Összesen kétszer tudtam erőnek erejével végignéznem. Mivel nam vagyok mazó, ezért azóta sem. Dögunalmas és erőltetett. Talán egy jó műsorvezetővel picit jobb lehetne, de Bochkorral ez kizárt.
A stábnak egy kis figyelmeztetés. Ha összeállítjátok a kérdéseket, akkor nézzetek utána. Szerintük ugyanis Luc Besson rendezte a Taxit. Szerintem meg Gerard Pires. Besson csak a forgatókönyvet írta, és a film producere volt, ahogy a két folytatásnak is. Luc Besson már nagyon rég nem rendezett filmet.
Na még mielőtt megjönnek az adatok, most bárkivel nagyobb összegben fogadni mernék, hogy a Darwin megverte Fábryt, így szerintem hosszú évek után ma először kapott ki a fábry vmlyik konkurenciától
Hozzáteszem egyik műsort sem néztem végig, inkább kisebb részleteket láttam, az is elég volt.
Jah, a csöcsök tényleg sok nézőt garantálnak általában ... csakhogy Pamela Anderson annyira sötét, és a filmjei is olyan borzasztóak, h még így is büntetés végignézni 1et ... arról nem is beszélve, h a neten tömegével lelhetőek fel róla pikánsabbnál pikánsabb fotók, és ott nem is kell a hülye sztorit végigszenvedni, h megnézhesd ... :-)
Úgy látom, nem vált már ki heves mérzelmeket senkiből sem ez a műsor ... pedig most pikáns tulajdonság volt a vízválasztó, ahogy láttam a bemutatóban ... a műsort természetesen nem néztem meg ... tudja vki, hogy alakul a nézettsége mostanában?