Valakinek nincs meg a '97-es Szigetes Toy Dolls koncert? Nekem csak mp3-ban van meg, nagyon kéne CDn. Esetleg az Orcastrated tour-os Vörösmarty művházas anno '95(?) vagy a Mezőtúri, nemtudom mikori? Cserébe megvan 2004 A38, 2005 Sziget, 2006 SZIN, 2007 ZP...
Ha valakit érdekel az A38-as koncert felvétele CDn dobjon egy mailt... Kalózfelvétel, de szól úgy (vagy talán még jobban is) mint a 20 (22) tunes live from Tokyo...
A lemez miatt én is bosszankodtam. Kifogytak belőle, aztán a kiadónak utánuk kellett volna küldenie egy adaggal Berlinbe, de elbaszták a csatlakozást. Na mindegy, majd csak kapható lesz itt is.
Én remekül éreztem magam tegnap, és szerintem mindenki így volt ezzel.
De sajnos tényleg ez volt az utolsó. Olga már túl öregnek érzi magát a Toy Dollshoz. A zenélést azért nem fogja abbahagyni, valószínűleg visszamegy a Dickiesbe basszerozni.
látom nem az új albumra építették fel a musort, amit nagyon jól tettek, bár az kicsit furcsa, hogy egy számot kétszer is leadtak. a modern school of motoring meg a blue suede shoes (ha ezek az igazi cimek) belekerülhetnének még azért.
A hivatalosan novemberben megjelenő, de az A38-as bulin már kapható új
Toy Dolls album számaiba bele lehet hallgatni a Secret Records
weboldalán. (Windows Media Plyer 9 szükséges hozzá.)
http://www.secretrecordslimited.com/secret.htm
Az esseni koncerten egyébként ez volt a műsor:
- The Final Countdown (Intro)
- Dig That Groove Baby
- Dougy Giro
- The Death Of Barry The Roofer With Vertigo
- The Entertainer + The Third Man Theme (acoustic bit)
- Olga I Cannot
- Tommy Kowey's Car
- Toccata
- The Lambruso Kid
- Alec's Gone
- Sabre Dance
- Bless You My Son / My Girlfriend's Dad's A Vicar
- Yul Brynner Was A Skinhead
- Wipe Out
- Wakey Wakey Outro
- Stay Mellow
- I've Got Asthma
- Tommy Kowey's Car
- Back In 79
- When The Saints Go Marching In (Instrumental)
- Idle Gossip
- Fiery Jack
- Nellie
- Glenda And The Test Tube Baby
pedig mar legalabb hat eve volt. de biztos, hogy volt, mert en egyszer jartam Mezoturon es ahhoz, hogy elmenjek oda, ahhoz azt hiszem nem volt eleg a foci vb, Toy Dolls-nak is kellett lennie.
szerintem Vörösmarthy Müv. háznak hívták azt a helyet es az a koncert meg par evvel korabban volt.
nem ismerjuk egymast csak hat ugye a hirnev.
en ugy emlekszem, hogy Mezoturon voltak itt legutobb '98-ban. pont aznap volt a foci vb bronzmeccse es a horvatok vertek meg eppen valakit. az elso felidot lattuk aztan a masodikat mar nem mert kezdodott a koncert. az 5e Ft meg szerintem kifizetheto rajuk, legalabbis engem ez most annyira nem zavar.