A US Army-nak szánt kiképzőprogram 2004. október 1-jén megjelenik PC-re is.
Igazi taktikai FPS-ről van szó, amiben nem kell lőni, csak parancsokat osztogatni a 4 fős csapatnak. Igazi, vérbeli taktikai utcai harcot kapunk.
A játék hivatalos oldala: http://www.fullspectrumwarrior.co.uk/index.php
Nézzetek rá.....érdemes.
Sziasztok! Megpróbáltam feltelepíteni a játékot, és a következő üzenetet kaptam : "Error 1335 The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. this could indicated a network error, an error reading from the CD ROM, or a problem with this package."
A CD-k gyáriak, és tuti jók, mert szépen tudom őket másolgatni a merevlemezre. Win XP hun-om van, a kártya ATI Radeon 9200 SE. Ezen a konfigon szépen el kéne piriszkélnie a cuccosnak.... Mi lehet a gond ?
Fix pontokon menthetsz,aztán ha meghalsz két lehetőség van.
-az egyszerübb hogy az utolsó mentéstől ujrajátszod.
-a másik hogy minden mentéstől a játék készit egy replayt.Ha meghalsz,elinditod ezt a replayt,és nézed amit csináltál,aztán ha elérsz a kritikus pont elé,tehát ahol meghaltál,akkor megállitod,és visszaléphetsz a játékba,tehát onnan ujra átveszed az irányitást,és megpróbálhatod ujra.
Ez igy nem is hangzik rosszul,de a replayt max 2x sebességel lehet tekerni,egy 8-10 perces kommandót meg örökké 4-5 percig bámulni hogy eljuss a kritikus pontig,hát elég idegesitő.Főleg ha azt nézzük hogy ez igy nem más mint egy agyonbonyolitott quick save,hisz mennyivel egyszerűbb lenne egy gombnyomással tárolni a helyzetet,és nyugodtan lehetne próbálkozni.