Keresés

Részletes keresés

Anita4625 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 4

Sziasztok!

2000-ben az olimpia hivatalos dalát Olivia Newton-John és John Farnham énekelte, és Dare to dream a címe. Az a baj, hogy nagyon kevés helyen írnak róla.

zoli1983 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 3

Üdv!

A Kazaa-n találtam egy számot, melynek "The flame" a címe és az előadóhoz Tina Arena van írva. De lehet, hogy nem ez a hivatalos dal, hanem az, amelyiket az Olivia Newton John énekelt.

hijadelaluna Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2

Helló!!

Látom, más is kíváncsi annak a számnak a címére. Kerestem én is, de nem találtam meg. Pedig emlékszem, nagyon tetszett. Ti jutottatok valamire? Ha megtudtok vmit róla, megtennétek, hogy közzé teszitek? Ha jól tudom az Olivia Newton John énekelte egy pasival együtt. Örülnék, ha megtalálnám azt a számot.

mondial Creative Commons License 2004.07.30 0 0 1

én is emlékszem rá, nekem is tetszett, de főleg a csaj volt bejövős, aki állandóan belekacsingatott a tévébe éneklés közben, felüdülő látvány volt Palik Laci után

sajna nem emlékszem, h ki volt az

Előzmény: petey t (0)
petey t Creative Commons License 2004.07.29 0 0 0
Látom, eléggé passzívak vagytok (vagy tanácstalanok), úgyhogy szolidan jelezném, a kérdés továbbra is áll.
petey t Creative Commons License 2004.06.30 0 0 topiknyitó

Üdv mindenkinek!

Egy szimpla kérdéssel fordulnék az itt megforduló fórumozókhoz: emlékszik e valaki, ki énekelte anno a sydney olimpia hivatalos dalát + hogy mi a dal címe? Annak idején nagyon tetszett, mégis azóta méltánytalanul elfelejtették, rádióban soha nem hallottam, sőt, még a neten sem találtam rá ( ez már lehet, hogy az én hibám) Szal' várom egy zenei enciklopédiában jártas ember jelentkezését...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!