hát drágáim, úgy örülök nektek mint lakatlan szigetre vetődött hajótörött amikor megpillant egy hajót a vizen.:))))
időközben átnéztem egy tszerkes topicba, és megtudtam, tulképp csak korszerűsítik az indexet, a mi érdekünkben.:DDDDDDDD szeretem ám, ha törődnek velem, egyszerű felhasználóval, és igyekeznek minél használhatóbb, gyorsabb, korszerűbb indexet biztosítani nekem, csak hát én kicsit másképp gondolnám mindezt.:DDDD
igen, gala te hogyhogy hozzá tudsz szólni a régi nickeddel??:))))) ettől a várakozási időtől kicsit egzaltált leszek.
Sziasztok! én is megvagyok, örülök, hogy végre megjelentetek a színen, mert nekem is elvonási tüneteim lettek. A jelek szerint tehát én sem tudok bejelentkezni, és ká irígy vagyok arra, akinek sikerül. Üdv. Szilva2
már teljesen megnyugodtam, nem kell nekem sok a boldogsághoz.:DDD úgy éreztem magam mint aki mindent lát de ő maga láthatatlan, de megoldottam.:)))) hátha többiek is idetalálnak míg helyre nem rázódik az index, addig is megyek én is dolgomra, majd benézegetek, hozzászólni úgyis ritkán tudok a várakozási idő miatt.
miután az index jóvoltából nem tudok a rendes nickemen hozzászólni és látom bokor kartácsnő is hasonlóképp járt, valszeg többiek is, így súlyos elvonási tüneteim közepette ez jutott eszembe.:))) valaki szóljon hozzám mert hisztériás kezdek lenni!:DDD