Németh Kristóf. Tegnap hallottam felolvasni Bacher Ivánt. Nem nagyon ment neki. :( De amúgy is mostanában eléggé meredeken zuhan lefelé minden tekintetben. :(
Hmm... ez a gyanú bennem is él... De a "barmot" ebben a topicban még nem olvastam :-DD
De hogy Kolbászka mindig tud valami újat nyújtani... :DDD Már csak duplalujza hiányzik....
Mondtam én, hogy nem hajtok fejet? Vagy lehajtom, vagy elfordítom. Ha nem teszem akkor a röhögéstő potyog a könnyem. De többnyire csak a kikapcsoló gombhoz nyúlok .
a fásy mulató igényessége előtt igenis mindenkinek fejet kell hajtania! a 22. századot idéző technika, a varázslatos és fantáziadús színpadkép mind - mind azt sugallja, itt egy profi társulat profi műsorát láthatjuk!!
Engedjük meg, hogy ebben a szavazásban nem volt csalás.
Ez a szavazás kétfordulós volt. Első körben levélben lehetett javaslatot tenni a jelöltekre. A leggyakrabban előforduló nevekből állították össze a listát.
Fásy urat lehet kedvelni, de nem kötelező. Azokat biztosan elszórakoztatja, akiknek a csupán a 8 általánost sikerült végigbukdácsolnia.
Nem orulunk, hogz Fasy ur is folkerult erre az unfair listara! Felhaborit, hogy csak arra az 0tven emberre lehetett szavazni, akit a szervezok kijeloltek, ellenben ezek kozott ~meglepo~ modon egy SZDSZ es sem volt! Hol van Faludy, Demszky, Mecs, az Eorsi familia es a tobbi irritalo alak#
Ahá, értem, csak amikor az előző hsz-mat megírtam, gondolni sem mertem volna arra, hogy Fásy úr a szépségkirálynői közül leereszkedik az Index Fórumaiba irogatni mindenféléket...
Viszont itt szeretnék szinte elsőként gratulálni F.Á-nak, hogy bekerült az első tízbe (ki gondolta volna??? :)) ). Kapott legalább annyi +5-ös szavazatot, mint Zalatnay Cini... :-DDDDD
Helló! Most olvastam végig a topicot, hááát, igen szerencsésen sikerült elmenni politikai irányba...
A nagy bajom viszont az, hogy aki szinte minden nap sárba tiporja édes anyanyelvünket, csak mert nem tud helyesen hangsúlyozni, KURUCZ PÉTER, egyetlenegyszer volt megemlítve a topicban? Ő vajon kinek a rokona a retekklubnál, meg a slájgerrádiónál, hogy napi szinten kelljen hallgatni a levegővételeit, meg a szétszabdalt mondatait?
Üdv
gyuzsi