Keresés

Részletes keresés

lesifotos Creative Commons License 2004.08.31 0 0 1

Múltkor én is bekapcsoltam a TV-t valamikor, amikor ez ment és én örültem neki, hogy nem tizenkettő-egy-tucat típusú cicababa vezeti a műsort, hanem egy TV képernyőn nem szokványos arcú nő. Attól hogy nagy orra van még vezethet műsort, nem?

Előzmény: MAZSA (-)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.08.31 0 0 0
Ez tényleg egy 0 szinv0nalú, retekklubh0z méltó műs0r...
Előzmény: MAZSA (-)
MAZSA Creative Commons License 2004.08.31 0 0 topiknyitó

Ezt az RTL Klubon futó hülyeséget a múltkor volt szerencsém először látni és nagyon ledöbbentem. Már a műsor címe is az RTL Klub színvonalát tükrözi (a béka segge alatt), na de amikor megláttam a 2 műsorvezetőt ledöbbentem. A csajra szerettem volna azt mondani, hogy jól néz ki, de nem tudtam sajnos, mert bűnronda. De szerencséjére találtak mellé egy faszit, aki szépségben tökéletesen passzol hozzá. Kérdem én: hogy a fenébe kerülhet 2 ilyen szépség a képernyőre??? Na ez még nem minden: miközben a 2 műsorvezető jópofasággal próbálná ellensúlyozni a látványt, totál hülye nyugdíjasok, kisparasztok, stb. próbálnak (de nem tudnak) válaszolni olyan Jackpot kérdésekre, hogy "Hol született Petőfi? ; Mi a hosszúság SI mértékegysége?" meg hülye játékokat játszanak, hogy pénzt szerezzenek. Gratulálok, ez aztán a színvonal!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!