engem egyáltalán nem. ez egy másik zenekar, nem a rage egy másik énekessel. gyönyörűszép dalaik vannak, itt a srácok olyanokat is tudnak játszani, amit Zack-kel nem lehetett volna csak énekessel.
No kerem: RATM tribute a Subscribek eloadasaban: helyszin belepo: trafo bar tango, 800 Ft, kb. 10 fele kezdunk (mi kezdunk akkor) meg lesz mas is (mi is: OneHeadedMan), december 2, csutortok.
pesti zenekar (gitáros, bőgős, énekes) keres dobost.
jó lenne, ha: lennél legalább 18, nyitott lennél (zeneileg és szexuálisan egyaránt) és kreatív. előny, ha jársz tanárhoz, vagyis folyamatosan gyakorolsz, és fejleszted a tudásodat.
irányvonal, illetve közös kedvencek a zenekaron belül: alice in chains, stone temple pilots, soundgarden, rage against the machine, audioslave, doors, led zeppelin, velvet revolver, down, faith no more, mad season, stb
húzós, jammelősebb jellegű zenéről van szó, dobilag a leginkább fekvő stílus nekünk a puritánabb, de stílusos ütésvágás lenne, szóval kb RATM
Hát a körítésre vagyok kíváncsi (persze, ha tudod), mikor, miért, stb. (Már csak azért is, mert én nem tudtam róla - legközelebb asszem Bécsújhelyen játszottak a prodigyvel)
Megmondom őszintén, én sokáig csak annyit tudtam a RATM-ről, hogy egy üvöltő frontember mögött tombolnak a többiek.
Aztán egyszer egy szép napon, volt egy Kapcsolat koncert a hősök terén, talán a 3-al ezelőtti. A Vénusz után Roy & Ádám következett. Ekkorra már tele volt a tér, sok százezer ember, apukák, anyukák, nagymamik és várták hogy Roy-ék majd játszanak szép érzelmes dalokat, stb. Na, kijöttek a srácok és elkezdtek valami iszonyat brutál-húzós számot nyomatni. A körülöttem lévő nagyszülők arca falfehérre váltott, az anyukák befogták a csemeték fülét. Én meg elaléltam hogy ez milyen kurva jó, energikus zene. Na, azóta tetszik a RATM.
Ui: az a bizonyos indító nóta a "Killing in the name of" volt :))))))