Azt azért elég nehéz megindokolni szerintem, hogy melegfelvonulás OK, antimeleg szkinhedfelvonulás ugyanazon az útvonalaon nem OK......
Pedig más, és nagyon könnyű megindokolni. A meleg-fesztivál kultúrális rendezvényként kerül bejelentésre, aminek teljesen mások a szabályai, kezdve onnan, hogy nem is a yard, hanem az Önkoko dönt, legalább 1 hónappal előbb kell bejelenteni az Önkoko-hoz - nem 3 nappal elötte a yardhoz - kell közterületfoglalási engedély is a közteresektől, stb. (egyebekben lásd Sziget) Ha az Önkoko rábólint- mert sokkal simábban visszautasítható, egyszerűen a testület nemet mond és pont -, akkor ők kérik meg a yardot (tűzoltót, mentőt ha kell) a biztosításra.
A szkinhedek meg politikai rendezvényt jelentettek be a Yardhoz, ami ugye legalább 72 órával elöbb tehető, a yard csak törvényben meghatározott okok esetén tilthatja meg a rendezvényt, és akkor bírósághoz lehet menni. Nem kell közteresek engedélye, semmi más...
Nos kedves Antisystem. Ha figyelmesen olvasod acímet, gondolom számodra is kiderül, hogy ebben a topikban a rendőrség módszereivel van problémánk. Akkor most mér is a postást kéne pofozni?
Nézd Maggie Archer, azt áruld már el nekem, hogy ha a politikával van bajotok, akkor miért a városlakó polgárokat meg az egyszeri röndéreket qrogatjátok? Há vazze, csináljatok blokádot a Viccház körül, anyázzátok meg csapkodjátok ujságpapírral az ott kóricáló politikusokat, és még zsíroskenyeret is viszek nektek. De ne a városlakóknak csináljatok hídlezárást, ne emlékművek ellen tüntessetek, ne a röndérembereket qrogassátok, mert ezek marhaságok. Olyan, mintha az önkormányzattal lenne bajom, és a postást pofoznám...
ÜdV
ps: és ha nem akarod, hogy gyakran nézzenek hülyének, ne követeljétek túl hangosan a Tranoni szerződés hatályon kívül helyezését. Ugyanis 1946 óta hatályon kívül van. - ez tényleg csak jótanács.
legyen ingyenwhisky a kolesz büféjében?M vagy ingyenlottóval lehessen eldönteni a matekosztályzatot? vagy hogy a csöcsös Maca kötelezően lesz*pja havonta az egész osztályt?
nna, végre, igen! ezek értelmes célok! hol kell aláírni? :)
mindig kíváncsi voltam, tizen-huszonévesek miért harcolnak? legyen ingyenwhisky a kolesz büféjében?M vagy ingyenlottóval lehessen eldönteni a matekosztályzatot? vagy hogy a csöcsös Maca kötelezően lesz*pja havonta az egész osztályt? komoly problémáitok lehetnek... :-)))
Mi a banatos francnak megy ki oda az ilyen es viszi a kolkeit? Ne, ne kezdj el nekem meggyozodesrol meg ilyenekrol magyarazni. A tuntetesre jaras veszelyes sport, aki oda megy, az pontosan tudja, hogy bekovetkezhet olyasmi, amit o a sajat szemszogebol a 'legrosszabbnak' fog tartani. Ha meg ennek ellenere odamegy, akkor kvazi vallalja a veszelyt es utolag nem hisztizik.
Ez a rendor fenykepezosdi meg kifejezetten gusztustalan. De nem baj, vkinek ugy tunik ezt a melot is csinalnia kell.
A mellettem csendben álldogáló háromgyermekes, 50 kilós anyukát hatalmas háromajtós szekrény méretű készenlétiek gyömöszölték rabomobilba.
én is ott voltam, és így történt: az anyuka 46,78 kg volt abban a pillanatabn, amikor megkérte a rendőröket, ugyan mutassák meg a gyerekeinek a rendőrautót.
(a családi állapot és a testtömeg egyébként gondolom, belépő egy ilyen rendezvényre... :-DDDD
A mellettem csendben álldogáló háromgyermekes, 50 kilós anyukát hatalmas háromajtós szekrény méretű készenlétiek gyömöszölték rabomobilba. Urban legend????? Te annak nevezed? Mert a média neked mást tálal? Csőlátásuakkal nincs mit vitázni.
ÁVÓ-s módszer! Legalább le tudja írni a topicnyitó ez is valami! A tiltakozók azé remélem betöltötték már a 18. életévüket! Ha szellemileg még nem is tartanak ott!
Mi jót röhögtünk a falánkságán meg a potyázókészségén,
ő kicsit se szégyelte magát,
addig mig ilyenek dolgoznak a rendőrségen, addig mindenkinek rossz lesz:(
Hát tuggyátok.........
Jött ki egy koma a rendőrségtől, két pofára nyomta magába a körözöttes kenyeret (mer ingyé vót) de a szórólapot sértődötten visszautasitotta és a magyar zászlót nagy iveben kikerülte!!!!!
Bocs, te vagy az a bizonyos, aki a Géza hétköznap is -ban minap haaaaaatalmaaas nagy szeretetet közöltél mivelünk:
Azt is Novák Elődnek hívták, azaz hogy csak a testét. Szóval szeretett, buddha, nirvána, Jézus Krisztus, így vegyesen persze, és mindezt nagy-nagy szeretettel.
Te voltál ?
Mert akkor vlálthatnánk pár szót még arról a témáról (éhező gyermekek, 30 millás kocsikat eladni, 20 millás repjegyeket eladni, bele éhező gyermekek szájába.)
Ha te volták, szólj, de ha nem, akkor is, hogy tudjam.