:) tudom-tudom, a mozi... jövő héten akár be is pótolhatjuk. ;)
a HUSZban pedig ne tessék ijesztgetni senkit!
szóval akkor a jövő héten egy mozival egybekötött regisztrálás?
Lord Iffy:
mivel sosem tudni hogy mikor kérnek pont egy "extrémsportos németjuci"-t, és lehet hogy 12 órán belül el kell intézni, nem biztos hogy itt mindig eljut időben hozzád a felkérés... ezért javaslom a reg.t, mert úgy nem kell külön zaklatni a képekért, nem kell külön sos-ben kirohannaom megneéni a kutyát személyesen, meglenne már a tel. számod, stb...
Sióka!
Nem volt nehéz,mert ha netközelben vagyok(ha van időm),akkor 2oldali netfüggésben szenvedek és ebből sokat itt a zindexen....:)
Vannak,akik regisztrálnának,de Valaki nagyon elfoglalt.....megértemén,és türelmesen várok!
Amikor csak akarod!:)))))
Nem mondod!Ezt nem hiszem el!Mingyáá megyek és nyitok 1 topicot a HUSZban,hogy Lányok figyuka,Bendegúz szabad préda!
Nojó,ez witz volt!
Ha emlékeim nem csalnak,akkor Valaki tartozik 1 mozival.......:)
Na,most hogy már sikerált szétOFFolni a topicot,megyekis!
Pusza!(Worfnak ésSpocknak is!)
ÖP
Csak 1 javaslat....
Mi lenne,ha nyitnál 1 AnimalC-s topikot,és akkor nem kellene minden új dolognál,új topicot nyitni.És az erre rámozduló gazdik is 1 helyen leshetnék a felhívásokat.....:)
de ez csak 1 5let....
csak az elől lévő kutyus E-lláé, a másik az ügynökségemben már bent volt (tehát ez az előny ha valaki időben regisztrálja a kis kedvencét... :) <--- ez egy erős önreklám volt...
eszkimókkal és naszájokkal nem foglalkozok, csak állatokkal (kíméljetek a rosszízű viccekkel... ;)
a légzőmaszk azért kellett, mert ez a műhó annyira porhanyós volt, hogy utána így is mindenki papírgalacsinokat köhögött fel egész éjszaka... (én is) :(
a lényeg: továbbra is várjuk a jelentkezőket az ügynökségbe... és még mindíg keresek kövér házimacskákat...
woááá tök jók! :O))))))))))))))))))
honnan szedted ezt a bantu törzset? és miért van az egyik emberen légzőmaszkizé?
Elláé szerintem az első képeken az elöl fekvő. De lehet hogy nem...:O)
gondolom szuper lett a reklámfilm, ha egyszer meglesz digit.formában légyszi rakd azt is fel! :O)
Köszi a képeket érdekesek!
A kutyusoknak nagyon okos pofijuk van!
Mind a kettő Elláé?
A maszáj törzset és az eszkimó gyerekeket is neked kellet beszervezni?
Ella irt nekem (mint felfedezőjének és menedzserének.;O)))) hogy nagyon szuper volt a forgatás. Egyenlőre nem tud netezni és egy ideig most nem is lesz, de majd jön és leirja gondolom...
köszönöm mindenkinek a segítséget, végül E-lla kutyusa lett a nyerő, és nagyon jól sikerült a forgatás.
remélem E-lla hajlandó lesz egy kis élménybeszámolóval szolgálni itt a számotokra, már ha erre igény van.
A fotozz-on van egy lány (E-lla) aki nagyon jó képeket gyárt a kutyájáról. Husky (vagy malamut vagy mittoménmi.:O)))) és übernyugodt. Macska a fején meg virág a szájában...
Nézzd meg a képeit! Én irtam neki egy mailt, hátha érdekli a dolog....
Sok sikert.:O))))
Ps: azért néha bemutathatnád mik készültek. Pl a dagadt makkával...
Szóval most egy reklámfilm forgatáshoz keresünk SOS!!! 2 db alaszkai malamutot, akikben benne van egy alap fegyelmező. Ülve vagy fekve kell nyugton maradniuk gazditól kb. 10 méterre, közben statiszták mozognak körülöttük egy északi sarknak kialakított stúdióban. Kérem ha valakinek van erre képes malamutja, az jelentkezzen a 30/9718452-s telefonon, vagy e-mail-en.