Nem birom ki,hogy ne hozzam létre ezt a topicot.Szóval ide mindenki, aki szereti (esetleg nem szereti),tartja ezt a fajtát.Remélem,hogy rajtam kivül vannak ilyen emberek,akik járnak az indexre fórumozni!!!
Szóval ide MINDENKI!!!
ha kutyusod szeret a szabadbanszabadon sétálni , labdázni, úszni a Dunában vagy barangolni az erdőkben ,mezőkön ,akkor a LeiKaland Kutyanapköziben a helye. A kutyusokat gépkocsival hozzuk és visszük a Kalandokra. Preferált kerületeink a XVII., XVI., XV., XIV., XIII., X., VII., és a IV. Áraink kedvezőek.
Ha felkeltettük érdeklődéseteket nézzétek meg facebook oldalunkat.
Ma ezt kaptam,amikor kutyát sétáltattam az M3-as bevezetőnél! egy gusztustalan dagadt disznófejű vadász ruhába bújtatott lada nivás Csömöri fasztól!!!!!
Vadász területen vagyok és megbírságolhat,mert Ő mezőőr!! de most elnéző!! kurva anyát! mindenki tudja hogy a fóti szemétégető kurváit kukkolja távcsövével,mert itt vad nincs de ha van is,itt lövöldöznek??????????
az M3-as kb. háromszáz,az M0-ás meg ötszáz métere tőlem, a metró,és a praktikertől ,nem is beszélve.. hatvanháromezer vadász engedély van az országban most már akár a város ligetben is vadászhatnak!???
CSÖMÖRI MEZEI ŐRSZOLGÁLAT!
inkább az illegális szemétlerakóra figyelhetnének! meg a háromszázmillió eldobott óvszerre!
De a kutyámat nem izgatta,csak is a madarak! Most meg a szárított gége,amit kétnapja próbál elpusztítani. Jobban izlik neki,mint az Acana táp:) lehet abba is kellene rakni gégét ;)
Kellene valami jó rágcsi,mert ez undoritó,főleg hogy reggel az ágyamba volt!