Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Lacika810 Creative Commons License 2015.10.14 0 0 30

Sziasztok gumisok.Valaki segitsen nekem.A kocsim egy peugeot 5008 a gyari gumi merete 215/55 R 16.Most viszont hozzajutottam 205/55 R 16 continental gumikhoz ami persze teli.Felrakhatom ezt meg a kocsimra.Ugy tudom ketto szazalek az elteres pont ez a hatarertek.Ha nem jo eladom .kb nyolcvan kilencven szazalekosak.varom a valaszokat koszono.m szepen.A gumi ey eves harom honapos.

laszlo19701002@gmail akar emailt is varnek koszi

83.tomi Creative Commons License 2015.08.31 0 0 29

sziasztok Teligumit keresek 2006os octaviamra 1.9tdi 205/55 R16 94V XL

napi 100kmert megyek 70%palya 130as tempo a tobbi vegyes varos, lakotteruleten kivul

ki mit ajanlana, mik a tapasztalaitok?

ezeket a gumikat neztem, de mas is szoba johet

Nokian WR A3

Continental WinterContact TS850

Michelin Alpin A4

Nokian WR D3

velemenyek tapasztalatok???

koszi elore is

Baliszoft Creative Commons License 2015.08.18 0 0 28

... egyelőre 3 hete nincs se híre, se hamva a náluk megrendelt (és sajnos előre kifizetett) gumijaimnak :(.

Az ügyfélszolgálat sem tudta kideríteni (~1 hete), hogy hol lehetnek:

"Tisztelt Farkas Úr!

Köszönjük értesítését.

Felvettük a kapcsolatot logisztikai osztályunkkal, és folyamatban van a szállítmány helyzetének meghatározása.

Amint megkapjuk a választ, azonnal értesítjük Önt.

Sajnáljuk, hogy a kézbesítés késik, ezért elnézését kérjük, és felvesszük a kapcsolatot felelős osztályunkkal kedvezmény kapcsán.

Továbbra is állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Csaba Szikora

Delticom OE S.R.L. Str. Anca Popa, Nr.3  300299 Timisoara,  Románia   Telefon:  0036 19996255 Fax:  0049 51187989186
Székhely: Timisoara, Cégbírósági bejegyzés: J35/1428/2004

Közösségi adószám: HU30312397"

Válasz, miszerint sikerült "meghatározni a szállítmány helyzetét" azóta sem jött.

kerkyra Creative Commons License 2009.06.15 0 0 26
Mi a körülményesebb? az hogy otthon a gép előtt kitöltöd az adatokat és elküldöd? Úgy hogy ki sem kell mozdulnod, és házhoz hozzák a gumit.
Előzmény: atuc (25)
atuc Creative Commons License 2009.06.05 0 0 25
Drágább néhány magyar netes cégnél, és körülményesebb.
kerkyra Creative Commons License 2009.06.04 0 0 24
Teljesen korrekt cég millióan rendelnek tőlük .Az én 4 gumim is rendesen megérkezett, múlt hét szerdán rendeltem ,és ma kaptam meg. A futár szerint heti szinten csak ö visz ki címre 100-200 darabot.
viso0103 Creative Commons License 2009.01.23 0 0 23
2 nap múlva csönget a GLS!
Előzmény: davver (22)
davver Creative Commons License 2008.02.17 0 0 22
Sziasztok....

Nos egyéb tapasztalok vannak a céggel kapcsolatba mert, nagyon jó áron vannak a gumik és nagyon megérné ha így tudnám beszerezni, mert máshol olyan árakat látok 205/50r16 méretben, hogy a hajam égnek áll...... kb 2x, 2.5x többe kerülne bárhol máshol.
De egyenlőre nem vagyok biztos a dolgomba, ezért várom a kritikákat, tapasztalatokat a céggel kapcsolatban......

Inkább előbb informálódom és csak utánna szaladok a pénzem után :-)

Előre is kösz....
Galga bácsi Creative Commons License 2005.06.13 0 0 21

Spórolj a kötelezőszervizeken, és válogass a márkaszervizek árajánlatai között!

WWW.KOTELEZOSZERVIZ.HU

a szervizár összehasonlító portál

zsoltiti30 Creative Commons License 2005.04.04 0 0 20
keresek 16/205/55 nyári gumit
Hörbi Creative Commons License 2005.01.28 0 0 19
Tegnap rendeltem gumikat az Abaquánál. Alig volt drágább és ma már mehetek is érte. Na persze ha ráér a dolog és nem 1-2ezer a különbség, akkor valószínűleg rendelnék még tőlük.
Előzmény: Hörbi (16)
pugt16 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 18
Na ennyiért már nem érdemes kockáztatnom! :) Hamarosan jelentkezem!
Előzmény: laca54 (17)
laca54 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 17

Szia,

34900 Ft-ért tudnék adni ilyen gumit. Nem kell előre fizetni és rendes magyar számlát kapsz hozzá.

Üdv

laca

Előzmény: pugt16 (15)
Hörbi Creative Commons License 2005.01.24 0 0 16
Keress rá a neten! Pl. az Abaqua és a FrankóGumi nekem bejött, persze csak az éppen akciós termékeket nézve.
Előzmény: pugt16 (15)
pugt16 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 15
Köszi szépen!

Ez nem jó hír... :( Igazából azért gondolkodtam el a rendelésen, mert az a gumi amit kinéztem (GY EAGLE F1-GSD3 205/50R16) a gumik.com-on 31445 Ft, az itthoni listaára pedig 77e. A többi gumit kb. ennyiért be tudják szerezni itt az indexen található gumisok is.

Egyéb tapasztalat? :)
Előzmény: Hörbi (14)
Hörbi Creative Commons License 2005.01.24 0 0 14
Ha tudtam volna, hogy három hétbe telik a dolog, inkább normál áron vettem volna téligumit. Szerencsétlen haver mire megkapta a topogókat, addigra leesett az első hó.
Előzmény: Hörbi (13)
Hörbi Creative Commons License 2005.01.24 0 0 13
A rendelést és visszaigazolást követően négy napba telt, amíg regisztrálták és megjelent a nyomon követésnél. Az oldal nyelvezete mellesleg felháborítóan pocsék. Ezek után eltelt egy hét, mire elismerték hogy kaptak pénzt, mert a közlemény rovatban nem volt feltüntetve a rendelési szám a csekken. Ezt persze nem is kérték előre. Mindezt telefonon, kizárólag munkaidőben! Újabb egy hét elteltével érkeztek a gumik Magyarországra, de hibás cím (!) miatt visszaküldték a németekhez. Nem telefonáltak volna rám, simán visszavitték. Hosszas telefonos egyeztetések után, három nap múlva ismét kihozták és láss csodát, már volt ház a megadott címen!
Olcsó gumik, de mire a rengeteg németországi (!) hívást lebonyolítottam, már nem annyiba kerültek a telefonszámlával. Külön égett a pofám, mert nem saját részemre rendeltem a cuccot.
pugt16 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 12
Senki? :(
pugt16 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 11
Felhozom, hátha van újabb tapasztalat!
balneum Creative Commons License 2004.10.17 0 0 10

Hello!

Én szépen lazán átutaltam az összeget nekik, a honlapon leírt számlaszámra. (Én már többször utalgattam így és teljesen veszélyes, kapsz visszaigazolásokat) Kaptam egy visszaigazolást, ezután 3 nap múlva megjöttek a gumik. a DOT szám alapján 2004-es gyártásuak. Nálam ez 4 db nyárigumi volt. NEm nagyon tudnának régebbit eladni, mert iszonyatosan sok gumit adnak el egész Európában. Ezeknek minimális raktárkészletük van, ahhoz képest, hogy mennyi gumit adnak el. Közvetlenül a gyártótól veszik őket és mindjárt adják is el. Ja egyébként a gumit futár hozta ki. Rendeltem már én így Ausztriában is meg németországban is, ott annyival normálisabb a helyzet, hogy vizethetsz magának a futárnak is időnként, de különben teljesen elfogadott tőlünk nyugatra, hogy előbb fizetem ki rendeléskor és csak aztán kapom meg.

Előzmény: Törölt nick (9)
balneum Creative Commons License 2004.10.16 0 0 8
Volt szerencsém rendelni a cégtől és lássatok csodát megjött a cuccos. :) Futár hozta a gumikat megbeszélt ídőpontban. Egyébként a 4 gumi az hülyeség, ketttőt is lehet rendelni. Merem ajánlani bárkinek !! Ezért vártunk az Unióra, akkor használjuk már ki nem !? Semmi rizikó nincsen benne. Rizikó abban van, hogy a sok hülye megválasztotta  a mostani kormányt, meg a szerencsétlen főpolgármestert !
rmania9 Creative Commons License 2004.10.15 0 0 7
Hát eddig nem sopk tapasztalat gyűlt össze !
rmania9 Creative Commons License 2004.10.12 0 0 6

Vásárlás bizalmi kérdés ! Először el kell döntened bízol -e a cégben.A német és egyébb élapok alapján én megbízhatónak találom különben már rég megszűnt volna.

Én fizettem már interneten repülőjegyet,kocsibérlést ,hotelt,könyvet stb...Semmi gondom nem volt ! persze okasan kell csinálni !

Előzmény: bmwreifen (5)
bmwreifen Creative Commons License 2004.10.11 0 0 5

Sziasztok, én azért arra kíváncsi lennék, hogyan rendeltek erreől az oldalról magyarországról ugyanis szinte minden opció csak német országra működik (lásd garancia, pénzvisszafizetés stb..) Igaz azt is mondják, hogy németországon kívülre is szállítanak, de könyörgöm ki az aki hozzáférést ad a bankszámlájához egy ismeretlen német cégnek?? vagy csak úgy átutal 4 gumiért 100 000 Ft, hogy majd egyszer érkezik egy gumi? vagy nem..

arról nem beszélve, hogy volt szerencsém ismerni egy magyar céget aki németországból akart olcsó áron gumit importálni magyarországra magyar vevőknek nagyon előnyös áron (nem lenyúlva 20%-os árrést) és ez a kis kedves cég miután megkeresték lenyúlva az ötletet, ráengedtek egy online fordító szoftvert a meglévő oldalukra gyorsan megcsinálták a gumik.com-ot. Hát így született a gumik.com.

Azt mondjuk nem tudom, hogy képzelik, hogy anélkül, hogy itthon bármilyen képviseletük lenne, vagy legalább egy ember beszélne magyarul akit fel lehet hívni, üzletet fognak csinálni? eltekintve attól a pár embertől aki rizikózik...

üdv

G

Előzmény: rmania9 (4)
rmania9 Creative Commons License 2004.10.06 0 0 4

Ez a reifendirekt.de oldal magyar nyelvű változata.Érdemes ott körülnézni aki tud németül.

Ahogy irják europa egyik legnagyobb online gumiáruháza.Szerintem megbízhatóak,különben nem lenne minden országban weblapjuk ,szervízpartnereik és naprakész adatbázisaik.

Itt az eu első kézzelfogható előnye ! Német cég németországba utalsz(vagy ők vonják le) és most már magyarországra is hazaszállítják a gumikat.Remélem az is korrekt hogy német áfát kell fizetni a magyar helyett !

De én is kiváncsian várom a konkrét tapasztalatokat.

ibrahim Creative Commons License 2004.10.06 0 0 3
hiperintelligent = hiper-intelligens
Előzmény: ibrahim (2)
ibrahim Creative Commons License 2004.10.06 0 0 2

A Mazda6 topicban próbálkozott már velük 1-2 ember, nekik nem volt rossz tapasztalatuk.

Az oldal nyelvezete viszont röhejes :)) Gondolom, valami hiperintelligent online fordítóprogival készülhetett..

konyak_ad Creative Commons License 2004.10.06 0 0 1
Szinte Ft-ra annyi a Bridgestone Potenza RE 88 195/60 R15 88H (17.500,-/db), mint pár hónapja egy soroksári gumisnál... Némi kedvezményem azért volt, de nem egetrengető. Ráadásul én 2 db-ra kaptam ezt az árat, itt meg ahogy elnézem csak négyesével lehet rendelni.

Amúgy meg kár, hogy nem magyarul van a magyar nyelvű oldal.
Előzmény: ZSOLEV (-)
ZSOLEV Creative Commons License 2004.10.06 0 0 0
felhozom...
ZSOLEV Creative Commons License 2004.09.29 0 0 topiknyitó

Tartok attol, hogy atveres van a dologban. Az itthoni arak alatt 30-50%-al olcsobban lehet megrendelni a gumikat. Ismeri vki ezt a ceget? Esetleg rendelt mar vki toluk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!