Keresés

Részletes keresés

AdamSavoy Creative Commons License 2004.08.25 0 0 12

Az enyéim nem ennyire műveltek, általában csak annyit mondanak, h BBBBBBBBBBBBBBOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

slugamano Creative Commons License 2004.08.23 0 0 11
És azt mondja, hogy Ááááácskapocs.
Előzmény: Labor (10)
Labor Creative Commons License 2004.08.17 0 0 10
:-)
Előzmény: slugamano (9)
slugamano Creative Commons License 2004.08.16 0 0 9
Hasbeszélő sör...
Előzmény: Labor (0)
AdamSavoy Creative Commons License 2004.08.16 0 0 8

Katinca, valami ilyesmire gondoltam, végre valami konkrét eset...

Ugyebár érdemes-e inni ezt a nem túl jó sört az ajándék reményében, vagy maradjon az ember a jól beváltnál... :-)

üdv

AS

Katinca Creative Commons License 2004.08.13 0 0 7

Nos, én már találkoztam vele. Volt is nagy meglepetés. Decemberben voltam disznóvágáson vidéken, egy rakat sör rajtuk maradt, így rámtukmáltak párat. Szenteste az utolsó sörömet bontottam, ami egyszercsk megszólalt. Nyertem 6 doboz sört. :) Még énekelt is. Sírt a család a röhögésől. :-)))  Még aznap este mentünk nagymamámékhoz, ahol az egész család összegyűlt, gondoltam elviszem, had nevessenek ők is. Egész úton zenélt a sör. Kicsit kínos volt a tömegközlekedésen. Odértünk, megjött nagybátyám is, ő már jópár sör után volt. :) A kezébe adtam, hogy igyon. Megdöntötte a dobozt, az megszólalt... úgy megijedt, el is dobta rögtön. :-))) Egész este ezen nevettünk! :-)))

Szóval a sör tényleg beszél! Egyetlen szépséghibája, hogy ezekben nincsen sör. :(

Előzmény: AdamSavoy (-)
AdamSavoy Creative Commons License 2004.08.12 0 0 6

Igen, ezen már én is paráztam párszor :-)

Asszem, azért megbocsájtanék nekik a szódáért...

Labor Creative Commons License 2004.08.12 0 0 5

Ez az ásványvíz+milliós nyeremény biztos vegyes érzelemmel töltene el, amikor egy forró nyári estén felbontom az utolsó sörömet, és a felüdülés biztosnak vélt pillanata előtti másodpercben foszlana szét a beteljesülés reménye.

AdamSavoy Creative Commons License 2004.08.12 0 0 4
Végre valami fejlemény:)
Otool Creative Commons License 2004.08.12 0 0 3
Hát nem tudom, én már elég sokat ittam, mert az olcsó német söröket nem kedvelem, de egyik se' beszélt. Legalább azt mondaná: "Igyá' má', ba' meg!" Csak ekkor ne ásványvíz legyen benne. Bár a reklámban azt is megisszák (a beszélő tartalmát), ami a felirat szerint nem javasolt fogyasztásra. Különben itt a megyei (Veszprém) lapban régebben megjelent egy cikk, hogy vki a lakodalmára vett egy csomó sört, s az egyikkel nyert egy autót. De hogy beszélő volt vagy kaparós, arra nem emléxem. Egészségünkre!
Előzmény: AdamSavoy (2)
AdamSavoy Creative Commons License 2004.08.12 0 0 2

Labor!

Hasonlókkal én is szoktam találkozni:), de itt a Soproni beszélő sörére gondoltam...

üdv

A Sör Creative Commons License 2004.08.12 0 0 1
Labor Creative Commons License 2004.08.12 0 0 0
Mély, öblös böfögés formájában szól vissza a gyomorból fogyasztás után.
AdamSavoy Creative Commons License 2004.08.12 0 0 topiknyitó

Szerintem kamu az egész, de ha valaki már látott/hallott ilyet, győzzön meg az ellenkezőjéről!

üdv

AS

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!