Keresés

Részletes keresés

pásztorgabi Creative Commons License 2010.09.28 0 0 7
Én összehasonlítottam a kondíciókat, sok minden számít : pénzfelvétel, diákhitel, lekötés, stb, stb. A végén aztán az is döntött, hogy melyik banknak van a közelben bankfiókja, na meg persze melyik a legjobb fej bank: ) én végül az Erste Bank Szemeszter számláját választottam: http://erstediakszamla.hu , de mielőtt döntesz, szerintem nézz meg párat, menj be bankfiókba, ilyesmik.
Előzmény: talibabu (4)
torokrekus Creative Commons License 2010.09.28 0 0 6
Szerintem OTP vagy Erste Bank, most Ipadet lehet velük nyerni, meg asszem jogsit is…. Nekem a szüleim is az Ersténé bankolnak, így az sem utolsó dolog, hogy az átutalásnál azonnal ott van a havi zsebpénzem (pl. hétvégén a Szigeten kisegített nagyon, hogy anya utalt némi életmentő cash-t), míg más banknál jó pár napot kell várnom.
Előzmény: talibabu (4)
talibabu Creative Commons License 2010.08.13 0 0 4
Sziasztok!
Ti hol szoktatok bankolni?Nekem még nincs bankszámlám, de úgy tudom az ösztöndíj miatt nyitnom kell egyet..
plussy Creative Commons License 2004.10.03 0 0 3

Szia!

Naaa végre!:) Köszönöm, hogy hozzászóltál, és egyebek;) Már kezdtem 2ségbe esni, hogy most mi van má...

Van 1 bibi: én nem megyek tarkára...:(

Előzmény: koloka (2)
koloka Creative Commons License 2004.10.02 0 0 2

Ez itt arról szólna, hogy szóljunk hozzá, nem???

Miért nincs itt élet?

Itt egy topic: az első utótali. Mikor legyen? Hol legyen? Mondjuk a tarkás buli előtt, (mert arra ugye mindenki megy, nem?, most kedden...) találkozhatnánk pár órával, és beülhetnénk valahova...

plussy Creative Commons License 2004.09.22 0 0 1

Tényleg jó régi:)

Előzmény: Turulmadár (0)
Turulmadár Creative Commons License 2004.09.21 0 0 0
Van egy régebbi, kicsit elfáradt közgázos topik is:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9038768
Előzmény: plussy (-)
plussy Creative Commons License 2004.09.20 0 0 topiknyitó

Sziaztok!

Gondoltam, nyitok egy topicot, ahol a trefin kívül tudunk beszélgetni. Pl ide lehetne írni, hogy ki mikor ér rá, és hova szeretne menni a következő talin!

Szerintem ne péntekre tegyük a talit, mert akkor már sok vidéki hazamegy, ill. sokan mennek bulizni, és akkor nem jönnek el...

További javaslatot írjatok ide!!!

Bye

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!