Keresés

Részletes keresés

Tenser Creative Commons License 2004.11.02 0 0 39

Uj jelolt: Age of Wonders 2 - Shadow Magic

Nem tul ismert jatek, kb. olyan, mintha a heroes-t es a master of magic-et jol osszegyurtak volna, s nyakonontottek volna egy kis warlords-os feeling-el.

Nagyon kellemesre sikeredett szerintem.

Deashi Barai Creative Commons License 2004.10.15 0 0 38
A Colonisation jól látom hogy nem volt még? A mai napi képes vagyok elővenni, igaz kb 2 nap alatt meg is unom. A grafikája a megjelenésekor sem volt nagy szám, mai szemmel kimondott siralmas, de szvsz kurva jó kis game.
Dohi Creative Commons License 2004.10.15 0 0 37
az alant emlitett 3 jatek(sorozat) mind-mind aduasz :)
Előzmény: Tenser (36)
Tenser Creative Commons License 2004.10.15 0 0 36

persze olvasgattam en boszen, a silent stormot is innen szedtem, csak gondoltam hatha van meg egy adu aszod valahol eldugva :)

Előzmény: Dohi (35)
Dohi Creative Commons License 2004.10.15 0 0 35
olvass vissza itt egy kicsit, osszeszedtunk nagyjabol mindent. vilaghaborusdibol nem tudok semmit ajanlani, de a jagged alliance es x-com sorozattal, fantasy temaban a master of magic-kel nem nagyon lehet hibazni.
Előzmény: Tenser (34)
Tenser Creative Commons License 2004.10.15 0 0 34

rajottem, nekem sem jon be

mit ajanlasz helyette?

Előzmény: Dohi (33)
Dohi Creative Commons License 2004.10.14 0 0 33
egy vilaghaborus jatektol mit vartal? :) de van itt dokumentum-begyujtes meg mittomen, szal nem lenne rossz, csak nekem megse tetszik.
Előzmény: Tenser (32)
Tenser Creative Commons License 2004.10.14 0 0 32

nem durva, csak dogunalom: jon az ellen, en meg lelodozgetem oket :)

mondjuk en a demot nyomom, abban lehet, hogy mas

Előzmény: Dohi (31)
Dohi Creative Commons License 2004.10.14 0 0 31
az elso kuldetes nem is durva egyik oldalon sem :)
Előzmény: Tenser (30)
Tenser Creative Commons License 2004.10.14 0 0 30

Hat azt a meszarszeket, amit el kell kovetni, hogy teljesitsd a legelso kuldetest :)

Előzmény: Dohi (29)
Dohi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 29
mit ertesz durrogtatas alatt? :)
Előzmény: Tenser (28)
Tenser Creative Commons License 2004.10.13 0 0 28

En meg csak a legelso mission-nel vagyok, s kicsit meglepo, hogy rogton a fel nemet hadsereget nekem kell likvidalnom.

Eleg unalamas, hogy csak durrogtatas van, a tobbi kuldetes is ilyen?

Ezt leszamitva tulajdonkeppen tetszene.

Előzmény: Dohi (27)
Dohi Creative Commons License 2004.10.12 0 0 27
az elso nehany mission utan meguntam. tul sokaig tokolt az enemy's turnnel, meg eleve nem szivlelem a vilaghaborusdit.
Előzmény: Tenser (26)
Tenser Creative Commons License 2004.10.12 0 0 26
silent storm-al jatszott valaki?
m.illion Creative Commons License 2004.09.22 0 0 25
Sterner Regnix, hihi!
Tenser Creative Commons License 2004.09.13 0 0 24

no de epp ez az

ha elore kuldom a battle droidot faltoro koskent, a hatbakerules ellen fedezem 2-3 masik droiddal, a tobbiek meg tartalekkent kovetik oket, akkor nem tudom mit tudsz kezdeni :)

amugy AP 75 szembol is kinyirja, csak hat a granat kicsit korulmenyes

Előzmény: Mr_Fusion (23)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.09.11 0 0 23

Erről van szó, Battle Droidot nem szemből kell támadni, hanem a háta mögé (és nem alá, mert akkor az első pajzsát veszi figyelembe) dobni egy AP75-öt, vagy hátbadöfni Lightsabre-el, abba jobbára helyből belepusztul; az első pajzsa akkora, hogy rakétavetőn kívül semmi nem üti át, viszont lassú mint a csiga, egy kis ügyeskedéssel a hátába lehet kerülni. A Patrol Droidok nagyon gyengék, egyedül a Cyberek jelentenek igazi veszélyt, mert azok mozgékonyak, és bármivel fel lehetnek szerelve.

Ilyen 1-2 körös mókát a The Assassins ill. a Moonbase Assault pályákon lehet leginkább elkövetni; Assassinsnál jó helyen belőtt rakétákkal, illetve jó helyen kidobott gránáttal, Moonbase-en meg jó helyre beállított rakétavetős védőkkel. Ha jól jön ki a felállás, az első körben 50-80%-os veszteséget lehet okozni az ellenfélnek.

Előzmény: Tenser (22)
Tenser Creative Commons License 2004.09.10 0 0 22

cyber hordes-en a vedok nyertek tobbszor? s a battle droid-ot hogy nyomtak le? hisz az elolrol csak granattal sebezheto, s ha marad eleg AP-je, akkor eleg remenytelennek tunik

hogy lehet 2 kor alatt megszivatni valakit, erre tenyleg kivancsi vagyok

Előzmény: Mr_Fusion (21)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.09.08 0 0 21

Cyber Hordes-on mi is sokat nyomtuk, és szerintem a védők többször nyertek, mint a támadók. :)

Assassins meg Moonbase Assault mentek még, ez a három volt technikásabb map, Mine Rescue-nak elég használhatatlan a felépítése, Paradise Valley meg nagyon nagy, a vízen átkelést nehéz megcsinálni az AP büntetés (meg a 210 HP-s Water Dwellerek) miatt.

Azok voltak a jók, mikor valamelyik fél előállt egy ilyen "2 kör alatt megszivatlak" jellegű stratégiával, és a másik csak lesett, aztán kollektív röhögésbe fulladtunk. :)))

Előzmény: Tenser (20)
Tenser Creative Commons License 2004.09.07 0 0 20

cyber hordes? :)

reges-regen egy baratommal csak azt nyomtuk egymas ellen, aztan egyszer en nyertem az emberekkel, s akkor elment a kedve az egesztol, s nem is jatszottunk tobbet soha :(

akkor megtanultam, hogy nem jo mindig gyozni :)

Előzmény: Mr_Fusion (19)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.09.07 0 0 19

Hát, igen. Nem egy türelmetleneknek való játékmód, az biztos. Most éppen már egy hete gyepáljuk egymást egy Assassins meccsel, és még csak a 12. körnél tartunk... :)

Egy Rescue from the Mines vagy Paradise Valley simán lesz egy hónap. :)

Előzmény: Tenser (18)
Tenser Creative Commons License 2004.09.06 0 0 18

mi annak idejen szolni szoktunk egymasnak, hogy action van

no es oppurtinity fire eseten? akkor ujabb levelvaltas jon?

Előzmény: Mr_Fusion (17)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.09.06 0 0 17
Ezt akkor se igen látod, ha ott ültök 1 gépen hotseatben, mivel az ellenfél köre alatt történik. Max ha elárulja, mit ténykedett. :)
Előzmény: Tenser (16)
Tenser Creative Commons License 2004.09.03 0 0 16

az otlet nem rossz

de hogy rakjatok osse, hogy mi is tortent a masik lepese alatt?

gondolok pl. arra, hogy eddig fedeztel egy folyosot, most meg latod, hogy a fickod halott

Előzmény: Mr_Fusion (15)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.09.03 0 0 15

Akkor 1 kis fél-off a c64-es LSQ fanoknak...

Nemrég kezdtünk el játszani play by mail formában; c64 emulátor (VICE) + disk image, körváltáskor save snapshot (virtuális gép memóriatartalom mentés), és mailben elküld.

Nem egy eszeveszett sebességű a játékmenet, és persze benne van a csalás lehetősége (de úriember ilyen gameben nem csal :), de bizalmi alapon működtethető a dolog.

1lőre (asszem) csak 2en játszogatunk, de ha volnának még érdeklődők, akár bővülhetne is a csapat. :)

kerdojel Creative Commons License 2004.09.02 0 0 14
Nálam: Jagged Alliance 2, Fallout 2, X-COM
Tenser Creative Commons License 2004.09.02 0 0 13
Milyen az a fallout? Mihez hasonlit?
Előzmény: Androidus (12)
Androidus Creative Commons License 2004.09.02 0 0 12
Nálam: Xcom 2, Fallout 2
Tenser Creative Commons License 2004.09.02 0 0 11

Alpha Centaury

Itt paran leszoltak, de nekem az jott be legjobban a civ iranyzatbol.

Tenser Creative Commons License 2004.09.02 0 0 10
Ja a 64-es engem is sokkal jobban megfogott, mint a PC-s
Előzmény: VS (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!