Jééé, beteg voltam két hétig. És itt meg semmi. Ha Te nem írsz a fórumba, akkor senki sem. Biztos csak irigyek, láncfűrészeljünk fel mindenkit apró darabokra. :) Hmmm?
Amúgy véletlen a solarscream.hu-ra tévedtem, alakul, szépül.
Én hallgatni new szám. Baszottuldefaxa! És az ének is kurvajól szól immáron. Rííííszpekt! Kíváncsi leszek az folytatásra. Mennyit fog kóstálni eme remek kb?
Mekkora volt ez az After Crying! Mától csak szimfonikusokkal tudom elképzelni a Solar Scream zenéjét.... Csakhát a legtöbb hegedűs a környékről immár.... :)
Bakker! Az új munkahelyem új íróasztalának fiókjában rábukkantam egy Jackson gitár testének összeragasztását illusztráló ábrára! Szerinted vesz ilyet valaki is? :)
Tanítani? Az én szólómunkámat? Hogyne, de csak jó pénzért! Egyébként borzasztó élmény volt, hogy (bár hihetetlen) de készültem a szólókka is. Atzán amint színpadra léptünk már annyira elegem volt az egészből, hogy nem volt kedvem egy ép hangot se lefogni. Legszívesebben a második szám után letettem volna a gitárt. A többiek is azt mondták, hogy ez volt az eddigi legrosszabbul sikerült koncertünk. Szóval a zólók titka a mélységes beleszarás. Ezt is tanulni kell.....
Ha lesz időm, akkor eljövök (belógok)az egyik fellépésetekre! Meg majd letöltöm az új lemezt a DC-ről! Meg kölcsönkérem és lefénymásolom a borítót. Meg majd kérek rajongói pengetőt is! Télleg el kell jönnöm koncertetekre, mert a múltkor is lemaradtam, mert a sörözés miatt későn értem át a kocsmából. Miért kezdtetek korán? Ja és több gyors nótát írjatok, mert ezekre nem lehet pógózni! Ja és még egy kérdés: a Harek szóló, vagy ritmusgitáros?