletlenül hayabusa 2007es hez komplett fejidomot műszerfal nélkül (az meg maradt) lámpával ir.jelzőkkel(fehér kellene) ill. bal oldali teló (aranyszinü tok fekete nitrides belső szár) Sajna rá akadt a moci egy autó vonóhorgára. Balos féktárcsa is kellene. Köszönettel.
Sziasztok. Örülök hogy nyílt egy ilyen típusú topik is. Sajnos Én nem rendelkezem motorral-anyagi okokból- de nagyon szeretnék már egy ilyen jellegű gépet. Nagy motor jogsim van, és családon belül "próbálgatom" a vasakat, de az álmom a vadászsólyom. Nem tudom ki hogy van vele, egyeseknek tetszik másoknak nem, én speciel nagyon megvagyok vele elégedve. A teljesítményét kellőképpen egyenletesen adja le, amit a mai utakon kifejezetten pozitív tulajdonságnak tartok. Az ÚJ Hayabusa is nagyon szépre sikeredet, már ráfért a ránc felvarrás, és ezek a színek... Mondjuk a 93'-as szériában volt ha jól emlékszem az arany-ezüst kombináció, na az az abszolút NO.1!! Az új Hayabusa részletre mostanság hogy jönne ki, illetve mit szoktak ilyenkor "ajándékozni" és mennyiért? Ja igen az ujjakról a képek, tudom megtalálható bárhol, de akkor színesítsük a topik képi világát. MINDENKINEK SZÉLES UTAT, S GUMIFÁKAT!!
Tenyleg nem rossz csak mennyibe kerul, mert annyi penzbol mar uajt is lehet venni, de persze nincs sok kulonbseg kozottuk. Nekem a szine nem tetszik, de en motor buzi vagyok es nekem soha semmi nem tokeletes. En vettem egy Hayat agusztusban. Kek szinun tarcsak kek szinu a motor metalozott. Ezust szinu markolat, Ket db yoshima fekete szinu sportkipufogo. Egy ezust csik a motoron Ket darab Halvanykek szinu Hayabusa jel rajta a szokasos helyen azzal a kulonbseggel, hogy ha gyujtason van akkor vilagitanak. Ket darab GSXR jel. Meg Hayabusa (kek) muszerfal. Meg legbeomlo az elso tarcsidomon. En ilyen hulye vagyok, hogy legyen tokeletes a gepem es hogy nezzen is ki valahogyan!
Akkor jol csinalod! A kawasakid volt az elso geped? Es egybol Hayat akarsz venni? Probaltad mar? Mindenki ilyen kerdeseket szokott feltenni, hogy meg kicsi vagy hozza vagy nem motorozol eleg reg ota. Hulyeseg. Neked kell csak odafigyelni ra es felelossegteljsenek neked kell lenni. Es meg becsulni a motorodat foleg a hayat. Nem kell vaganykodni vele, mert akkor konnyen elszalsz. A gazkart mondjuk muszerfinomsaggal kell mozgatni, de egy rohadt jo gep. Es kanyarokban egyaltalan nem nehez es a Kawa ZX12R nehezebb volt a kanyarban mint a busa. Nekem jobban is tetszik a busa. Meg alacsonyabb is meg tobb kiegeszitot tudsz hozza venni. Es meg tudod almaid motorjat csinalni. Es amikor kesz, akkor nagyon jo erzes lesz ezt tusom, mert mar jo erzes hogy van egy Hayam. Ha valami kerdesed van csak irj. Bye