Keresés

Részletes keresés

Idekukkantok Creative Commons License 2004.07.27 0 0 14
Úgy döntöttem, hogy ebédelek egyet erre a nagy izgalomra.
rokob Creative Commons License 2004.07.27 0 0 12

Vannak még. És várakozási időm is van, annyukat! :-(

Képes beszámolóval készültem, amúgy, majd ha meggyógyult a topik, oda beteszem, ebbe az ideiglenesbe nem akarom...

Előzmény: Idekukkantok (7)
Idekukkantok Creative Commons License 2004.07.27 0 0 11
Jesszus! Ezexerint lehet, hogy választhatok egy új nevet, hogy ne ezt a jelenleg használatos hülyeséget kelljen?
Előzmény: Törölt nick (8)
_Szasa Creative Commons License 2004.07.27 0 0 10

hát drágáim, úgy örülök nektek mint lakatlan szigetre vetődött hajótörött amikor megpillant egy hajót a vizen.:))))

időközben átnéztem egy tszerkes topicba, és megtudtam, tulképp csak korszerűsítik az indexet, a mi érdekünkben.:DDDDDDDD  szeretem ám, ha törődnek velem, egyszerű felhasználóval, és igyekeznek minél használhatóbb, gyorsabb, korszerűbb indexet biztosítani nekem, csak hát én kicsit másképp gondolnám mindezt.:DDDD

igen, gala te hogyhogy hozzá tudsz szólni a régi nickeddel??:))))) ettől a várakozási időtől kicsit egzaltált leszek.

Safranek95 Creative Commons License 2004.07.27 0 0 9
na jövök én is, persze nem működik a nickem:(( Kiirtották az egész mit ne?-t?:))
Előzmény: _Szasa (-)
Idekukkantok Creative Commons License 2004.07.27 0 0 7
Ja. Nekem meg fel kellett áldozni az állarcomat a rendszer miatt. Bosszantó! Mit tesz a szenvedélybetegség, ugye?! :DD Vannak még szép képeid?
Előzmény: rokob (6)
rokob Creative Commons License 2004.07.27 0 0 6
Bizony, bezzeggaladriel ilyen kis kivételezett! Műxik a nickje! Könnyen optimista az ilyen, nem? :-))
Előzmény: Idekukkantok (5)
Idekukkantok Creative Commons License 2004.07.27 0 0 5
Sziasztok! én is megvagyok, örülök, hogy végre megjelentetek a színen, mert nekem is elvonási tüneteim lettek. A jelek szerint tehát én sem tudok bejelentkezni, és ká irígy vagyok arra, akinek sikerül. Üdv. Szilva2
Előzmény: Törölt nick (1)
_Szasa Creative Commons License 2004.07.27 0 0 3
már teljesen megnyugodtam, nem kell nekem sok a boldogsághoz.:DDD úgy éreztem magam mint aki mindent lát de ő maga láthatatlan, de megoldottam.:)))) hátha többiek is idetalálnak míg helyre nem rázódik az index, addig is megyek én is dolgomra, majd benézegetek, hozzászólni úgyis ritkán tudok a várakozási idő miatt.
Előzmény: Törölt nick (1)
_Szasa Creative Commons License 2004.07.27 0 0 2

isten éltesse az embert!:))

megnyugodtam, téged pedig üdvözöllek itthon, bár gondolom szívesebben lennél még mindig londonbébiben.:)) meghoztad nekünk az esőt.:))))

remélem dolgoznak az ügyön az illetékesek, mert az idegeim nehezen viselik a helyzetet, várakozási időről nem is beszélve...

Előzmény: rokob (0)
rokob Creative Commons License 2004.07.27 0 0 0

Jó, hozzászólok. Bár az ember szülinapi meglepetéspartijára készülünk a gyerekekkel.

Csupkáról tudok, mármint, hogy ő sem tud hozzászólni. Szerintem a mitnéből sokan vannak így, mert senkit nem látok...

Abcúg index!!!

Előzmény: _Szasa (-)
_Szasa Creative Commons License 2004.07.27 0 0 topiknyitó
miután az index jóvoltából nem tudok a rendes nickemen hozzászólni és látom bokor kartácsnő is hasonlóképp járt, valszeg többiek is, így súlyos elvonási tüneteim közepette ez jutott eszembe.:))) valaki szóljon hozzám mert hisztériás kezdek lenni!:DDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!