Keresés

Részletes keresés

Snakeins Creative Commons License 2007.01.10 0 0 6
Nohát, ezt én nulláztam!

El is süllyedtt, gyorsan.
Viszont még most is úgy tartom, hogy igazam volt.

amikertunk Creative Commons License 2007.01.10 0 0 5

http://feketegames.uw.hu/index.html

Ehhez mit szóltok? Vaktérképet kerestem, erre játékot találtam. Egyébként találtam másikat is:

http://www.itmentor.hu/engine.php?startload=news&newsid=281&

És még meg se néztem az összes találatot a google képekben.

Ha az iskolában tanulandó információkból ilyen játékok lennének, szóval az nagy dolog lenne szerintem. Én is ezen (az első linken) tanultam meg most Magyarország megyéit... Mivel csak kb. felét tudtam... :)

Játsszatok a vaktérképekkel! Felesleges az összes iskola, én már látom. Be fogják őket zárni... Hol is olvastam, egy angol vagy németkönyvben volt ilyen? Hogy már az általános iskolások is otthon tanulnak: RÁDIÓközvetítéssel! Ja, tudom, a Hétszínvirág nevű olvasókönyvben van (3. osztály, 157. oldal), Ausztráliáról van szó.

Van persze, amit nem pótol az otthoni tanulás, de akkor elég lenne, ha az iskolában csak arról lenne szó, amit az otthoni tanulás nem pótol...! A többi meg magánügy. Az összes dolgozatot és vizsgát meg lehetne csinálni a számítógépen. A TANANYAGHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS BIZOSABB A GÉPEN KERESZTÜL, MINT A TANÁROKON KERESZTÜL!

Ja, hogy erre találták ki a tankönyvet? De a tankönyvön nem lehet függeni... A számítógépes játékokon meg lehet...

ibolyka Creative Commons License 2004.07.07 0 0 4
A probléma nem ennyi.
Megkaptam a kért tematikát.
És rá kellett jönnöm, hogy téves a cím.
Nem vicces, hanem szemét átvágás.

Ha nem korlátlan netem lenne, akkor fizettem volna rendesen az Ő reklámjukért.

Most idemásolom mi az, aminek bedőltem.

CIT rendszer

CIT (Certified Information Technolgist) képzési rendszer
Szofi Pont hálózat, eMagyarország kormányzati projekt,

TÉRÍTÉS MENTES!!!!!

CIT-modul tematikájának igénylése
Kimutatás vizsgaeredményekről, bizonyítvány igénylése
Adott szakokhoz előírt vizsgakövetelmények
Példák képzési tervekre
Szakdolgozat formai és tartalmi követelményei
Javasolt témák

------
Ehhez képest kaptam egy levelelet, egy tartalom jegyzékkel mi lenne benne abban a könyvben, amit NÁLUK megvennék, a csomag hál istennek tartalmazza a vizsgadíjat is.

De esetleg elmehetek Szentendrére és az 1 pld-ból ott tanulhatna minden pestmegyei érdeklődő.

Informatikát tanítanak és a leendő hallgatókat ilyen hülyének nézik????

A Thurnbird levelezőm okosabb, mint én.
Eleve levélszemétként jelölte meg a SZOFI küldeményét. :-)))

Persze az adataim, címem, telefonom begyűjtötték.
Előzmény: pint (3)
pint Creative Commons License 2004.07.03 0 0 3
csak hogy támogassalak: ez itt a 21. század. aligha kézzel írta papírra a könyvet a szerzetes professzor úr, tehát megvan minden fájlban. ha pedig megvan, elég egy link. elég lenne, ha nem a balkánon élnénk. de sajnos ott élünk :(
Előzmény: ibolyka (2)
ibolyka Creative Commons License 2004.07.03 0 0 2
Annyit változott a helyzet, hogy egy másik hivatkozásból kiderül, hogy bárhol történt regisztráció után pdf-ben lekérhető a tananyag. De azt változatlanul úgy gondolom, hogy a tájékoztató korrekt legyen. Ne úgy szóljon a mondat, hogy menjek a legközelebbi könyvtárba. Legyen benne a mondatban: kérje le a tananyagot, vagy menjen a legközelebbi köbyvtárba. És elvárhetó lenne, hogy pl. budapestieknek ne csak egy könyvtárból legyen elérhető ez a forma. Igaz az Az is gond, hogy írja esetleg, ha rosszul regisztrálom magam, akkor törli a regisztrációt. És semmiből sem derül ki, hogy elfogadta-e vagy se. Ha netán visszautasította, akkor miért. Azért egy mégiscsak egy nemzetközi projekt része. Nem értek egyet azzal, hogy semmit sem érnek ezek a vizsgák. Én a tudást szeretném használni és nem a papírt.
psmith Creative Commons License 2004.07.02 0 0 1
ECDL nehezen tanulható számítógép nélkül. Gondolom olyanoknak való akiknek otthon nincs gépe...
Előzmény: ibolyka (-)
Snakeins Creative Commons License 2004.07.02 0 0 0

Ezek a végzetségek 0-t érnek.

Komolyan!

Előzmény: ibolyka (-)
ibolyka Creative Commons License 2004.07.02 0 0 topiknyitó

A vicc tárgya:

"A Szofi Pont hálózat célja, hogy a megfelelő eszközöket biztosítsa mindenki számára ahhoz, hogy amerikai CIT, európai uniós ECDL, illetve magyar állami OKJ-s informatikai végzettséget szerezzen. Keresse fel az otthonához legközelebb eső Szofi Pont partnerkönyvtárat, ahol internetes hozzáféréssel, valamint CIT és ECDL oktatócsomagokkal készülhet fel vizsgáira! "

Bp-hez legközelebb a 23-as sz. könyvtár esik.

Címe:

23

Pest Megyei Könyvtár, 2000, Szentendre, Pátriárka u. 7.

Lehet, hogy én vagyok butuska, de azt hittem, hogy az lenne a poén, hogy pl. otthonról tanulhatnék.

Esetleg a szűkszavú ismertető a félreérthető?

Goldner Ibolya

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!