Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vinettu Creative Commons License 2004.06.30 0 0 13
Hát igen. Ez kábé olyan megkülönböztetés mint a gépjárműbiztosítások. Ha fiatal vagy tuti, hogy ámokfutó vagy. Ha 80 éves akkor teljesen ártatlan veszélytelen. Az már nem számít, ha a 80 éves alig lát ki a kormány mögül és a figyelme is lankadt ilyen korban. nagyobb veszélyelem, ócsóé adják neki .
Előzmény: Bakóimi (12)
Bakóimi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 12
"Ahogy olyat sem, hogy a 90-nel - indokolatlanul - a belső sávban cammogókat kulturáltan kiterelik a külsőbe..."

Na,ezt remélem nem így fogják csinálni.Ebből sohasem fognak a Suzukisok (bocs,ha van itt ilyen) tanulni!
Merthogy ugye a Kreszben ez is benne van,mint forgalom akadályozása (ha a kötelező jobbratartás nem lenne elég).Abban a pillanatban 20eFt helyszini bírság,a médiákban meg lehozni,hogy innentől ez van.Akkor talán leszokna a sok szakállas-kalapos-szemüveges-öregasszony erről.

Kicsit elegem van abból,hogy a Hungária körúton is engem próbál megbüntetni a rendőr (nem sikerül,hehe,az összes főnökével berúgtam már legalább tízszer),de olyat még sohasem láttam,hogy a kormányt harapó,húszdioptriás Daewoomatyi pilótát cseszegetnék.....
andD Creative Commons License 2004.06.30 0 0 11
húha, most aztán össze-vissza sz@rtam magamat holmi autópályarendQrség miatt...
ibrahim Creative Commons License 2004.06.30 0 0 10

Ha VALÓABN arra "használják" majd az az Autópálya Rendőrséget, amire a sajtótájékoztatón beharangozták, és nem arra, hogy még több Octavia RS-t vágjanak haza egy év alatt a nagy padlógázas örömködésekben, vagy még több éjszaka a műszaki sávban 40-nel, kivilágítatlanul cammogó (igen, nem egy ilyennel találkoztam már!) sebességmérő kocsival veszélyeztessék a forgalmat, akkor nagyon örülök a hírnek. De valami azt súgja, hogy ebben az országban ez rózsaszínű álom egyelőre...

Legalábbis nem hiszem, hogy túl gyakran fogunk olyat látni, hogy az eleve hót szakadt, 60-nal is füstfelhőt okádó és rakományát totál szabálytalanul és/vagy veszélyesen szállító ezeréves teherautóroncsokat majd jól kiparancsolják, és megbüntetik vagy (ami még hasznosabb lenne) a veszélyforrás megszűntetésére szólítják fel. Ahogy olyat sem, hogy a 90-nel - indokolatlanul - a belső sávban cammogókat kulturáltan kiterelik a külsőbe. De félek, hogy olyat sem, hogy a 220-szal repesztő, majd az utolértektől 50 centire villogó "sztársofőröket" kiintik és mondjuk a helyszínen 3 hónapra bevonják a jogosítványukat.

Pedig mennyire szívesen csalódnék ebbéli hitemben...

Jajj, de mit beszélek, hiszem álmodom! Ez az EU (még?) nem az az EU.. :(

admirális Creative Commons License 2004.06.30 0 0 9
Bocsánat, úgy látszik meg vagyok zavarodva. Helyesen Így szólna a gondolat: a BELSŐ sávban gyorsabban haladni próbálót engedni kell.
Előzmény: admirális (5)
wazul Creative Commons License 2004.06.30 0 0 8
Osztán mijen moccerrel terelik ki a közepső sávban 90nel ballagókat a külsőbe a rend őrei? Aszt a párszázat óránként? (Bp-Szfehérvár-Bp) Ha 500méterenként fényújságra írnák, jobbra tarcs, aszt se venné észre a sok agyatlan vak állat. Inkább megspórol 3 korty benzint, de nem halad. A cammogóknak egy napos németországi autópája vezetést írnék elő és ha túléli hazajöhet.     
Type S Creative Commons License 2004.06.29 0 0 7
Így már más!
Előzmény: vinettu (3)
vinettu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 6

Ez igaz bocs. Akkor ezentúl kéretik az ilyen szituációkra érteni amit írtam.:)

OFF Vajon miért nem lehet utólag szerkeszteni a topicleírást..?

Előzmény: admirális (5)
admirális Creative Commons License 2004.06.29 0 0 5
Ebben a formában elfogadom amit írsz, de se a topic címéből, sem a nyitó hozzászólásodból ez nem jött le... Természetes dolog, hogy az utóbb említett helyzetben nincs mese, meg kell várni hogy feloszoljon valamilyen szinten a forgalom, és nem türelmetlenkedünk, de tarom magam ahhoz a véleményhez, hogy a külső sávban gyorsabban haladni próbálót engedni kell.
Előzmény: vinettu (3)
PomPom8 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 4

Sziasztok!

"Remélem kiszedik a forgalomból a sok bunkó ámokfutót végre!"

En meg azt remelem, hogy kiszedik a sok bunko veszelyforrast, akik tartosan a belso savban csak azert is betartanak, vagy csak mert annyira szenilisek, hogy nem veszik eszre azt/azokat, akik utolertek. Ha kekeckedni akarsz vagy most csak azert is megmutatod virtussal egyreszt azert nem celszeru ilyen sebessegnel probalkozni, mert aki ennyire korlatolt, annak a kepessegei is valoszinuleg meghaladjak a 100km/h folotti biztonsagos utazast, masreszt az autopalyan nagyon is ervenyes a jobbratartasi kotelezettseg, meg a megengedett legnagyobb sebessegnel is.

Csok, Pompom

Előzmény: vinettu (-)
vinettu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 3

admirális

Nem szoktam a belső sávban 130-cal menni, ha közben a külső szabad. Azokkal a bunkókkal van bajom, aki akkor is villog, túr, lökdös, 50 centi követési távolságot tart mikor a sorban a hatodik-hetedik-nyolcadik akárhányadik helyen előzöm 130-140-nel a külső sávban haladó sort. Na ezekkel van bajom. Meg az ilyen esetben jobbról előzőkkel. Meg akinek nem elég a külső sáv jobbról előzéshez, hanem 140-150-nel a leállósávon előz! Most őszintén. Ha hatodikként kihúzódom előle akkor mind a hatot nyolcat, vagy akárhányat levillogja? Milyen jogon? Hisztis majmok az ilyenek. Mégis mit vár? Fékezzen be az egész belső sáv a 100-zal haladó külsőbe mert neki olyan nagyon sürgős?

Itt messze nem az elbambult autósokra villantásról van szó.

Előzmény: admirális (0)
admirális Creative Commons License 2004.06.29 0 0 2
Bennem is felmerült valami ilyesmi, de azért nem írtam le, mert úgy érzem, hogy aki elfogad egy szebályrendszert, de nem tartja be, az ne köpködjön azokra, akik betartják...
Előzmény: Type S (1)
Type S Creative Commons License 2004.06.29 0 0 1
Inkább a sok szerencsétlen, töketlen állatot, akik még az autópályán is úgy mennek, mint aki parkolót keres.
admirális Creative Commons License 2004.06.29 0 0 0

SZVSZ felesleges erre egy topicot nyitni, de ha már így történt:

Nem tudom, miért zavar téged (vagy bárkit) hogy a belső sávban 130-nál rádvillant egy autós, aki tudna többel is menni, ha nem tartanák fel. Igaz, hogy szabálytalan, de mindenki a saját felelősségére választja meg a haladási sebességét, ami a későbbiekben komoly következményeket vonhat maga után. A szabályok betartatása nem önkényes, amíg ilyen jellegű sérelmekről beszélünk. De elég, ha arra gondolsz, hogy elsőbbség meg nem adása sokkal komolyabb veszély forrás lehet, mint egy gyorshajtás. Nem tudom, érthetően adtam-e elő, de én nem tudok megütközni azon, ha valaki gyorsabb nálam....

vinettu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 topiknyitó

Itt az autópályarendőrség!
http://index.hu/politika/belfold/appolice0629/

Remélem kiszedik a forgalomból a sok bunkó ámokfutót végre!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!