A párom egyfolytában vasalni kénytelen, mert 4+1 gyerek (a +1 én volnék) ezt igényli segiteni szeretnék neki, gondoltam utánanézek egy vasalógépnek. Hátha vannak, akiknek már van ilyen és megosztánák a tapasztalataikat.
Minden amit a vasalókról tudni kell azt itt megtaláljátok. www.vasalobolt.hu Rengeteg termék, használatáról ismertető, és hozzá a többi kiegészítő is. De nem csak vasalókat hanem gőztakarítókat, atkamentesítőket, porszívókat, lehet megismerni. Akinek van kedve lépjen föl az oldalra és ismerkedjen meg a vasalóklubbal, takaritóklubbal, és akár élő termékbemutatókat is megtudunk szervezni. Szóval van választék. www.vasalobolt.hu
Nekem kettő Laurastar Magic iS5 típusú van, eszméletlen tökéletes!
(Az egyik 130 ezer Ft-ért eladó, csak a vászonon látszik a használat, még németországban vettük ,teljesen újszerű!)
Csak a vizet kell beletölteni, persze a tartály vizlágyítós,és vasalás közben is feltölthető,elszívó motoros, vasaláskor rászívja a ruhát az asztalra,
teflontalp, ha összecsukod, csak oldalt kerekeken betolod a szekrény mellé, az állványon zárt tároló a vasalónak, folyamatos gőzüzem, automata ventillátor bekapcsolás, automata gőzszabályozás, ha előretolod nyomja a gőzt, visszafelé nem, persze kapcsolóval is megy, ha felemeled a tartójáról már bekapcsolja az elszívást, stb,stb...
Az előbb nem válaszoltam egy nagyon fontos kérdésre hogy van e tapasztalata valakinek a LauraStar vasalóval kapcsolatban Nos nekem VAN!!! pontosan 10 éve vettem Azóta nagyon sokat használtuk és bátran tudom ajánlani mindenkinek. A 10 éves vasalóm még nem romlott el !!! És még a vizkő sem zárta el a lyukakat. De ha ez valakinek kevés lenne az ismerősi körömben vannak olyanok akiknek szintén van LauraStar vasalójuk és megtudható az ő véleményük is.
Én csak most olvastam a hzzászólást hogy venne LauraStar vasalógépet Ha eddig még nem sikerült akkor lépjen föl a http://web.axelero.hu/kublerek/ site-ra és ott sokféle lehetőséget talál arra hogy a LauraStar vasalóhoz jusson
Szia, nekem nincsen vasalógépem, de a régi szomszédasszonyomnak volt (még a 80-as években), és megmutatta hogyan működik. Nagyon dicsértem meg minden, ugyanakkor el is döntöttem, hogy én erre egy fillért nem fogok áldozni. Ugyanis egyedül az volt vele a könnyebbség, hogy ülni lehetett előtte, de ugyanannyi időbe került a vasalás szinte, a vasalnivalót állandóan előre kellett hajtogatni ahogy a gép megkívánta, utána is össze kellett hajtogatni... na mindegy. (Mondjuk ágyneműt kétségtelenül könnyebb volt vele vasalni, de én meg nem szoktam az ágyneműt vasalni, kifeszítve szárítom, és élére hajtva rakom a szekrénybe, valamint lehetőleg vagy kreppet vagy frottirt vásárlok...) Mellesleg azóta sem láttam, hogy használták volna... :-)
A mosogatógép viszont nagyon jó beruházás volt, az valóban megkönnyíti egy háziasszony életét.
Nekem van egy eladó ha érdekel. Fogalmam sincs mit tud én sose használtam. Kaptam a német rokonoktól (használt de jó) a nejem meg nem kérte ezért kikerült a raktárba a polcra. Ha érdekel megnézem mit tud mondjuk legyen 10 ezer az ára.
Véletlenül keveredtem ide ezért ha érdekel írj mailt a adatlapomon szereplő címre.
Köszi a tippeket, megnéztem, de igazság szerint nekem olyan kellene, amibe beteszi az ágynemüt és a gép készre vasalja. Vagy egy ilyen mángorló gép szerően, vagy vannak ezek a spécik, amik úgy néznek ki, mintha két vasalódeszak lenne egymásra téve. Na vajon ilyet hol kapok és mennyiért?
Magic Evolution II-t nézd meg. Az állvány alatti tartályt feltöltöd vízzel. Kb negyed óra alatt felforralja, a vasalóra ráraksz egy műanyag bevonatú talpat és gőzzel vasalsz, mint állat. A pólókon található műanyag feliratokat is simán vasalhatod vele. A vasalódeszka alatt van egy ventillátor, ami elszívja a gőzt. Az állvány nagyon stabil!
A párom egyfolytában vasalni kénytelen, mert 4+1 gyerek (a +1 én volnék) ezt igényli segiteni szeretnék neki, gondoltam utánanézek egy vasalógépnek. Hátha vannak, akiknek már van ilyen és megosztánák a tapasztalataikat.
Meg persze árak és elérhetőségek is érdekelnének...