Keresés

Részletes keresés

alibabusic Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2

Idén nyáron Belgrádban az autópályáról 1 lehajtóval előbb jöttem le /Novi Sad felé/ hazafelé.

Rögtön rájöttem, de nem tudtam hogy jutok vissza amikor látom az út szélén 1 buszmegállóban 2 rendőr autókat készül leállítani.

Odagurultam és mutogatva mondtam nekik , hogy hova mennék.

Mutatták,hogy forduljak meg , majd balra-jobbra  stb.

Mivel az úton záróvonal volt, nem volt bátorságom megfordulni /elég nagy pisztolyuk volt !! /.

Mutattam is nekik, erre elkezdtek röhögni, majd leállították a forgalmat és mutatták,hogy forduljak csak nyugodtan +.

Annyi rosszat hallottam a szerb rendőrökről, de nekem ez pozitívum volt !!  

pere1 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 1

HAli!

Tavaly voltunk Jordániában,ott teljesen jó fejek voltak a rendőrök és a katonák is.Az ország helyzete miatt sok a katonai ellenörző pont,de amikor megmondta a sofőr hogy magyar turisták vagyunk,vigyorogtak és még az útlevélre se voltak kiváncsiak.Müködik egy turistarendőrség is akik a turistákra és az idegenforgalmilag frekventált helyekre vigyáznak.

Viszont most jött haza egy cimbim Franciaországból,ahol a rendőr minden alap nélkül megbüntette őket 135 euróra veszélyes vezetésért.Ami elég furcsa,tekintve,hogy egy tök üres körfolgalmon hajtottak át normálisan.A rendőr nem mondta meg mit takart a veszélyes vezetés.Próbáltak alkudni,mire a rendőr közölte vagy fizetnek,vagy megszorozza az összeget 3-mal,mivel 3-man voltak vagy lefoglalja a kocsit és 4 nap múlva átvehetik a bírság kifizetése után.Fizettek.

bopat Creative Commons License 2004.08.21 0 0 0
Az idén Spanyolországban nyaraltunk,de sem ott  sem Franciaországban,sem Olaszországban  nem találkoztunk rendőrőkkel. Azaz láttam, de nem kerültünk velük kapcsolatba....
Előzmény: policecars (-)
policecars Creative Commons License 2004.08.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok! A topicot két okból nyitottam: egyrészt kiváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalatai, élményei vannak külföldi rendőrökkel, másrészt kérnék mindenkit, hogy küldjön fényképeket rendőrautós weboldalamhoz. üdv gzozzo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!