Minden állatszeretőt és állatvédőt várunk, aki szeretne valamilyen módos segíteni az állatokon, akár csak szóban: gazdikeresés, állatkínzók elleni fellépés stb.
Szeptember 17-én, csütörtökön délelőtt a XVI. kerületi Önkormányzat előtt találtak egy kölyök bolognese kiskutyát. A hollétéről az önkormányzat portáján, ügyfélszolgálatán lehet érdeklődni.
Eltűnt a cicánk, a megtalálásához kérnék segítséget.
Kedden, szept. 15.-én este 11 körül kiesett az ablakból a cicánk, Bodza. A baleset Budapesten a VII. ker. Huszár u. - Munkás u. sarkán történt. Azonnal eltűnt, sajnos nem találjuk. Akár sérült is lehet.
5 éves nőstény, cirmos, világos barnás színű. Neve Bodza.
Aranyos, de nagyon félénk cica. Mellékelek két képet róla.
5 hónapos bézs színű szuka, valószínűleg labrador retriver és németjuhász mix kiskutya sűrgősen keresi gazdiját. A 2/A gyorsforgalmi út mellett sétált napokat, csoda hogy senki nem ütötte el. Oltva, féregtelenítve, makk egészséges, barátságos az emberekkel, nagyon szeretetéhes. Olyan mintha emberek között lett volna, csak elkóborolt, vagy kirakták. Mindentől nagyon fél, kivéve az emberektől. Gyerekekkel kutyákkal jól kijön. Ha csak ideiglenesen is be tudja fogadni valaki, míg megtaláljuk a végleges gazdiját az is nagy segítség! Képek a TALÁLT KUTYA menüpont alatt!
A Jászai Mari térnél egy hajléktalan két kutyával koldul. A pénzt szerintem nem rájuk költi, mert csontsoványak!Nagyon rossz állapotban vannak, kölyök kutyák. Az emberek megállnak,némelyik ételt ad nekik, szörnyű látvány.Nagyon felháborító, hogy arra használja őket, hogy több pénze legyen piára!Ami szörnyű,az az,hogy ha elpusztulnak,akkor szerez helyettük másikat, és rengeteg ilyet lát az ember!
Reggel, a híradóban láttam egy szörnyű esetet:két fiatal srác egy kutyát húzott a kocsi után kötve kilométereken keresztül, majd egy oszlophoz kötötte az állato és megverte. mutatták a kis kutyát:csupa vér volt. Talán sikerült megmenteniük az orvosoknak.
Az a szörnyű, hogy egyre gyakrabban fordul elő ilyen, és sokszor gyerekek kegyetlenkednek az állatokkal.
Állatvédelmi törvény van: alkalmazni is kéne. Én letöltendő börtönre ítélném, aki olyant bánt, aki nem tud védekezni.
Ezen a topikon állatvédők és állatszeretők beszélhetik meg a dolgaikat,
sikerélményeiket, bánataikat és nem utolsó sorban állatvédelmi szervezkedések központjának szánjuk.
Aki szereti az állatokat, és felháborítja a kegyetlenebbnél kegyettlenebb állatkínzások, itt kiöntheti búját bánatát, és lehet, hogy még segíteni is tudunk egymásnak.