Keresés

Részletes keresés

Demim úr Creative Commons License 2004.07.12 0 0 70

Ez a stilus titeket ... minősit...

vállalom

és azokat, akiket védeni próbáltok

a focikaput??????????????? :-O

.....még egy ideig.

utána mi lesz: fegyverosztás? gettósítás? :-O

Előzmény: Maggie Archer (65)
Antisystem Creative Commons License 2004.07.10 0 0 69

Azt azért elég nehéz megindokolni szerintem, hogy melegfelvonulás OK,  antimeleg szkinhedfelvonulás ugyanazon az útvonalaon nem OK......

Pedig más, és nagyon könnyű megindokolni. A meleg-fesztivál kultúrális rendezvényként kerül bejelentésre, aminek teljesen mások a szabályai, kezdve onnan, hogy nem is a yard, hanem az Önkoko dönt, legalább 1 hónappal előbb kell bejelenteni az Önkoko-hoz - nem 3 nappal elötte a yardhoz - kell közterületfoglalási engedély is a közteresektől, stb. (egyebekben lásd Sziget) Ha az Önkoko rábólint- mert sokkal simábban visszautasítható, egyszerűen a testület nemet mond és pont -, akkor ők kérik meg a yardot (tűzoltót, mentőt ha kell) a biztosításra.

A szkinhedek meg politikai rendezvényt jelentettek be a Yardhoz, ami ugye legalább 72 órával elöbb tehető, a yard csak törvényben meghatározott okok esetén tilthatja meg a rendezvényt, és akkor bírósághoz lehet menni. Nem kell közteresek engedélye, semmi más...

ÜdV

Előzmény: dez1 (18)
Antisystem Creative Commons License 2004.07.10 0 0 68

Hát, akkor továbbra is arra nem tudok rájönni, hogy mi bajotok a mezei röndérrel...

Mert ahogy leveszem, veletek se bánnak másként, mint más szervezetekkel, legfeljebb Ti nehezebben viselitek.

ÜdV

Előzmény: Maggie Archer (67)
Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.10 0 0 67
Nos kedves Antisystem. Ha figyelmesen olvasod acímet, gondolom számodra is kiderül, hogy ebben a topikban a rendőrség módszereivel van problémánk. Akkor most mér is a postást kéne pofozni?
Előzmény: Antisystem (66)
Antisystem Creative Commons License 2004.07.10 0 0 66

Nézd Maggie Archer, azt áruld már el nekem, hogy ha a politikával van bajotok, akkor miért a városlakó polgárokat meg az egyszeri röndéreket qrogatjátok? Há vazze, csináljatok blokádot a Viccház körül, anyázzátok meg csapkodjátok ujságpapírral az ott kóricáló politikusokat, és még zsíroskenyeret is viszek nektek. De ne a városlakóknak csináljatok hídlezárást, ne emlékművek ellen tüntessetek, ne a röndérembereket qrogassátok, mert ezek marhaságok. Olyan, mintha az önkormányzattal lenne bajom, és a postást pofoznám...

ÜdV

ps: és ha nem akarod, hogy gyakran nézzenek hülyének, ne követeljétek túl hangosan a Tranoni szerződés hatályon kívül helyezését. Ugyanis 1946 óta hatályon kívül van. - ez tényleg csak jótanács.

Előzmény: Maggie Archer (65)
Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.09 0 0 65
Ez a stilus titeket és azokat minősiti akiket védeni próbáltok.....még egy ideig.
Előzmény: Demim úr (63)
hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.07.09 0 0 64

legyen ingyenwhisky a kolesz büféjében?M vagy ingyenlottóval lehessen eldönteni a matekosztályzatot? vagy hogy a csöcsös Maca kötelezően lesz*pja havonta az egész osztályt?

nna, végre, igen! ezek értelmes célok! hol kell aláírni? :)

Előzmény: Demim úr (63)
Demim úr Creative Commons License 2004.07.09 0 0 63

harcosok, ja.

mindig kíváncsi voltam, tizen-huszonévesek miért harcolnak? legyen ingyenwhisky a kolesz büféjében?M vagy ingyenlottóval lehessen eldönteni a matekosztályzatot? vagy hogy a csöcsös Maca kötelezően lesz*pja havonta az egész osztályt? komoly problémáitok lehetnek... :-)))

Előzmény: Maggie Archer (62)
Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.08 0 0 62
ühümmm

De ugye általában te is a demokrácia és a szabadság hős harcosa vagy.
Előzmény: Filburt (60)
misimacko Creative Commons License 2004.07.08 0 0 61

nekünk van egy kis 3 ajtós szekrényünk és nincs 40 kiló

itt valaki lódít !!!!

Filburt Creative Commons License 2004.07.08 0 0 60
Mi a banatos francnak megy ki oda az ilyen es viszi a kolkeit? Ne, ne kezdj el nekem meggyozodesrol meg ilyenekrol magyarazni. A tuntetesre jaras veszelyes sport, aki oda megy, az pontosan tudja, hogy bekovetkezhet olyasmi, amit o a sajat szemszogebol a 'legrosszabbnak' fog tartani. Ha meg ennek ellenere odamegy, akkor kvazi vallalja a veszelyt es utolag nem hisztizik.

Ez a rendor fenykepezosdi meg kifejezetten gusztustalan. De nem baj, vkinek ugy tunik ezt a melot is csinalnia kell.

Filburt
Előzmény: Maggie Archer (57)
Powersystem Creative Commons License 2004.07.08 0 0 59

"50 kilós anyukát hatalmas háromajtós szekrény méretű készenlétiek gyömöszölték rabomobilba"

Lemérték előtte a súlyát? :-)

Demim úr Creative Commons License 2004.07.08 0 0 58

A mellettem csendben álldogáló háromgyermekes, 50 kilós anyukát hatalmas háromajtós szekrény méretű készenlétiek gyömöszölték rabomobilba.

én is ott voltam, és így történt: az anyuka 46,78 kg volt abban a pillanatabn, amikor megkérte a rendőröket, ugyan mutassák meg a gyerekeinek a rendőrautót.

(a családi állapot és a testtömeg egyébként gondolom, belépő egy ilyen rendezvényre... :-DDDD

Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.08 0 0 57
A mellettem csendben álldogáló háromgyermekes, 50 kilós anyukát hatalmas háromajtós szekrény méretű készenlétiek gyömöszölték rabomobilba. Urban legend????? Te annak nevezed? Mert a média neked mást tálal? Csőlátásuakkal nincs mit vitázni.
Előzmény: Demim úr (56)
Demim úr Creative Commons License 2004.07.08 0 0 56
téged igen vagy urban legend? :-O
Előzmény: Maggie Archer (55)
Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.08 0 0 55
Ezt ugye csak azért írod, mert téged még nem vittek földre azért mert álldogáltál a Deák téren, a rács "másik" oldalán.
Előzmény: Powersystem (54)
Powersystem Creative Commons License 2004.07.08 0 0 54
ÁVÓ-s módszer! Legalább le tudja írni a topicnyitó ez is valami! A tiltakozók azé remélem betöltötték már a 18. életévüket! Ha szellemileg még nem is tartanak ott!
hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.07.08 0 0 53
hoppá-hoppá kérem! civilben? honnan tudjátok, hogy rendőr volt? lehet, hogy a Kulcsár ügyvédje grasszált épp ki vagy mittudomén :)
Előzmény: Maggie Archer (52)
Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.08 0 0 52
Civilben volt.
De lefényképeztük:))))
Előzmény: hoppa_hoppa (51)
hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.07.08 0 0 51
remélem felírtátok a nevét vagy legalább számát. fénykép egyébként még jobb lenne. ki az ilyenekkel a szervből, 2006-ban jön majd APU és elintézi.

/körözöttben kis paprika, fokhagyma volt legalább? nem azér', csak a körözött legyen körözött, ugye./
Előzmény: Maggie Archer (48)
hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.07.08 0 0 50
remélem felírtátok a nevét vagy legalább számát. fénykép egyébként még jobb lenne. ki az ilyenekkel a szervből, 2006-ban jön majd APU és elintézi.

/körözöttben kis paprika, fokhagyma volt legalább? nem azér', csak a körözött legyen körözött, ugye./
Demim úr Creative Commons License 2004.07.08 0 0 49
egy magoldás van: a falánk és potyázó rendőröket is bélistázni kell... ;-)))) (vagy bé kell listázni :-D
Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.07 0 0 48
Mi jót röhögtünk a falánkságán meg a potyázókészségén,
ő kicsit se szégyelte magát,
addig mig ilyenek dolgoznak a rendőrségen, addig mindenkinek rossz lesz:(
Előzmény: Filburt (47)
Filburt Creative Commons License 2004.07.07 0 0 47
Akkor most xar
( ) neki
( ) neked
( ) nekunk

(Kerjuk jelolje be a megfelelot!)

Filburt
Előzmény: Maggie Archer (46)
Maggie Archer Creative Commons License 2004.07.07 0 0 46
Hát tuggyátok.........
Jött ki egy koma a rendőrségtől, két pofára nyomta magába a körözöttes kenyeret (mer ingyé vót) de a szórólapot sértődötten visszautasitotta és a magyar zászlót nagy iveben kikerülte!!!!!
Előzmény: Qler (42)
Beatty_1 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 45

Szia Előd!

Bocs, te vagy az a bizonyos, aki a Géza hétköznap is -ban minap haaaaaatalmaaas nagy szeretetet közöltél mivelünk:

Azt is Novák Elődnek hívták, azaz hogy csak a testét. Szóval szeretett, buddha, nirvána, Jézus Krisztus, így vegyesen persze, és mindezt nagy-nagy szeretettel.

Te voltál ?

Mert akkor vlálthatnánk pár szót még arról a témáról (éhező gyermekek, 30 millás kocsikat eladni, 20 millás repjegyeket eladni, bele éhező gyermekek szájába.)

Ha te volták, szólj, de ha nem, akkor is, hogy tudjam.

Szia!

Beatty

Előzmény: Novák Előd (-)
kiski Creative Commons License 2004.07.07 0 0 44
Ha gondolod, tudok neked észak-koreai bevándorlási űrlapot szerezni.
Előzmény: Qler (39)
figyelő Creative Commons License 2004.07.07 0 0 43

A ti szebb jövőtök már nem jön el soha.

Későn születtetek!

Előzmény: Qler (39)
Qler Creative Commons License 2004.07.07 0 0 42

Na mi a helyzet a teve utcánál???

Fejlemények????????????

carlos z. Creative Commons License 2004.07.07 0 0 41
Jól látom, megent egy híd közelében vagytok?? cz.
Előzmény: Novák Előd (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!