Nos, én már találkoztam vele. Volt is nagy meglepetés. Decemberben voltam disznóvágáson vidéken, egy rakat sör rajtuk maradt, így rámtukmáltak párat. Szenteste az utolsó sörömet bontottam, ami egyszercsk megszólalt. Nyertem 6 doboz sört. :) Még énekelt is. Sírt a család a röhögésől. :-))) Még aznap este mentünk nagymamámékhoz, ahol az egész család összegyűlt, gondoltam elviszem, had nevessenek ők is. Egész úton zenélt a sör. Kicsit kínos volt a tömegközlekedésen. Odértünk, megjött nagybátyám is, ő már jópár sör után volt. :) A kezébe adtam, hogy igyon. Megdöntötte a dobozt, az megszólalt... úgy megijedt, el is dobta rögtön. :-))) Egész este ezen nevettünk! :-)))
Szóval a sör tényleg beszél! Egyetlen szépséghibája, hogy ezekben nincsen sör. :(
Ez az ásványvíz+milliós nyeremény biztos vegyes érzelemmel töltene el, amikor egy forró nyári estén felbontom az utolsó sörömet, és a felüdülés biztosnak vélt pillanata előtti másodpercben foszlana szét a beteljesülés reménye.
Hát nem tudom, én már elég sokat ittam, mert az olcsó német söröket nem kedvelem, de egyik se' beszélt. Legalább azt mondaná: "Igyá' má', ba' meg!" Csak ekkor ne ásványvíz legyen benne. Bár a reklámban azt is megisszák (a beszélő tartalmát), ami a felirat szerint nem javasolt fogyasztásra. Különben itt a megyei (Veszprém) lapban régebben megjelent egy cikk, hogy vki a lakodalmára vett egy csomó sört, s az egyikkel nyert egy autót. De hogy beszélő volt vagy kaparós, arra nem emléxem. Egészségünkre!