Szurkolóként ezt illik topiccímben megjeleníteni.
Holnap már Cseh, Risztov úszik, vívóink is elkezdik.
Ma viszont szégyelltem magam. A két hülye riporter és az öltözék miatt.
Azért én megfosztanám minden pozíciójától, állásától azt, aki kitalálta, támogatta, elfogadta, hogy kék-fehérbe öltözzenek a magyarok.
Minden ország nemzeti viseletben, vagy arra utalóban, de legalábbis nemzeti színeit valamilyen formában viselte öltözékén.
Huh, mit játszottak a 4. negyedben a fiuk. Bár szerintem magunknak tettük nehézzé, ha az elején elmegyünk 5-1-re, simább lett volna. De a lényeg a győzelem, SZÉP VOLT FIUK!
Félidőben 3-3 a vizilabda, úgyhogy 6-2 a kiállítási arány, és ebből a 6-ból csak egyet lőttünk be. Remélem a sporik nem adják vissza jugóknak az előnyöket, mert akkor bajban leszünk.
csak hogy tudátok, a többszörös világbajnok és olimpiai bajnok feketebőrű Flessel balkezes, így Mincza helyzete néz ki nehezebbnek. Viszont Mincza vívott jobban a délelőtt folyamán, mint Nagy Titi, akinél sohasem tudni, remélem helyén lesz a keze ,a szíve és az esze. A tét és a lehetőség ugyanolyan nagy mint tegnap Nemcsik esetében volt. Élni kell vele!!!!
mincza és nagy titi is a négy között!!! mit gondoltok, lesz magyar döntő este?? az nagyon nagy lenne: egy arany és egy ezüst is.. bár nekem a bronz is szépen csillog!!! hajrá lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cseh továbbjutott, Risztov kiesett, Mincza e pillanatban jutott a legjobb 8 közé, fél óra múlva vív Nagy, szintén a 8 közé jutásért.
Délután kezdenek a kézilabdás lányok.
Esélyünk valószínűleg csak vívásban lehet ma.
17.20-tól szurkolhatunk érmekért.
Nemcsik akkor vív a döntőbejutásért, a döntő 18.40-től. az uszók (Cseh döntője18.50-kor és Risztov döntője 19.05-től kezdődik).
Csodás lenne az első nap egy legszebb érem...
Mondjuk tényleg lehetne valami sokatmondóbb ruházat. Engem az nem igazán zavart, hogy nincsenek nemzeti színek (bár tényleg az lenne a legjobb), hanem inkább az, hogy szokás szerint megint a nyolcvanas évek végéről visszamaradt szakmunkásképzős ballagó-öltönyöket szedték elő valami raktárból. Ennél már csak az über-müm természetelleneszöld nadrág - metálbordó zakó összeállítás (ínyenceknek vékony műbőr nyakkendővel és fehér sportcipővel) lett volna jobb :)))
Bár Moldáviát még nehéz utolérni, ők a nehéz gazdasági helyzet miatt arra kényszerültek, hogy a kisinyovi Kék Osztriga pincéreinek munkaruháját kérjék kölcsön.
Tenyleg felbosszant ilyen kis dolog? Ugyan mar, ezek csak szinek.
Arrol, hogy nemzeti viselet, nekem inkabb a rakott szoknya meg a matyohimzes jut eszembe. (:
Holnap már úszik Cseh és Risztov, kezdenek a vívók.
Ma viszont nagyon felbosszantott a két primitív riporter és a csapat öltözéke.
Ezért én megfosztanám minden pozíciójától, állásától azt, aki kitalálta, támogatta, elfogadta, hogy kék-fehérbe öltözzenek a magyarok.
Minden ország nemzeti viseletben, vagy arra utalóban, de legalábbis nemzeti színeit valamilyen formában viselte öltözékén.