Keresés

Részletes keresés

párizs Creative Commons License 2005.07.26 0 0 7
Mi már 7x nyaraltunk Horvátországban,kempingezünk,tehát eléggé fölcuccolva megyünk,de még soha nem néztek be a csomagtartóba!Azt is csak az idén(júl.11.-én) láttam először,hogy az elöttünk álló autónak kinyittatták a hátulját,pedig kupés volt láthatta,hogy csak bőröndök és utitáskák vannak ott.Felemelte az egyik táskát,mögé nézett és ennyi!Mi csak ketten mentünk a férjemmel,de ablak magasságig fölpakoltuk a hátsó üléseket(csomagtartó is dugig),nem is néztek oda!Régebben legalább megkérdezték hová megyünk,de már évek ota az sem érdekli őket!Szerintem a 400ezer magyar utasból még ezernek sem nézik a csomagját,egyáltalán ne izgulj emiatt,azt vigyél magaddal,amire úgy érzed a kellemes nyaralásodhoz szükséged lesz!!!
tucsok13 Creative Commons License 2005.07.26 0 0 6
Nemrég jöttünk haza a horvátoktól, ahová egyébként évente 2-3x megyünk. Eddig még egyetlen egyszer sem állítottak meg! Most volt a kocsiban 2 karton sör, 4 üveg whiskey, 40 üveg Cola és egy heti kajamennyiség hűtőtáskában. Pillantásra sem méltattak minket, intettek hogy menjünk tovább. Pedig az autó fullon volt, még a hátsó ülés is, és nem rejtegettünk semmit.
Előzmény: kiwancsi (5)
kiwancsi Creative Commons License 2005.07.25 0 0 5

Sok minden le van írva, de nem derül ki hogy mit vesznek el a határon és mit engednek át.

Ilyesmit nem látott valaki leírva?

Magyarul?

Angolul?

Németül?

Oroszul?

Acinonychidae Creative Commons License 2004.07.16 0 0 4

Ez az aktuális honlap cím: www.kulugyminiszterium.hu

AZ angol nyelvű pedig: www.mfa.gov.hu

A jobb oldali menüsorban a Világ országai címszó alatt minden infót megtudhatsz egy országról. (na jó, majdnem minden infót :)

Előzmény: kzt (2)
Csokis Creative Commons License 2004.07.14 0 0 3
Ez eszembe nem jutott volna. Néztem a www.vam.hu-n, meg a www.ekormanyzat.hu-n, de sehol semmi. Mellesleg elég gáz, hogy a VPOP honlapján nincs egy közérthető sor, magyarázat, segítség, valami. Csak jogszabályok valami általam érthetetlen rendszerben felhányva. Teljes gánynak tűnt lúzer érdeklődő számára.
Előzmény: kzt (2)
kzt Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2
www.kum.hu, a Külügy honlapja. Jobboldali menusor, utazasi infok.
mue Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1

Vinném ki Magyarhonbol Horvátba.

Csokis Creative Commons License 2004.07.14 0 0 0
Nulla szálnál tuti több. Egyébként vinni, vagy hozni akarod?
Előzmény: mue (-)
mue Creative Commons License 2004.07.14 0 0 topiknyitó

Sziasztok forumosok! :)

Tudja valaki, hogy mennyi az az alkohol, ill cigaretta mennyiség amennyit vámmentesen átvihetek a Horvát határon?
Vagy ha nem, akkor hogy hol lehetne utánanézni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!