Keresés

Részletes keresés

nyinyus Creative Commons License 2012.08.05 0 0 636

Sziasztok!

Kérek szépen mindenkit,hogy segítsen nekem!

Szeptemberben megyünk Kos szigetre a Magic Life szállodába(Marmari).Nem tudna valaki véleményt mondani róla?

Lehet pozitív és negatív is,csak körülbelül mire szímítsunk?.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Cilikécske Creative Commons License 2012.01.15 0 0 635

Biztos hogy lesz, csak figyeljed! Remélem újra eljutsz, hogy olvashassam az élményeidet:))

Előzmény: Okusaba (634)
Okusaba Creative Commons License 2012.01.15 0 0 634

Nosztalgiából mindig megnézem, majd megállípítom, hogy az idén se megyünk, olyan drága lett. Aztán vagy lesz egy kihagyhatatlan ajánlat, vagy nem.:)

Előzmény: Cilikécske (633)
Cilikécske Creative Commons License 2012.01.15 0 0 633

Szia Okusaba:)))

Nagyon szépek a képeid, tényleg jó hogy feltetted, köszönöm.

Azt nem is tudtam, hogy Krétán újra van ML.

Már nem követem a ML lánc alakulását olyan buzgón, mint régen:((

Cili

Előzmény: Okusaba (631)
Okusaba Creative Commons License 2012.01.15 0 0 632

Étterem:

Okusaba Creative Commons License 2012.01.15 0 0 631

Szia Cili:)

Most jutott eszembe, hogy ide nem is tettem fel Africanas képeket. Ideje pótolnom.:) Ilyen hideg téli estén pláne jólesik nosztalgiázni.

Gála vacsorai teríték:

Főépület

Még mindig:

Az egyik étterem:

Kert részlet:

Megint az étterem:

Belső kert:

Kert részlet:

Előzmény: Cilikécske (628)
Okusaba Creative Commons License 2012.01.15 0 0 630

Szia tina

Persze, többen is, csak nem a mostaniban.:) Az idén új ML hotel került a kínálatba Krétán,  eddig Candia Maris Resort & Spa Crete néven futott.  A régi meg vagy két éve megszünt ML-nek lenni.

http://www.candiamaris.gr/  itt tudod megnézni a hotelt.

utasvélemények és további képek:

http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Candia+Maris+Resort+Spa+Crete-hid_447957.html

Előzmény: tina2007 (629)
tina2007 Creative Commons License 2012.01.15 0 0 629

Üdv.Mindenkinek

Idén Krétára mennénk. Járt már valaki itt ML hotelbe?

Cilikécske Creative Commons License 2011.09.30 0 0 628

Aztamindenit!

Ennyiért tényleg kár lett volna kihagyni. Így érdemes mostanában ML-be utazni. Kilesni az árakat. Ügyes voltál.

Előzmény: Okusaba (627)
Okusaba Creative Commons License 2011.09.29 0 0 627

Szia Cili:)

Végül csak egy előadást néztünk meg, mondhatni, hogy a szokásos volt.:) A legjobban az a szám tetszett amikor egy animátor fiu beöltözött Lisa Minelli-nek és elénekelte a Cabaret-et. Fergeteges volt a srác.:))

Még áprilisban foglaltunk, akkor volt egy olyan akció, hogy + 150 eurot elengednek. S még volt bestprice szoba. Így kurvajó ár jött ki.:))) 425 euro. Nem hagyhattuk ki.:)

Képeket majd teszek fel, csak még a fényképezőgépben van.

Előzmény: Cilikécske (626)
Cilikécske Creative Commons License 2011.09.29 0 0 626

Szia Okusaba:))

De jó hogy ezt mind leírtad! Nem is tudtam, hogy ML hotelba készülsz. Tegyél fel majd ide is néhány képet ha lesz időd!

Az animáció most is a "szokásos"? Az esti műsorok változtak valamit az évek folyamán? Ezt azért kérdezem, mert amikor "rendszeresen" ML hotelba "jártunk", már mosolyogtunk azon, hogy tudtuk hogy melyik este mi lesz az előadás, holott mindig más-más országban voltunk.

Üdv: Cili

Előzmény: Okusaba (625)
Okusaba Creative Commons License 2011.09.29 0 0 625

Na hazaértünk.:)

Berakom ide is a beszámolómat.

Magic Life Africana 2011.09.20.-27. Gulet út

A Taurus gépével utaztunk, Tunisair gép, a szokásos, kaja pocsék, na de hogy csak szendvics, az zokon esett.:) A monastiri reptér üres volt, gyorsan végeztünk. A Gulettal csak 5-en voltunk, s Hammametbe mentünk, így kisbusz és szinte azonnal tudtunk indulni, fél 9-kor ért földet a gép, s 10-re a hotelben voltunk. Az idegenvezető nem jött velünk, felesleges lett volna, mindkét hotel korrekt úgysincs semmi gond. (A másik magyar pár a Paradis Palace Hotelbe ment.) A bejelentkezés sima ügy volt, a szoba előre eldöntve. Kaptunk egy információs füzetet a hotelről, mi mikor és meddig van nyitva stb. A recepciós ajánlgatta, hogy most a disco van nyitva, mehetünk táncolni. Mondom neki, nem kell a disco, éhesek vagyunk, enni szeretnénk valahol. Tisztáztuk, hogy éjféltől lesz snack az étteremben. A snack az egyféle levest, kétféle meleg ételt és hideg ételeket takart, felvágott, sajt, saláták és persze kenyérfélék. Addig felmentünk a szobába kipakolni stb. Hát kb fél óra múlva kopognak és hoztak hidegtálat nekünk.:) Na ez a figyelmesség a recepció részéről nagyon jólesett.

Mi bestprice szobára fizettünk, ami annyit jelent, hogy adott esetben kedvezőtlenebb fekvésű szobát is kaphatunk, magyarán a maradékot. Cserébe, olcsóbb. Na, ezzel  megint szerencsénk volt, kaptunk egy földszinti superior szobát, hatalmas terasszal. A tengerhez legközelebb eső épületben, kvázi tengerre néző lett volna, ha nem takarja a kilátást a növényzet.:) Bár én nem vagyok  a tengerre néző mániás. A szoba egyetlen hátránya a mi szempontunkból, hogy az egyik bár mellett van, ahol esténként 10-12 között élőzene volt, tehát akkortájt hangos, de ez nem zavart bennünket. A takarítással minden rendben volt, a takarítás és a törölközőcsere egy lépcsőben történik, nem maradtunk törölközők nélkül kis időre sem.:)

Másnap reggel 8-kor jött az idegenvezető, (túl korán) mivel bennünket nem érdekeltek a fakultatívok, így jót beszélgettünk.  Mondta, hogy a  Gulet információs könyvet felvihetjük a szobába nyugodtan, csak mi vagyunk magyarok a hotelben. Hetente háromszor tart fogadóórát a hotelben, de megegyeztünk, hogy ha bármi bajunk van, telefonálunk vagy sms. A hazautazás időpontját is smsben küldi el nekünk. Nem is találkoztunk utána vele, csak a reptéren a hazaútkor.

A hotel gyönyörű (dzsungel hangulatot idéző), a szolgáltatások kiválóak. A konyha nagyon jó, majd teszek fel képeket, a reggelinél csak a sajtokból 6 félét számoltam meg, tehát választék is van. Napközben valahol mindig lehet enni, inni. Minden része az AI-nak, nincs fizetős bár. A főéttermen kívül, három a’la carte étterem van, előzetes bejelentkezéssel, és egy kerti étterem ami déltől délután négyig van nyitva, oda lehet lazább öltözékben is menni, pl fürdőruha és strandkendő. Ott a választék szűkített. Bár csak 4 van, a hallban (0-24-ben nyitva), a tengerparton, a medencék mellett és egy a kertben, ami csak este van nyitva. A parton és a medencéknél müa pohár van, a többi helyen üveg.

Fedett medence, spa részleg szaunával, hamam (a masszázs persze fizetős) motoros vízisportok. Bár mi nem próbáltuk, de láttunk sokakat banánozni, szörfözni, kajakozni és katamaránozni. Ez is része az AI-nak. A tengerpart nem túl nagy, de a napágyakat nem kellett foglalni, lehetett találni helyet mindig. A tengerparton a napágyak lassan cserére szorulnak, na nem töröttek, csak a rájuk feszített vászon kezd megnyúlni, még matracokkal kompenzálják, de már nem a legkényelmesebbek.

Az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek, nem utaznak a baksisra. Csak a takarítónak hagytunk kétnaponta egy dínárt, a többieknek nem, illetve az utolsó nap a bárban a tipboxba beszórtuk a maradék dínárunkat.

Nem először voltunk ML hotelben, így tudtuk mire számíthatunk. Bátran merem ajánlani ezt a hotelt, meg voltunk elégedve vele.

Cilikécske Creative Commons License 2011.04.14 0 0 624

Szia Okusaba!

Hát ennek igazán örülök:))

Nekünk is az eddigi nyaralásaink során a tunéziai tengerpart  viszi lubickolás szempontjából a prímet.

Az más kérdés, hogy mostanában már nem a lubickolás az elsődleges, hiába na, nőnek a gyerekek.

Azért a Nílusi hajózást csak kövesd figyelemmel, mert az tényleg páratlanul nagy élmény volt.

Nekünk az a kedvencünk ( meg még persze jónéhány:)))

Off:

Terveink: talán az idénre összejön Jordánia. Lesem a híreket folyton.

Ha nem, akkor újra elmegyünk a tavaly "felfedezett" csodálatos Olaszországba (most Firenze vidékére).

Előzmény: Okusaba (623)
Okusaba Creative Commons License 2011.04.14 0 0 623

Cili:)

Újra előkerült nálunk a nílusi hajóút ötlete, novemberben gondolkodtunk, csak jött egy nagyon jó akció és egy hirtelen ötelt, s befizettünk egy szeptemberi ML Africanat.:)

Szerettem volna ide is eljutni.:) S tunéziai tengerpartot imádom. Úgy látszik még mindig nem kell nekünk hajókázni.:)

Nálatok tervek?

ramizeu Creative Commons License 2010.10.13 0 0 622
bécsböl repültünk. bp-röl szerintem nem indul oda járat. de mondjuk mindig bécsböl repülünk az közelebb van meg jobbam szeretem. de nagyon hosszu volt az ut majdnem 6 ora. meg ott 1 orával kevesebb is van.
Előzmény: Cilikécske (621)
Cilikécske Creative Commons License 2010.10.10 0 0 621
Örülök hogy tetszett. Bp-ről vagy Bécsből repültetek?
Előzmény: ramizeu (620)
ramizeu Creative Commons License 2010.10.10 0 0 620
hazajöttem fuerteventurárol. a repülöut az nagyon hosszu volt 5ora 40 perc. a szállásig még utztunk vagy másfél orát. a szálloda az másabb mint a törökök de nagyon szép. nagyon nagy területen fekszik. több medencével rendelkezik nyugodtabb relaxácios van neki az activity medencéje van gyerekek részére minden fajta van. a szálloda sziklákon van ezért az oceán partra lépcsökön kell lemenni elég meredeken van de az is szép meg jo volt a vize is tudtam benne fürödni. a kaja az hasonlo mint itthon de van különlegességek is minden nap más tipusu este volt mexikoi caribi mediterrán meg már nem is tudom. a város a szállodátol 10 perc taxival mi voltunk kint ott lehet shoppingolni meg hasonlo dolgokat annyira nem nagy város de azért megéri kimenni. és nincs vizisport azt elfelejtettemleirni az oceánnál. mert néha nagyon hullámzik meg nagyon észrevehetö az apály is meg dagály is. szoval szép volt a szálloda. meg vannak kint magyaranimátorok nálunk 2 volt de 2 meg pont akkor ment haza. ha van valami kérdésetek irjatok.
Okusaba Creative Commons License 2010.08.26 0 0 619
Pontosan olyan volt, mint amilyennek egy apartmanos nyaralást el lehet képzelni. Legalább a szállás jó minőségű volt az ottani viszonyokhoz mérten.
Két autó, hét ember, 40 fok árnyékban, 30 fok körüli tenger. Sarti tele magyarokkal, a legfinomabb a frappé volt, a legnagyobb csalódás a gyros. Bécsben ezerszer finomabbat ettem, igaz ott kebabnak hívták.:) Legalább isteni finom hal ételeket ettem, de egyszer babgulyást is ettünk.:)
Sartiról nincs mit mondani, egy csomó apartman és kész. A Halkidikin látnivaló alapvetően nincs, 40 fokban kétszer meggondolja az ember, hogy hova indul el egyáltalán. Hazafele jövet jártuk körbe autóval a félszigetet, szép vad partokat láttunk, csináltunk egy csomó fotót. A híres-neves Narancs part hatalmas csalódás volt, maga a tenger türkizkék a homok fehér, de a part sziklás, a homokos rész tenyérnyi, azon osztozik az összes fürdőző. Koszos piszkos, szemetes, wc, zuhanyzó nincs, ellenben vadkempingező akad bőven.
Összességében Észak Görögország olcsó a repülős arab utakhoz viszonyítva, de közel se olyan minőségű. Megérte az árát, de ha csak lehet inkább az arabok.:)
Előzmény: Cilikécske (618)
Cilikécske Creative Commons License 2010.08.26 0 0 618
Hát ez jó, már olvasni sem tudok. Rég fórumoztam, és csak annyit láttam a "Hány nap van még az utazásomig"-ban, hogy 5 nap múlva mész. 08. 23-án írtad, úgy olvastam Pedig az 23 az az óra volt. Elnézést.
Beszámoltál valahol az útról? Vagy nem nagyon van mit?
Előzmény: Okusaba (617)
Okusaba Creative Commons License 2010.08.26 0 0 617
javítás:)
18 órás autóúthoz.
Előzmény: Okusaba (616)
Okusaba Creative Commons License 2010.08.26 0 0 616
Valamit félreértettél.:) Sajnos vasárnap már hazajöttünk.:(
Jó volt, szép volt, de elég volt. S soha többet augusztusban, annyira meleg volt.
Pedig "csak" Görögországban voltunk, Sartin.
Öreg vagyok én már a 18 autóúthoz:)
Előzmény: Cilikécske (615)
Cilikécske Creative Commons License 2010.08.26 0 0 615
Szia:)))
Jó utat Okusaba! Holnapután indulsz? Jó Neked.....
Előzmény: Okusaba (614)
Okusaba Creative Commons License 2010.08.26 0 0 614
Szia:)
Én is kíváncsian várom a beszámolódat, különösen a tengerpart.:)
Jó nyaralást nektek.:)
Sharmon mi is jártunk, de már elég régi az infom, 2006-os.
Előzmény: ramizeu (612)
Cilikécske Creative Commons License 2010.08.26 0 0 613
Szia!
A 461-es hozzászólásban írtam róla, nézd meg! Ha még valami érdekel, kérdezz nyugodtan!
Előzmény: ramizeu (612)
ramizeu Creative Commons License 2010.08.26 0 0 612

én voltam 2x-er a sirenebe de amikor elöször voltam akkor még nagyobb volt de mára eladta magic life egy részét annak a golfos hotelnek. voltam én is a waterworldbe meg tavaly voltam penelopen. meg jártam ML bodrumba is meg a seven seasbe is és az africanaba. idén meg az a kettö lesz. nem olvastam végig a forumot mert elég sokan irtak már. ha nem gond a sharm el sheiki MLröl tudnál irni mert még azt is nézegettük csak fuerte lett. elöre is köszi Ramona

Előzmény: Cilikécske (611)
Cilikécske Creative Commons License 2010.08.26 0 0 611
Óóó, akor Te többe jártál mint én.
Ahol eddig voltam: ML Lyktos Classic Kréta (ez már nincs meg), ML Manar Imperial Tunézia, ML Waterlworld Imperial Törökország, ML Djerba Mare Tunézia ( a mai Pénelope), ML Sharm el Sheik Egyiptom.
Ezek szerint ötben voltam, mindegyikben egyszer.
Mindegyik nagyon tetszett, ezen a fórumon mindegyikről írtam is anno beszámolót.
Jó nyaralást, üdv: Cili
Előzmény: ramizeu (610)
ramizeu Creative Commons License 2010.08.23 0 0 610
Persze majd ha megjöttem beszámolok már nagyon várom kiváncsi vagyok milyen szolgáltatást nyujt az uj ML szálloda. te melyik ML szállodába jártál eddig? és milyenek voltak? én már 7 alkalommal voltam de még nem csalodtam bennük egyszer sem. mindegyik nagyon jo volt.
Előzmény: Cilikécske (609)
Cilikécske Creative Commons License 2010.08.22 0 0 609
Sajnos nem:((
De remélem Te ha hazajöttél, beszámolsz majd róla. Mind a kettő nagyon érdekelne. Jó neked...
Előzmény: ramizeu (608)
ramizeu Creative Commons License 2010.08.22 0 0 608
sziasztok. én még uj vagyok ezen az oldalon ma regisztráltam. kár hogy csak most találtam meg. valaki esetleg nem járt az ML Fuerteventurában mert oda megyünk szeptember 27.-én. és oktoberbe meg Ml Marmaris. valaki nem tudna ezekröl irni valamit? köszönöm elöre is!
Okusaba Creative Commons License 2010.07.30 0 0 607
Senki se jön vissza beszámolót írni?

Más
A német TUI oldalon megjelent a 2010/2011 téli ML katalógus.
Hát átnézve az árakat, jó hír, hogy nem lett drágább a tavalyihoz képest.
Viszont szomorúan megállapítottam, hogy hacsak nem jön ki a magyar TUI valami szenzációs előfoglalási kedvezménnyel, akkor most se megyünk ML-be.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!