Irigykedtek itten..., hukk, bocsánat..., meg cikiztek... Aztán eltel néhány év és akkor ez lesz a Best of KISZ, akkor meg majd nosztalgijáztok, hogy milyen is volt fijatalkorotokba' a 2004-es Polbit-fesztivál...
Söröt a bandának! A Sörbe' van az igazi very ittas... Viváááát!... puff..., má' megin' lökdösnek..., nem lehet itten veletek dumálni..., bolond népség...
Azt hiszem, eddigi hozzászólásaimból jól kirajzolódik véleményem és hovatartozásom.
Most azonban azt kell mondanom: ez a zene még Áder János napirend előtti felszólalásainál is rosszabb és csak árt a jobboldalnak, mert elég belőle egy nagyobb hallgatottságú rádión lejátszani egy számot ahhoz, hogy pár ezer új kormánypárti szavazót teremtsünk.
Zeneileg Pap Rita színvonalán van, a szövegek pedig össze vannak mixelve, nmeglehetős koncepciózus egyoldaldalúsággal. Hallgathatatlan ocsmányság.
Ezer bocsánat, alulbecsültem a Megyó D-209 terrorkormány által kivéreztetett, elnyomott, éhhalálba kergetett polgári ellenálló körök fizetőképességét. Nem először. :-)))
Szerintem az előző lemezük jobb volt.
Ha pedig valaki maradna a hagyományos hazafias nótáknál, ajánlom figyelmébe az Aktualizált revíziós dalok témát. Az aranylemez lett! A nemnemsoha.hu oldalról az egész letölthető.
Közel 10 ezer példány kelt el, nagyobbik része rendezvényeken. Az egyik Fidesz-gyűlésen (Szabadság tér, Kerényi-féle bohóckodás) le is játszottak egy számot, akkor vagy kétezret megvettek helyben.
Ez atom! Shyguys-os zenei alapokon "Köszönjük néked Rákosi apánk" stílusú szövegek.... Mééééég, adjatok teljes számokat... (pénzt azért nem adok ki erre) :)))))))))))))))
Hááát... ha valaki elmagyarázná nekem, hogy mennyiben segíti a kudarc utáni szar érzés enyhítését a mocskolódás, annak örülnék.
Egyébként nagyon kiváló, de nagyon jobbos barátom a választások után nem akart velem szóbaállni, merthogy többek között miattam fognak most éhenhalni, meg ki kell venni a tesóját az egyetemről, mert most aztán nekik annyi. Azóta is, ha felsétálok hozzájuk a rózsadombra, keresem az éhenhalás jeleit, de valahogy sehogyse nem találom... na, ez a bagázs kb. ugyanez a kategória. Szórakoztató, de aki komolyan veszi, meg is érdemli... :-))))))
Ez valami iszonyat gagyi ratyek Rakosi-elvtars-pajtas-bajtars szintu vergaz politikai szutyok :-))
Egyebkent ha sima punk zene lenne, az ok, ok bevallaljak, hogy ezen a szinten vannak, az hiteles. De ez a "rozsadombi kisficsur hallott valamit apucitol a politikarol es irt kore harom akkordos mozgalmi notat"... na hat ez hihetetlen.
Lesz majd bazi nagy rohoges 100 ev mulva, ha valami lelkes torteneszhallgato elokaparja ezt a "muvet"
A 2002-es választási kudarc után alakult In Dextra Veritas (Jobboldalon az Igazság) nevű zenekar akkor óriási sikert aratott a "Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!" című albumával. Most újabb dalokkal rukkoltak elő "Visszaszámlálás" nevű lemezükön. Medgyessy beszédeiből vágott humoros zeneszámoktól kezdve erőt adó Wass Albert-feldolgozásokig sokféle szerzemény helyet kapott az új albumon.
További információ (letölthető zenék is): http://www.indextraveritas.hu