Horvátországban, Zadar mellett, Vir szigeten tengerparthoz közeli (130 méterre) apartman MAGYAR tulajdonostól KIADÓ. Az apartman a nyaraló felső szintjén található, az alapterülete 40nm, és teljesen külön bejárattal rendelkezik. A teraszról a nappaliba lépünk, melynek egyik beugró része konyhaként funkcionál. A konyha tartozékai: hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző (darálós), mosogató, 2-es villanytűzhely, edények, poharak, evőeszközök, tányérok, stb... A nappali légkondicionált, innen hűthető a két különálló hálószoba és a fürdőszoba. Tv van, magyar adás fogható. A bolt 20 méterre található az apartmantól. 4-5 fős család részére ajánlott. Bérleti díj: 60EUR / éjszaka. Akciós ajánlat: 2016. Június 20-tól 2016. Július 3-ig 50EUR / éjszaka. ÉRDEKLŐDNI a +36-20-9587-328 telefonszámon lehet.
Zadar mellett Vir sziget egy csendes nyugodt részén tudok ajánlani közvetlen vízparti, új építésű, emeleti apartmanokat. Érdeklődni: laguna101@freemail.hu
Zadar mellett Vir sziget egy csendes nyugodt részén tudok ajánlani közvetlen vízparti, új építésű, emeleti apartmant. Érdeklődni: laguna101@freemail.hu
Zadar mellett Vir sziget egy csendes nyugodt részén tudok ajánlani közvetlen vízparti, új építésű, emeleti apartmant. Érdeklődni: laguna101@freemail.hu
Szia!Ha lehetőségetek van Dubrovnik környékére menjetek.Ott már minden adott a tengerparti nyaraláshoz.pálmafa,gyönyörű növenyzet,szebbnél-szebb öblök és általában sok napsütés.Dubrovnikot látni kell!Horvátországban Isztriában és Dalmáciában nem sok a pálmafa,a mediterán növény. A makarszka riviéra is már inkább jobban hasonlít arra amire számitanank a tengerparti nyaraláskor.Közelebb talán Porec-t ajánlanam.Üdv.
Szia!mi eppen Borikban nyaralunk. A tengerpart egy kicsit Dunapart feeling.Sokkal szebb Horvatorszag tavolabbi része.Mondjuk makarszka riviera és ugy kb onnantól Dubrobnikig győnyörű.Itt sötét homokos kavicsos a part.Üzlet nagyon sok van.lidl,spar, bazár, stb....közel van Zadarhoz.
Sziasztok!Augusztus végén mennénk 5-en Zadar ,Dikló városrészébe.Nem voltunk még Horvátországban.Szeretnék mindent megtudni Diklórol.Milyen a part,van e zuhany, wc.van e vízicsúzda,banán vagy hasonló szórakozási lehetőségek gyerekeknek is?A Bella Vista apartmanban fogunk lakni.Valaki tud róla valamit?Messze van e a belváros?vannak e üzletek ahol mindent meg lehet kapni stb.Előre is köszönöm a válaszokat!
Tud valaki kiadó apartmant Zadar környékén? Négyen mennénk (két pár), augusztus 17-től 24-ig, amire szükségünk lenne 2 db duplaágyas szoba, teljesen felszerelt konyha, terasz, grillezési lehetőség, klíma.
Nagy előnyt jelentene tengerpart közeli apartman. Mindezt persze reális áron, drága szállásokat én is találtam :)
Sziasztok!Egy barátomnak befuccsolt a nyaralása,maradt 6 hely Zadarban.Egyik egy 4 ágyas apartman,1 légterű.Az 40 eur/nap/app.A maradék 2 hely egy 3x2-es apartmanban van.Ott 14 eur/fő/nap.
Érdeklődni lehet nálam:)Ja,aug 2-9-ig tart a nyaralás.
Látom, hogy ez egy OffTopic, mégis arra gondoltam, hogy próbálkozom itt is, ki tudja, honnan kerül elő a megfelelő segítség. Szóval:
Régebb óta olvasgatom a Horvátországgal kapcsolatos fórumokat (kissebb-nagyobb kihagyásokkal), mivel nagy vágyam, hogy elmenjek egyet Horvátországva nyaralni. Ez lesz életem első nyaralása, épp ezért szeretnék egy kis segítséget kérni (főként a helyválasztás és az árak felől).
Vagy ketten (én, 23 éves és a párom 20 éves) mennénk, vagy négyen (hasonló korosztály).
Rijekától Dubrovnik-ig mindenre nyitott vagyok, sőt, akár sziget is lehet. Lényeg, hogy gyönyörű tengerpart és sok zöld növény legyen. Bár az igazság az, hogy a déli rész jobban vonz, meg több pozitívat hallottam róla.
A szállással kapcsolatosan ugyanazok az alapvető elvárásaim, mint bárki másnak: - ne legyen messze a tengertől - ne legyen messze a központtól - legyen saját parkolója (autóval megyünk) - legyen tiszta - legyen tusoló, mosógép, hajszárító, esetleg konyha (edényekkel)
Előre foglalásával fenntartásaim vannak (vagyis szeretem látni, amit kifizetek), épp ezért kérdéses az, hogy érdemes-e nekivágni Horvátországnak "csak úgy", vagyis abban a reményben, hogy mikor odaértünk találunk nekünk megfelelő szállást?
A hellyel kapcsolatosan szintén van néhány elvárás: - Legyen változatos (tudjátok, fiatalok vagyunk, mindent be szeretnénk járni, mindent meg szeretnénk nézni, minden szikláról le szeretnénk ugrani.) - Legyen fiatalos (nem egy nyugdijasoknak kialakított, kibetonozott, lassan mélyülő partszakaszt keresünk, bár az sem nagy gond, ha ilyen is van a környéken). - Legyenek megfelelő szórakozási lehetőségek (vagyis lehessen egyet bulizni a környéken)
Tervezett érkezés-távozás időpont: Augusztus 20-27, vagyis pont szezon vége. Legjobban annak örülnék, ha előzőleg (akár itt a fórumon, akár ajánlás által) fel tudnám venni valakivel a kapcsolatot, akitől majd bérelni fogjuk a szállást, s remélhetőleg nem csak idén, hanem jövőben is.
Ha tudtok segíteni, illetve ajánlani egy helyet vagy akár szállást, annak nagyon örülnék. Vagy ha tudtok egy megközelítőleges árat mondani, hogy az oda-vissza úton kívül kb. mennyi pénzből lehet kijönni, az is sokat segítene. Tudom, hogy ez egy többparaméteres egyenlet, viszont reménykedem, hogy paraméterek függvényében kapok választ a kérdésemre.
S ha esetleg magyar a tulajdonos, az mindenképp egy nagyon nagy plusz pont.
Zadar környékén tudnátok ajánlani olyan gyerekbarát strandot, ami aprókavicsos/homokos és van zuhanyzó esetleg wc? Tudom, hogy Nin-ben van homokos part, de ott nincs sem árnyék, sem zuhanyzó.
Sziasztok! Ha valaki egy kellemes, nyugodt tengerparti halászfaluban szeretne pihenni, szívből ajánlom Tisno-t (Murter mellett, Zadartól nem messze)!! Fantasztikusan hangulatos, gyönyörű hely!!! Mi évek óta oda járunk, nagyon szeretjük! Magyar tulajdonú apartmanház (több apartmannal), 50 méterre a tengertől, gyönyörű kilátással!!! Ha valaki esti szórakozásra vágyik, nyüzsgésre, nem messze van Vodice, vagy Murter. Privátban írjatok, szívesen válaszolok a kérdésekre!!!
Zadarban az óvárosi híd lábától indul minden nap a hajó 9 óra 15 perckor. Ha még nincs szállásod hívj, vagy bármilyen kérdésed van nyugodtan zaklass. ÜDV Viki 70/7021736
Sziasztok! Egy kérdés. Zadarból megy könnyű búvárkodással egybekötöt hajókirándulás a Kornati Nemzeti Parkba? Hol lehet ilyen kirándulásra a városban jelentkezni? Aki esetleg tudja...köszi!