Úgy tudom, hogy 29-én van vége, legalábbis az eredeti tervekben így szerepelt. Na nem mintha az eredeti tervek annyira mérvadóak lennének, de hátha ebből a szempontból mégis van közük a majdani történésekhez. :-)
Egyébként tegnap késő este újfent kint jártunk, és egészen meglepődtem. Sokal joban nézett ki a helyszín, mint augusztus 11-e körül. Elképzelhető, hogy augusztus 11-én még nem volt kész? Most sokkal több pálmát láttunk, és valahogy kevésbé hatott amatőrnek a környezet. Kicsivel éjfél előtt valamivel több, mint 500 embert számoltam össze, ami arról árulkodik, hogy tömeg ugyan valószínűleg nincsen, de azért nem valószínű, hogy a rendezvény az ürességtől pangana.
De normális információm továbbra sincs, ami arról árulkodik, hogy a plázsra járók és a törzsasztalra (a témában) írogatók halmazainak metszéspontja szinte üres. Kár, hogy nem vagyok szociológus, biztosan valami nagyon okos dologra tudnék következtetni ebből a tényből. :-)
"különösen egyetlen ember totális dilettantizmusán bukik meg"
Itt hatosagi emberkere gondolsz, vagy a szervetok kozul vkire?
"De vajon jobb az idei rendezvény, mint a tavalyi volt? " Passzolom a kerdest, mint irtam az ideire nem mentem, mert nem erdekelt, igy velemenyt sem tudok mondani. A talalyi szar volt. Az idei lehet, hogy jobb, mert csak a masodik, de ettol meg lehet, hogy ugyanolyan gagyi.
Engedélyezéses cirkusz idén is volt épp elég, ezt még belülről sikerült végigélvezném... De ami igazán szívszorító volt, az éppen az, hogy elég sok valóban lelkes (bár néha dilettánsan amatőr) embernek van benne nem kevés munkája, és a történet 2-3, de különösen egyetlen ember totális dilettantizmusán bukik meg.
Mindentől eltekintve, a látvány ami valamelyik este a szemem elé tárult, sokkal inkább volt szomorú, mint kárörömre alapot adó. Hihetetlenül elkeserítő látni azt, ahogy valakik ilyen mértékben teszik teljesen tönkre más emberek munkáját, miközben a budapestiek szemét azzal szúrják ki, aminek ez a cucc látszik.
De vajon jobb az idei rendezvény, mint a tavalyi volt? Merthogy tavaly még annyit se töltöttem el ott, mint idén.
Hat az ideirol nem tudok velemenyt mondani mert nem voltam. Mongyuk a lakasomtol nem is lenne messze meg gyalog sem. De mivel a tavalyin votam es arrol meg az vot a velemenyem, hogy nagy vetites es emellet egy kalap kaki, az iden mar nem is erdelekt.
Emlexem, hogy tavaly aggodtak az engedelyek miatt es amikor az Antsz-es engedely keseserol beszeltek meg be sem adtak.
Nem. A baj inkább az, hogy ezt a rendezvényt soha, senki sem akarta színvonalasan megcsinálni. Ilyen cél nem létezett, ezt csak pár emberrel hitették el. Itt egészen más célok voltak és vannak.
A szervezők valóban beégtek, dehát... Igazából az a fura, hogy annyira jól és színvonalasan is meg lehetne csinálni egy ilyen eseményt, de valahogy sohasem megy, nálunk...
Hm.
Tulajdonképpen elszomorító lenne, ha nem örülnék annak kicsinyég, hogy az az egy személyben arrogáns, dilettáns és rosszindulatú nő ilyenkor kicsit beég. Bár egyelőre ez a legnagyobb örömöm, ami t a Plázs okozott, és hát valljuk meg, ez nem túl sok.
Kapaszkodj meg, tényleg nagyon gáz volt! Nem volt olyan program ami maradásra bírt volna. Enni nem mertünk mert elég "érdekes" kaják voltak. Ami jó volt, az a fotókiállítás, meg néhány kézműves árus standja. A gyerekek valamilyen hűtőket firkáltak, ma sem tudok rájönni ez milyen program lehetett:) Még kürtöskalácsot sem tudtunk venni:((
Érdekes. :-)
Én könyvet tudnék írni szerintem Bér Beatrixról és a Budapest Plázsról, de nem teszem. Annyit azért nem ér.
Este voltunk kint a kedvesemmel, kábé 10 napja. Az szomorú látvány volt, a tervezett dolgoknak a negyedét sem láttuk (akkorra ez már engem nem lepett meg...), a fű már akkor is ki volt száradva, a pálmafák(?) is rosszul tűrték a bánásmódot. A kertmozinál volt úgy nagyjából 80 ember, de valami technikai malőr miatt csak nagy nehezen tudták elkezdeni a filmvetítést, a sportszekciónak meg a 10%-a ha megvalósult.
Az egyetlen félig korrekt dolognak a UPC-Olimpiai sátor tűnt. Még úgy is elszomorodtam a látványtól, hogy a legkevesebb okom sem volt arra, hogy örüljek a "szervezők" esetleges sikerének. De amit láttam, az fájdalmasan magyar gagyi volt.
Kíváncsi vagyok rá, hogy ez csak az én (kétségkívül) elfogult szemem délibábja, vagy pedig maga a veretes valóság. :-)
Sok beszámolnivaló nincs a plázsról... Kiszáradt fű, nem kevés szemét, érdekes közönség, részegen táncoló hajléktalanpár:( napágyat elcsóró osonó, és a gyros mint nemzeti eledel. Lepukkant sörsátorhangulat. Kb. ennyi.
Igazából azért kérdezem, mert engem egy olyan 4 héten át tartott lázban a dolog, mint potenciális szervezőt... amig rá nem jöttem a dolog kapitális átverés voltára.
Velem csúnyán babráltak (volna) ki, de így is szívtam elég sok pénzt és sok ingyenmunkát vele. Aztán némi idő elteltével rájöttem, hogy fejétől bűzlik a hal, és leléceltem. Próbáltam pár embert megkímélni a dologtól, de hasztalanul.
Én magam még nem merészkedtem ki nappal az idei plázsra, ezért érdekelne, hogy más, elfogulatlanabb szem mit lát(ott) ott.
A magam részéről természetesen jogi lépéseket fontolgatok, de ez totál más lapra tartozik. Most elsősorban véleményekre, beszámolókra lennék kíváncsi.
Az érdekelne, hogy volt-e valamelyikőtök az idei Plázson, és hogy mi a véleményetek róla. Ha a szervezőkről van valakinek infója, azt is megoszthatná velem, nagyon kíváncsi vagyok.