Én összehasonlítottam a kondíciókat, sok minden számít : pénzfelvétel, diákhitel, lekötés, stb, stb. A végén aztán az is döntött, hogy melyik banknak van a közelben bankfiókja, na meg persze melyik a legjobb fej bank: ) én végül az Erste Bank Szemeszter számláját választottam: http://erstediakszamla.hu , de mielőtt döntesz, szerintem nézz meg párat, menj be bankfiókba, ilyesmik.
Szerintem OTP vagy Erste Bank, most Ipadet lehet velük nyerni, meg asszem jogsit is…. Nekem a szüleim is az Ersténé bankolnak, így az sem utolsó dolog, hogy az átutalásnál azonnal ott van a havi zsebpénzem (pl. hétvégén a Szigeten kisegített nagyon, hogy anya utalt némi életmentő cash-t), míg más banknál jó pár napot kell várnom.
Itt egy topic: az első utótali. Mikor legyen? Hol legyen? Mondjuk a tarkás buli előtt, (mert arra ugye mindenki megy, nem?, most kedden...) találkozhatnánk pár órával, és beülhetnénk valahova...
Gondoltam, nyitok egy topicot, ahol a trefin kívül tudunk beszélgetni. Pl ide lehetne írni, hogy ki mikor ér rá, és hova szeretne menni a következő talin!
Szerintem ne péntekre tegyük a talit, mert akkor már sok vidéki hazamegy, ill. sokan mennek bulizni, és akkor nem jönnek el...