Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 21
http://videa.hu/videok/vicces/tamadas-a-leallosavban-humor-vicc-wPjNyJF5zEj4ZrPb
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 20

Közlekedik a magyar:(((

http://iwiw.hu/app/1885881458/iwiw.hu:EhS4VhRxQ4?view-params={%22vcode%22%3A%22IQu2Nttc2Zq5O2Dv%22}
fobakter Creative Commons License 2006.03.17 0 0 19

Ehh, azért a rendőr is ember,  nem bohóc, vagy bazári majom!!!!

Ezek után nem tudom, milyen lesz a nyári viselet. Nem irigylem őket....

Előzmény: pevek (18)
pevek Creative Commons License 2006.03.09 0 0 18

Új ruhát kaptak az autópályarendőrök! De milyet wazz! :))) Nézzétek meg ezeket a képeket!!!

Vajon mire gondolhat szegény? Ha nekem ilyenbe kellene öltöznöm anyáznék rendesen!

andD Creative Commons License 2004.07.01 0 0 17
Én már többször megelQztem Qket. Nem tehetnek semmit, maximum megállítanak igazoltatni. Nincs hitelesítve az RS kilóméterórája, hogy annál gyorsabban nem mehet senki.
Előzmény: S.Zola (15)
ooz1 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 16
Később majd lehet értékelni/lehúzni őket, egyelőre még minden csak hipotézis.
Kicsit hasonlít az elv, a metrohoz.
Ugye ott is külföldi metrórendprség mintájára megcsinálták nálunk a biztonsági szolgálatot, de a homlessek basztatásán és a bliccelőkkel való keménykedésen kívül más dolgot szinte nem is csinálnak. Ha valaki megcáfolná ám tegye.

Most meg ezt mindenhol a németekhet hasonlítják... ugye náluk mindenből tvsorozat készül, ott a cobra 11, ami sokszor elég nagy túlzásokba esik.

szerintem ez is olyan lesz majd, mint a magyar narancs...
S.Zola Creative Commons License 2004.07.01 0 0 15
Mondjuk, ha 140-nel megy az RS, nem kell megelőzni.
Előzmény: andD (14)
andD Creative Commons License 2004.07.01 0 0 14

Ezt most nem értem.

Már miért alkonyulna be a gyorshajtóknak. (Én is az vagyok.)

Az RS Octaviákban nincsen traffipax. Akkor meg mi alapján jönnének utánam?

Amúgy sem nagyon szoktak fogllakozni az autósokkal, inkább csak a leállósávban döcögnek és néha megállítanak egy-egy kamiont.

Type-R Creative Commons License 2004.07.01 0 0 13
jó kérdés
ezeket kéne leginkább agyonbüntetni hogy végre megtanulják hogy húzzanak le a jobb sávba
és megtanítani őket, hogy előzés előtt ha nincsen 50000 nm nyomaték akkor kapcsoljon vissza egyet de inkább kettőt és nem a fogyasztással szarozzon hogy megnő...

én itt lakom a nagybani piactól nem messze pestimrén, én csak befelé megyek a nagykőrösin de már itt is bőven látok hajmeresztő dolgokat.... :///////////
Előzmény: fobakter (12)
fobakter Creative Commons License 2004.07.01 0 0 12

Type-R!

Itt alapvetoen nem az 1.8T motor a baj, hanem egy turbos auto (foleg a benzines, de azert a olajkalyha is) mas kezelest igenyel, mint egy hagyomanyos szivomotor. A tubost ha jol meghajtjak, utana illik kihuteni, kulonben beleeg az olaj. A rend eber orei pedig szartak az egeszre. Ennyit az adofizetok penzerol.

A szaguldozasnak szerintem is kezd bealkonyulni :(

Arra viszont kivancsi lennek, hogy fogjak-e buntetni azt a sok retket, aki a belso savban tobb km-en feltartja az egesz mogotte jovo sort, mert 80-al elozi a 78-al meno IFAt, de meg utana sem megy vissza, mert 300m-re elotte van meg...

Itt felenk, amiota matricas az M5, tele van ilyenekkel :(

Előzmény: Type-R (10)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.01 0 0 11
Szerintem egyszerűen csak megunták a rendőrök, hogy tehetetlenek a gyorshajtásokkal szemben. Az most teljesen más kérdés, hogy van-e értelme pont az autópályán ezzel szórakozni, vagy nincs, itt most inkább erőfitogtatás folyik, adófizetők pénzéből. Majd jól megbüntetik a 150-nel hajtó családapákat, biztos javul majd valamilyen statisztika. :)
Type-R Creative Commons License 2004.07.01 0 0 10
abból indulnak ki, hogy az rs octaviak nem fognak padlógázon menni éjjel nappal.
amúgy bírják azért valamennyire azok az 1.8asok, én jópárszor jártam budapest-bécs-budapestet 30 lityós fogyi mellett, igaz olajat ilyenkor keményen zabált.
meg sajnos nem akkora ez az ország sem hogy tartósan kellene akkora rendőrdög, mire felgyorsulsz addigra a határon vagy, ott meg úgyis várnak:////
a motorok sem mennek soha 270-et, dehát ez már lélekpropaganda a rendőrség oldaláról.
aki meg vágja az úgyis tudja, hogy egy GSX-R 1000 vagy RR vagy R1 vagy ZX10 bármikor bármelyik rendőrgépet állva hagyja...
Előzmény: fobakter (7)
Type-R Creative Commons License 2004.07.01 0 0 9
1. kaszálásról (is) szól (de kövezzetek meg, én most nem itt látom az elsődleges lényegét)
2. most már csak a rendőrök meg az érinthetetlen nagy emberek fognak tudni tényleg bűntetlenül száguldozni, a kis embert megint megszopatják
3. van benne jókora adag PR-től bűzlő politika is... sajnos....
Előzmény: fobakter (-)
Type-R Creative Commons License 2004.07.01 0 0 8
mondeo 2 lityós alap dízel
Előzmény: S.Zola (2)
fobakter Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7

A 270 szerintem is rohely, ugy 220-230-at meg tan el tudok kepzelni. Mondjuk a gyari tuning tenyleg elkepzelheto.

Arra is kivancsi leszek, meddig birjak a turbok a gepekben, anno amikor az M1-esre kerultek az Octavia RS-ek, ott a hirek szerint 30-40e km utan veguk volt.

Ilyen celokre egyebkent is 3L kornyeki V6 motorokal szallitott autok kellenenek, azokat nem kell annyira figyelni.

andD Creative Commons License 2004.07.01 0 0 6

Biztosan nem tudom, de akkor is kizárt dolognak tartom.

Másra sincsen pénze a rendQrségnek, nem még holmi motortuningra...

Előzmény: S.Zola (5)
S.Zola Creative Commons License 2004.07.01 0 0 5
Honnan tudod, hogy nincsenek gyárilag megpiszkálva ? Mondjuk, a 270 akkor is sok szvsz.
Előzmény: andD (4)
andD Creative Commons License 2004.06.30 0 0 4

Én is csak mosolyogtam, amikor meghallottam ezt a Sláger rádióban.

Octavia RS 270-nel? Hm, az érdekes lenne. FQleg amilyen megkímélten használhatják a rendQrök...

Előzmény: Tommy2 (3)
Tommy2 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 3

Sziasztok!

Amit a híradóban mutogattak RS Octáviák, meg mondeók

(amik nem látszottak ST220-nak), de még azok a túramotor-méretű és spoilerezésű motorok sem mennek 270-et (amit egész reggel szajkózott a pl. slágerrádió).

Ezek hülyék...

A szlovákoknál(!) 215-el mentünk (BMW330d-vel) amikor "beleállt" a seggünkbe egy befóliázott lilametál(!) Audi RS6-os. Egy kilóméter után elkezdett villogni a hűtőrács

mögött kettő darab kék stroboszkóp (akkor már rajta voltunk a videón).

Kiterelt a követekező parkolóba, ott megnézhettük a felvételt. (...tovább nem írom 1000eu.-ról indult a licit...)

Na az! ELFOGÓAUTÓ!

S.Zola Creative Commons License 2004.06.29 0 0 2

Szerintem RS Octavia meg ST220 Mondeo.

Szerintem is tök fölösleges ez, autópályán nem sűrűn van baleset. Majd a rendőrök jókat élévezkednek a pályán az RS-ekkel meg a Mondeokkal, hiszen őket nem fogják elkapni, ha 230-al mennek.

Előzmény: ATi (1)
ATi Creative Commons License 2004.06.29 0 0 1
kiváncsi vagyok, hogy mit takar az a 33 db "nagyteljesítményű gépkocsi"
Octaviak? Borák? Mondeok?
Acura Creative Commons License 2004.06.29 0 0 0

"...a kaszálásról fog szólni az egész..."

rátapintottál a lényegre..

0 szükség van rá

Előzmény: fobakter (-)
fobakter Creative Commons License 2004.06.29 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Kicsit furcsán veszi ki magát, ahogy kommentálják a héten induló <FONT face=Arial size=2>Autópálya Rendőrséget. Elég sok pénzt beleöltek, szerintem a kaszálásról fog szólni az egész. Az pedig röhely, hogy mennyi autópályánk van, és egyébként is autópályán történik a legkevesebb baleset.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!