Keresés

Részletes keresés

zupka inci Creative Commons License 2010.12.14 0 0 54

Szia !

Érdeklődnék van-e még teknős?? (email címem ainci@citromail.hu várom a mielőbbi választ karácsonyi ajándékba szeretném kislányomnak.)

Üdv!

Inci

Előzmény: testudo_hermanni (36)
zupka inci Creative Commons License 2010.12.14 0 0 53

Szia !

Érdeklődnék van-e még teknős eladó?

Előzmény: Gorogteknos (43)
A Báró Creative Commons License 2010.09.28 0 0 52
http://www.vatera.hu/gorog_teknosok_parban_182200206.html

50 ezer, ha valakit érdekel, 70/3295560
pihisz Creative Commons License 2010.09.23 0 0 51
Eladók idei kelésű 2 hónapos görög teknősök (testudo hermanni) 3cm-es haspáncél hosszal! Szép egészséges példányok.

Továbbá kaphatók 1,5-2 éves egyedek is (6cm)! 10.000Ft-ért! Csere nem érdekel! Nem postázom őket, csak személyes átvétel! Bp. XVIII. pihisz@gmail.com
Réka97 Creative Commons License 2010.01.26 0 0 49

Kedves gorogteknos!

Van a teknősöknek papírja?

Milyen megyében találhatók?

Üdv

Előzmény: Gorogteknos (43)
hotiborne2 Creative Commons License 2010.01.17 0 0 48
Szeretnék 7 cm alatti görög teknőst vásárolni, reális áron. Akinek van kérem jelezzen. hotiborne@citromail.hu
alexa00 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 47
És a kép...
alexa00 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 46
2009-es kelésű görög teknősök tenyésztőtől eladók.
Érdeklődni: lipay@citromail.hu vagy 06-30-299-2826
lili0010 Creative Commons License 2009.11.30 0 0 45
Törpepapagájokat szárazföldi teknősre cserélnék + ajándék télálló pálmamagonc! tel.:06203461490 mail.:tom0919@freemail.hu
nancsa85 Creative Commons License 2009.11.21 0 0 44

Sziasztok!

Görögteknőst szerttnék venni, lehetőleg picit, korekt áron, Zalamegyében

Gorogteknos Creative Commons License 2009.11.07 0 0 43
Sziasztok.
Görögteknősök eladók júliusi alomból. Áruk 7500 ft
smithi1979 Creative Commons License 2009.06.02 0 1 42

Sziasztok!

Vettem egy pici,kb 5-6 cm atmeröjü görögteknöst.

Otthon vettem eszre ,hogy az egyik szeme fatyolos.Mi lehet a baja?Vitamin hiany?Enni eszik rendesen!!!Mozgasa talan kicsit kimertnek tünik.Nemigen maszkal.Kamilla teat csepegtetek a szemere!Csak a salatat fogadja el taplaleknak.Legyszi aki tud irjon mi lehet a gond a szemevel!Sajnos visszavinni nem tudom ahonnan vettem mert nagyon messze van a bolt külföldön!Egyket het mulva tudom elvinni orvoshoz ha szükseges!Kibirja addig?Sima egövel amugy lehet vilagitani?Aproszemü forgacsban tartom,amibe mindig beleassa magat.Elöre is kösz a segitseget!Üdv

repusz Creative Commons License 2009.05.30 0 0 41
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy két hím görög teknősöm van, akik ráadásul testvérek. Szeretném egyiküket elcserélni egy nőstényre. Az enyémek 6 évesek, úgyhogy valami hasonló korút keresek. Minden megoldás érdekel. hetyessy@vipmail.hu
Azsuzsuka Creative Commons License 2009.03.13 0 0 40
Sziasztok!Szeretnék venni görög teknöst elfogadható áron!Ha valaki tudna segiteni ... azsuzsu@citromail.hu
H.J Creative Commons License 2007.10.22 0 0 39
Sziasztok. Nekem is van 2 kis mór teknösöm .lányok
meg egy kifejlett görög teknős hímem. Ha valakinek van kifejlett leányzója és szeretné tavasszal pároztatni,megbeszélhetjük. Én Érden lakom.
Email:horvath.jozsef@hotmail.com
Betti-ti Creative Commons License 2007.10.14 0 0 38

Sziasztok !!

Befogadok szárazföldi teknőst, meglévő 6 teknősöm mellé !!

Itt nagyon jó helye lenne. Gondos, szerető gazdija lennék !

E-mail : sombetty@gmail.com

Babett8888 Creative Commons License 2007.09.11 0 0 37
szia!!!nagyon érdekelnének a kis görög tekik!!!Egyből kettőt is szeretnék párosan szép az élet!!!:)kérlek ha aktuális dobj egy üzit nekem!!!mayaboszi@gmail.com
Előzmény: testudo_hermanni (36)
testudo_hermanni Creative Commons License 2007.09.04 0 0 36

Sziasztok.

Ha valakit érdekel, nekem vannak eladó görögteknőseim.Most múltak 1 hónaposak, gyönyörűek, makegészségesek.  Áruk 8500 ft.

moco22 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 35

Sziasztok! Két hete lettem boldog tulajdonosa Kamillának a görög teknősnek. A kérdésem, honnan lehet tudni, hogy mennyi idős? (Papírjait nem kaptam még meg, folyamatban van). Centire, páncélpikkely számra? Várom a válaszokat, köszönöm. :)

riki86 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 34
Itt szoktak hirdetni különböző szárazföldi tekiket :) Sok sikert! :)
Előzmény: vény (33)
vény Creative Commons License 2007.04.03 0 0 33

Sziasztok

hol lehet nem túl drágán görög tekihez jutni?

telefanni Creative Commons License 2007.02.21 0 0 32
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy görög teknőst. Hol lehet olcsón hozzájutni? Ha van valaki, aki tud eladót olcsón, légyszi ide írjon: dpg@freemail.hu Köszi
kbendeguz Creative Commons License 2005.04.27 0 0 30

Sziasztok!!!!

Itt az újabb lehetőség hogy szerepeljenek a teknősök! :)

Egy pénteki fotózáshoz keresünk 2db nagy méretű (minimum tenyér nagyságú) teknőcit.

Jelentkezés és információ a 30/9718-452 telefonon.

Üdv!

Körmöczi Bendegúz

AnimalCasting.hu

Béluci Creative Commons License 2005.01.05 0 0 29

Szóval ez itt Zita és Dömper. Zita a nagylány, Dömper a fiúcska, Zita kisebb volt, mint most Dömpi, amikor vettük (majdnem 4 éve), Dömpit tavaly szereztük be mellé, nagyobbat éppen nem kaptunk.

A ládájukban azóta jelentősen megnöveltük a keverékföld mennyiségét. A földdel csak arra vigyázz, ne műtrágyázott bolti virágföld legyen, azt mondják az okosok, erdőben kell igazi erdei földet zsákmányolni. Egyáltalán nem büdösek.

Ha nyáron megoldható a kinti tartás (nyilván ez közelebb áll a természetes körülményeikhez), nem érdekes, hogy télen csak sima lámpával világít nekik az ember, mert a napsütésből a szükséges D-vitamint szintetizálják. Ha viszont télen-nyáron bent élnek, szükséges lehet UV-lámpa. Ezzel viszont nagyon kell vigyázni, mert nagyon nem mindegy, milyen hullámhosszon sugároz és hány W-os. Erről egyszer a másik tekis topikban vagy a teknos.hu-n írt valaki hozzáértő, de sjanos nem mentettem el. Még szaküzletben is mondanak hülyeségeket az UV-lámpákról. A www.teknos.hu-n egyébként hasznos alapinfokat kaphatsz, ott is van görögteki fórum. Persze a többi tekis gyakorlati tapasztalataihoz is hozzájutsz.

Aranyosak a tekijeid! Tudsz róla, hogy voltak tartva? (körülmények, kaja stb.) Egészségesek? Páncél kemény?

Sziasztok

Béluci Creative Commons License 2005.01.05 0 0 28

szia nagyorsoly! Nálunk is eltartott darab ideig, míg kialakultak a tartási körülmények, legalábbis, ami a tavaszi-őszi időszakot illeti. Nyáron kint laknak a kertben, télen meg téli álmot alszanak.

Ez az őszi-tavaszi lakosztályuk. A kuckók alatt (szeretnek itt aludni) rossz, gyakran cserélt padlószőnyeg. Emitt széna, jobbra a művirág alatt föld kövekkel körülvéve, hogy olyan hamar ne túrják szét. Külön melegítőlámpa, csíptetős, sima, de sárga színű izzóval, alatta melegedőkő. Épp nyár van, úgyhogy kint vannak a kertben, azért van ilyen tisztaság.

Mindjárt teszek fel a tekikről is képet.

Hello

Előzmény: nagyorsoly (27)
nagyorsoly Creative Commons License 2004.12.29 0 0 27

Úgy tűnik, nekem nem nagyon sikerül a szöveg, a kép, meg a képaláírás együtt. :(

A tekik: Lüzisztrate (alul) és Achilleusz.

nagyorsoly Creative Commons License 2004.12.29 0 0 26
Lüzisztrate (alul) és Achilleusz
nagyorsoly Creative Commons License 2004.12.29 0 0 25

Köszi!

"Cserébe" felteszek egy képet. (Még a régi környezetben, már készül az új.)

zildi Creative Commons License 2004.12.28 0 0 24

én  erdőben kapart föld, virágföld és faforgács keverékét szoktam alomnak használni, lenyírt füvet is szoktam szétszórni, ami alá tud mászni és ott alszik, pedig csináltam neki házat is, de azt most nem kedveli. 40-es körtével világítok, ami búra alatt van, és lóg be az akváriumba. az akváriumot hullámpapírral bélelem ki és arra szórom az almot, ritkán cserélem, amikor már porosnak találom, persze észoktam permetezni is és akkor nem porzik. soha nem érzem rossz szagát.

sok szerencsét

Előzmény: nagyorsoly (23)
nagyorsoly Creative Commons License 2004.12.27 0 0 23
Sziasztok!

Most kaptam két „megunt” teknőst. Imádnivalóak! Csak a terrárium berendezésével vannak gondjaim, mert így nem igazán tetszik. Ti mit használtok talajnak? Tényleg jó a macskaalom is? Ha csak földet használok, akkor büdősek? Illetve hogyan és milyen gyakran kell őket takarítani? És milyen lámpát használtok:? Simát? UV-t? Infrát? Már mindent olvastam. Köszi, ha segítetek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!