Keresés

Részletes keresés

pk1 Creative Commons License 2024.11.29 0 1 286

drogi_ Creative Commons License 2004.07.12 0 0 285
szvsz a megszopas mar megtortent :(
Előzmény: fokhagymabors (284)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.07.12 0 0 284
megszokjuk, vagy megszopjuk
Előzmény: Törölt nick (279)
bindera Creative Commons License 2004.07.08 0 0 283
köszi jól eldugták:))))
Előzmény: Spinderella (282)
Spinderella Creative Commons License 2004.07.08 0 0 282
Bemész a "Kedvencek rendezése" részbe, ott a listán kipipálod, amit ki akarsz törölni, és jobb oldalt a törlés feliratra kattintasz.
Előzmény: bindera (281)
bindera Creative Commons License 2004.07.08 0 0 281
valljuk be nem lett szarabb a forum a változásokkal,nekem legalább is úgy tünik.sőt van benne hasznos dolog pl könyvjelző
.néhány dologra mág nem jöttem rá de remélem segit valaki: hogyan tudok törölni egy topikot a kedvencekből?
please help me :)))
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.30 0 0 279
Megszokjuk. Éppen annyira, amennyire elfelejtődik majd, hogy sok tekintetben volt már nála jobb is. Ez a spanyolviasz újrafelfedezéséhez fog vezetni a későbbiekben, és elpocsékolt évekhez, ami(k) helyett egyszerűbb lett volna a józan észt, vagyis a felgyűlt tapasztalatokat használni. De a világ márcsak ilyen. Gyengécske, tájékozatlan, gyakran lelkiismeretlen, vagy (jobbik esetben) egyszerűen csak ellenérdekelt döntéshozók mindenütt.
Előzmény: karhu (277)
DN3 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 278
Azért "A Fórumunkban közzétett szövegek, képek és információk" lenyúlása továbbra sem fér a bögyömbe. :-(
Előzmény: karhu (277)
karhu Creative Commons License 2004.06.30 0 0 277
Én megkövetem az Indexet, mert lassan minden működik (igaz, lassan), a kinézetét meg majd megszokjuk
Előzmény: Törölt nick (274)
Traubi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 276
Tegnap már kérdeztem, hátha tudja valaki: hová tűntek a digicam, totalcar, stb... oldalakra mutató linkek?????????????
Traubi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 275
Ég és föld. Sajnos :(
Előzmény: Format C (273)
Format C Creative Commons License 2004.06.30 0 0 273

Régi KV: tessék.

:)

Előzmény: fairytale (264)
mozo01 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 269
Nem tudok bejelentkezni, viszont tudok írni. Na ez most hogy?
kaviat Creative Commons License 2004.06.29 0 0 268
hopp, az előzmények nem mindig jó, az előző elöttit egy másikra írtam

.kav]4t reneofittnesspop spacegéza
kaviat Creative Commons License 2004.06.29 0 0 267
szerintem a régi indexet nem fogják visszaadni, annak már lőttek.. most abban lehet bízni, hogy legalább ezt kalapálják valamennyire is használhatóvá

ui: régiek még biztos emlékeznek a pár évvel ezelötti, index összeomlásokra, biza akkor is vártunk hosszú napokat mire valami nyefedéket vissza tudtak kaparni valami féllábas backupból, tele "?"-ekkel a nickek helyett, én azt mondom adjunk még pár napot a csókáknak

Előzmény: fairytale (264)
kaviat Creative Commons License 2004.06.29 0 0 266
jólvan apa, akkor még várjál 2 hetet, hátha addigra néhány hibát megreszelnek, gatyába rázzák amit a teszt alatt nem tettek.. hidd el, anyázunk már lassal nem is tudom hány éve az indexel különböző bajok miatt, de ha egy bizonyos stílushatárt átlépünk, nem fogják jobban megcsinálni, hanem inkább mégjobban beleszékelnek..

Előzmény: Törölt nick (262)
fairytale Creative Commons License 2004.06.29 0 0 265

Néddamá... láccik, ki írt be utoljára máris! Még csak most írtam be....

Hah, javulgat, javulgat!

fairytale Creative Commons License 2004.06.29 0 0 264

LÁTNI AKAROM, MELYIK KEDVENCEMBE KI ÍRT BE UTOLJÁRA!!!!!!!!

Tiszta ideg vagyok ettől a szartól! Olyan, mintha minden ismerősöm elbújt volna! Senkit nem találok. Eddig tudtam követni, ki van bent a haverok és ismerősök közül, ki reagált az irásomra, kire akarok én... Mostmeg csend és némaság. Mint egy halott topik!

És nem tudok tördelni sem!!!!! Én akarom megszerkeszteni a saját beszólásomat és úgy, ahogy nekem megfelel!

És azt is látni akarom, melyik kedvencem frissült. Sorrendet akarok!

Adjátok vissza a régi indexet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaviat Creative Commons License 2004.06.29 0 0 263
a beállítások-nál be lehet állitani, hogy hányasával tördelje a topicokat és a topiclistát [ez kivételesen nálam müxik, én rögtön beállitottam 100ra és lám 100azásval tördel]

viszont ez találtam a polidiliben GG tollából a "Final Countdown: -5 hrs" topicban:

"Üdvözlet mindenkinek,

Akkor én most mondom :)

Elnézést a késlekedésért, de nagyon-nagyon sok tennivalónk akadt hirtelen... van saját hibalistánk is, illetve már kijegyzeteltük azt a nyolc-tíz topikot is, ahova a visszajelzések érkeztek - no és persze birkózunk azzal a több száz levéllel is, amit ezügyben kaptunk.

Köszönjük, hogy ennyien, ennyit foglalkoztok vele, ettől lesz ugyanis jó a dolog.

Jelenleg még a terhelhetőséget turbózzuk picit, aztán jönnek a leggyakrabban emlegetett problémák, a helytelen várakoztatási idők, a rosszul kalkulált hozzászólásszámok, a Kedvencek rendezése és még sokan mások.

Kis türelmet kérek, persze, és köszönöm előre is, mindannyiunk nevében.

Gerényi Gábor

Index"

szóval csak azt mondom, hogy hajrá piroskanéni!!

Törölt nick Creative Commons License 2004.06.29 0 0 261
Hogyhogy van akinél látszanak a kedvencek, amikor én be sem tudok jelentkezni?
Tényleg úgy gagyi az egész, ahogy van.
Vandorr Creative Commons License 2004.06.29 0 0 260
"Mi az a kis tüzecske vagy mifene néhány topic neve előtt???????

Nem tudjuk. Amint a fejlesztők befejezik az adatbázis finomállítását, a nickek újraindexelését, a hozzászólás számok rendbetételét, majd az egyéb funkcionális problémákat is megoldják, bizisten megkérdezzük.

Hidd el, mindenkit ez izgat, mint a biciklis postás az iraki megszállás előtt a publikus haditervben."
<a href="http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=37118137&t=9032338" target="_blank">A polmoderátor válasza</a>
Előzmény: psmith (242)
karhu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 259
Én meg nyithatok topikot. Hurrá!
Előzmény: freyya (258)
freyya Creative Commons License 2004.06.29 0 0 258

De legalább a várakozási idő már megszűnt! Kezdek reménykedni...:)

freyya Creative Commons License 2004.06.29 0 0 257
Ez a kereső nekem azért különösen furcsa, mert pár nappal ezelőtt jártam a tesztfórumban - ami ugye ezt a fórumot tesztelte - és ott nem csak hogy adott szóra lehetett rákeresni a hozzászólások között, de még azt is ki lehetett választani, hogy az összeset nézze, vagy csak egy adott nickét. Vajon miért szedték ki ezt a funkciót?
Előzmény: S.Zola (256)
S.Zola Creative Commons License 2004.06.29 0 0 256

Engem is ez idegesít leginkább, a régin két lapon meg lehetett nézni az 1 napi fórumot, most meg vagy 5-ször kell lapozni.

Meg a keresés funkció se jó, a régiben is így volt, azt hittem ez fejlődött, de nem, nem lehet egy adott szóra rákeresni a hozzászólások közt, csak a topikcímek közt. Vagy én vagyok béna ??

Előzmény: micu (254)
Speccy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 255
csakhogy előbb legyen 100 hozzászólásom! :-)
micu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 254
Én sem igazán értem mi a fenének kellett hozzányúlni a designhoz. Vagy ha hozzányúltak akkor miért nem olyan aki ért is hozzá ? Ez valahogy igen gagyira sikeredett. Elõször is mi a fene jó van abban hogy alapértelmezetten 10 fórum sort lehet látni ? Szvsz a lapozgatás jóval több erõforrást felzabál mintha a userek egyszerre láthatnának vagy száz sort.
karhu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 253
Én is rájöttem, miután alaposan szemügyre vettem a tieidet:)
Előzmény: sz (251)
K. Slater Creative Commons License 2004.06.29 0 0 252

Véleményem az új fórumról: szar.

Bővebben: kurv@ szar.

A design gusztustalan lett, bénán van betördelve az oldal, a Kedvencek teljesen el lett barmolva, és ráadásul még sokkal lassabb az egész, mint az előző.

Hihetetlen, hogy ezt a fost, magukat értelmesnek tartó emberek komolyan gondolták... A régi fórum jó volt, csak a lassúság volt az egyetlen baja, de ez...

Mindent elb@sztak rajta ami jó volt és ráadásul még lassabb is lett. Gratulálok hozzá, "szép" munka volt...

Akkor én húztam is el másik helyre, gondolom nem vagyok egyedül, csak megjön az eszetek és visszaállítjátok a régit.

Ezt a szart meg dugjátok fel a seggetekbe... :)

sz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 251
a saját kedvenceidet látod ott :)
Előzmény: karhu (249)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!