Elméletben egyetértek. Gyakorlatban már azzal sem értettem egyet, hogy véleményt nyílvánítottunk irak ügyében (10-ek levele). Nem tudnánk magunkat meghúzni végre? Mi elônye lehet Mo-nak abból, ha nagypolitizál? Vagy ígértek ezért a farnciák, vagy a németek valamit cserébe?
ez friss, egy orvoslatogato kifakad "mar megint a konkurrens termeket irta fel X, na holnap hazafele menet meglatogatom" -- szoval viszonylag up-to-date informacios csatorna letezik, az evekkel ezelott ellopott HDD erre nem jo. en abban bizom, hogy a gyarak teszt-pacienseket is alkalmaznak. nagyon gaz lenne, ha az OEP-bol szivarogna ki, mondjuk az "over" rendszer hatso ajtajan keresztul...
/off
en nem igazan bizom gyurcsanyban, sokkal sotetebb ugyei vannak, mint orbannak. de ha kepes ugy menedzselni az orszagot es a partot, hogy 2006-ban nyer, akkor meg is erdemli; de ha nem nyer, akkor is legalabb orban sarkaban fog lihegni, es nem engedi lazsalni. de tolgyessy peter, aki azert eleg regota bent van a politika belso koreiben, nem tartja sokra; szoval lehetseges, hogy gyurcsany is csak egy szalmalang...
Valahogy kíváncsi vagyok én erre a Gyorcsány gyerkőcre. Hátha született zseni? vagy legalábbis.....?!
nem akarok előreszaladni, de egy Gyurcsány-Orbán váltogatás, talán több stabilitást hozna az országnak. Igaz ugyan Gyurcsány még semmit sem bizonyított, de ez 98-ban Orbánnal is így volt
Nem tőlünk. Jobb érzésű patikusok nem mutatják meg saját adataikat egy vigécnek.
Egy helyre fut be az összes gyógyszerfelhasználási adat. Területi MEP-ek, végső soron, csak az OEP rendelkezik a teljes gyógyszer utilizációs adatbázissal.
Emléxel? Eccer elloptak párszáz vincsit, adatokkal egy lezárt OEP raktárból.
Csakhogy Juhász ferenc már szeptember elején be fogja terjeszteni a parlament elé a hosszabítási kérelmet
Kiveve, ha Gyurcsany Ferenc (Juhasz fonoke) ettol elteroen utasitja. Jelenleg peldaul arra utasitotta, hogy vizsgalja meg, mi tortenik, ha nem hosszabbitjuk meg. Ez egy igen ugyes manover.
off
szerinted az orvoslatogatok honnan szerezhetnek tudomast arrol, ha egy altaluk rendszeresen vizitalt es egzotikus udulohelyeken tartott szakmai konferenciak soran megdolgozott szakorvos idonkent a konkurrens gyarto gyogyszereit irja fel...?
Csakhogy Juhász ferenc már szeptember elején be fogja terjeszteni a parlament elé a hosszabítási kérelmet. ha jól emléxem ezt korábban Kovács László is egerősítette már.