es ha ez a kiiratkozott david megnyeri a 34%-ot? mit fog csinalni a fidesz felkeres eseten? esetleg a nemzet erdeket es a kormanyzast fogja valasztani ha felkeerik? vagy visszautasitja?
tudod ez egy olyan hipotetikus topik.
ha nagymaminak neegy kereke lenne... csongetne vagy futyulne?
szerintem ez meeg a medgyessy peeter vilaga volt, a mult. most mar mas vilag van. nem igazan fog menni.
a politika marad a komoly gyulolsegek birodalma. es azok fognak osszeallni akik MEEG nem gyulolik egymast ANNYIRA mint a tobbieket.
hiszen lehet david ibolyanak borotvalkozotukorrol beszelni? epelmeju ember ilyet kiejt a szaajaan?
tudod uranusz gyerekkoromban, fiatalkoromban elmentem dolgozni egy allami gazdasagba. es valahogy tegeztem a velem egyutt dolgozokat. ugy lebasztak hogy eletemben nem felejtem el. hogy mikor is oriztunk egyutt disznot es mikor is tegezodtunk ossze.
tudod a tisztelet az egy nagyon fontos emberi tulajdonsag! persze csak szerintem. lehet hogy sokaknak tetszett, sokak kajoltak a borotvalkozotukrot!
szerintem van ra esely hogy ibolykaek megcsinaljak ezt a fegyvertenyt. es akkor gondolkodhatnak hogy kivel.
nekem az mszp-vel lenne szimpatikus de valoszinunek tartom hogy az szdszt fogjak valasztani.
mert nem olvastak egyik hozzaszolasomat: hogy akinek ilyen baratot adott a joisten ellensegre szinte szuksege sincs...
de erdekes hogy a fidesz kit valasztana. mert valoszinuleg nem az mdf-et! a naszajandek egy borotvalkozo tukor lenne. a david csaladban meg nem szoknak felejteni. ez egy rossz tulajdonsaguk... mondtak tamasiban.!
Az a baj, hogy egy szalonképtelen neveket is emlegesz. Egy Kuncze, egy Dávid nem fér bele a demokratikus keretekbe, rég kiírták onnan magukat. Tessék a játékszabályokat betartani.
Na jó pedig nem akartem elmesélni, dehát legyen...
Pl. Ha Dávid IbolyaKunce Gáborral megbeszélné, hogy Te Gábor ugye nem mond hülyeséget az a Pokorni... (mondjuk az oktatással kapcsolatban:) halgassuk meg...
Aztán, ha az MSZP vezetője (nem tom ki lesz majd?:) azt mondaná a RogánAntalnak hogy Te Tóni nem lehet, hogy az a Herényi Karcsi az MDF-ből igen jó ötlettel állt elő (teoretice legyen az a Balaton:) halgassuk már meg.
Aztán szépen összeülnének mindegyik aki számít... elhívnák azokat a vezetőket is akiknek nincs meg a "küszöbszintjük"(egy marha nagy kerekerdőben egy kerekasztalnál, jól van legyen kaja-pija rendesen ahogyan illlik az magyarnak:) és ott ANNONIM lerírná mindegyik, hogy mit is beszéltek egymással (nem kivel, hanem MIT!!!) azelőtt mielőtt idejöttek a marha nagy erdőbe és megkérdeznék a + meghívottakat is(!).
Elfelejtenék egy rövid időre, hogy jobbos-vagy-balosak, a lényeg az lenne, hogy ÉRTELMES DOLGOT MOND A MÁSIK!!! Aztán mikor ezt megállapították hogy nagyon jó akkor azt is megirogatnák, hogy hogyan lehetne ezt megtenni úgy, a NÉP ÉRDEKÉBEN úgy, hogy a NÉP NE GEBEDJEN BELE...
Tudom túl rózsaszín az álmom de szép nem?
Megtarthatom a gyűrűimet, már úgy mexoktam őket...
(ugyammá... szerintem ők a hülyék. tele van már a tököm mind a négy parlamenti párttal és sajna a parlamenten kívüliek se szimpatikusabbak... abból meg már nagyon elegem van, hogy a legkisebb rosszra szavazzak. úgyhogy maradnak az abszurd "megoldások"...)
olyat nem lehetne, hogy mind a négy párt kap fél-fél százalékot, a többi szavazólapra pedig x helyett mondjuk napocskákat rajzolnak a választópolgárok?
tetelezzuk fel hogy a szavazatok megoszlasa 34-22-22-22%
tetelezzuk fel hogy barki lehet a 34%-os part
kerdesem arra vonatkozik hogy melyik part melyik partnak ajanl fel koaliciot?
es hogy miert?
az mdf ha olyan helyzetben van akkor kinek fog koalicios javaslatot tenni?
egyebkent szerintem siman kerulhet ilyen helyzetbe. bar megkovezhettek erte de a fidesz volt mar kis part. a politikaban soha ne mondjuk azt hogy, soha