Mostanában minden este (európai idö szerint hajnali 4 órakor)
vagy 40 percen át nem lehet az indexen semmit csinálni.
Bekörmölöm a mondanivalómat, feltöltök három képet, beszúrom.
Ném a csend. Aztán kiírja, hogy gubanc van.
A izém má nagyon tele van ezzel.
Rosszabb, mint azelött.
Emberek, ez az Index egy rakás fos lett. Én is már elég régóta itt vagyok, a különböző nickeken többtízezer hozzászólást idenyomtam, de már unom ezt a fost.
Hogy mekkora beteges hazudozó vagy, arra álljon ez az idézet bizonyságul:
ZöPö válasz | megnéz | könyvjelző 1998.09.19 15:52:00 (0)
Kár, hogy megint hazudsz. Holnap újra jössz a faszságaiddal.
válasz | megnéz | könyvjelző 1998.09.19 15:49:00 (topiknyitó)
Kedves Elvtársak!
Megcsömörlöttem attól a töménytelen baromságtól amit itt összehordtam. Mentségemre legyen mondva, hogy egymagamban erre képtelen lettem volna. Sajnálattal közlöm az összes fennköltelméjü partnerrel, hogy Ragikát ezennel eletemetem.
Köszönet Mogorvának, ZöPönek és hasonló színvonalü társaiknak, hogy ezt a játékot sgítettek ilyen balkáni magasságokba primitivizálni.
God bless all of you.
Szerbusztok.
Van a rendszerben olyan 400e felhasználó, amiból pár tízezer aktív, és rendszeresen itt van. Aztán van itt több mint 9 millió hozzászólás. Mindez logikailag egy adatbázisban, úgy, hogy olvasni és írni is lehessen bele, meg keresni, meg minden. Nem egy megoldhatatlan feladat ezt menedzselni, és elég IHM-es pénzt is kaptak rá, így nem igazán értem, miért nem pörög a cucc rendesen. De azért az adatbázis méretét mutatják a számok.
Van szerencsém ez úton bejelenteni, hogy - 7 éves - áldásos müködésemet ezen a szájton hamarosan felfüggesztem. Az újonnan beindított programjuk olyan - TETÜ - lassú, hogy sem idöm, sem energiám nem maradt a további részvételre.
Továbbá az is megerösíti elhatározásomat, hogy az - AMATÖR - moderátorok fasisztoid módszerei, szinvonala nem változott. Felnött ember lévén semmi kedvem sincs kitenni magam középiskolás taknyosok logikátaln, öncélú vegzálásának.
Amennyiben nem képesek ezen változtatni - a tovbbiakban - számoljanak a konkurenciához való átmenetelemre.
Tisztelettel:
fotógám
Aki csatlakozik nyilatkozatomhoz az sziveskedjen annak itt mielöbb jelét adni, mert számítani lehet a nevezett moderátorok akciójára, ami természetesen az én állításomat bizonyítja.
Nyilt levelemet és annak reakcióját természetesen másutt is a nyilvánosság elé bocsátom.