Keresés

Részletes keresés

JPBemondó Creative Commons License 2006.04.03 0 0 312

Libácska, te milyen honlapokat látogatsz, kérdezem szerényen?

Előzmény: ballib_a (308)
narancsbukta Creative Commons License 2006.04.03 0 0 311
Ja, es a jobbant topicnyitokat a Dunaba lojjuk. Nincs vita :))))))))))))))))))
narancsbukta Creative Commons License 2006.04.03 0 0 310
ja, es engedelyezni az abortuszt amig a magzat/gyermek nem tolti be a 18 evet.
addigra kiderul, hogy buzidrogos lett, vagy ajtatosmano. ha az utobbi, akkor ABORTUSZT NEKI!
:)))))))))))))))))))
narancsbukta Creative Commons License 2006.04.03 0 0 309
REMELEM AZ SZDSZ BEVEZETI, HOGY A JOBBANTAKNAK CSAK AZ AZONOS NEMUEKKEL LEGYEN ENGEDELYEZVE A HAZASSAG, ES AZT IS CSAK MIUTAN ELSZIVNAK EGY-EGY JOINTOT :)))))))))))))

Drogos buzi tarsadalmat akarunk, no persze azert, hogy vegre kihaljon a nemzet!
az SZDSZ termeszetesen ezt akarja!

NEMZETHALALT IDE! MOST, AZONNAL!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ballib_a Creative Commons License 2006.04.03 0 0 308
"Az SZDSZ-re biztat a homokoslap

Az SZDSZ támogatására biztatja a hazai homokosokat az egyik leglátogatottabb magyar homoszexuális portál mondván, hogy gyõzelemük esetén lehetõvé tennék a homo-frigyet."
szemközti sáv Creative Commons License 2006.02.24 0 0 307

Tisztára "mit sütsz kis szűcs..." kategória :) Dekriminologizálni... most jól írtam? :)

m sáv

Előzmény: Bimbum (305)
szemközti sáv Creative Commons License 2006.02.24 0 0 306

Igen, határokra és értékekre szükség van, már hogy a fenébe ne lenne rájuk szükség! , de szükség van a vita képesség fentartására is.

Ha jól gondolkodom,  akkor egy elmélet akkor kaphat "tudományos" jelzőt, ha az kutatható és vitatható (tehát alátámasztható és legalább elvben cáfolható) A politikai vélemény formálásából is ehhez hasonló szempontok szerint gyomlálható ki a fundamentum.

Ez nem konzervatizmus vagy liberalizmus kérdése, szerintem.

m  sáv

Előzmény: toderik61 (304)
Bimbum Creative Commons License 2006.02.24 0 0 305
Ennek a nehéz idegen szónak újra nekifeküdhetnél.
Előzmény: ballib_a (287)
toderik61 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 304

Ezzel az elmélettel egyet is értek. A gyakorlatban sajnos azt tapasztalom, hogy pontosan a magukat liberálisnak vallók egyes témákban nem türnek meg semmilyen vélemény-kifejtést, míg más témákban egyenesen erőltetik a szabad gondolatokat. Márpedig, ha meghatározzuk, hogy mit lehet, mit nem, és meghúzzuk a határt (fálreértés ne essék, ezekkel a konvencionális határokkal sok esetben egyet is értek) mondjuk a szexuális magatartások skáláján, akkor nem válunk-e konzervatívokká? Hisszen vigyázunk bizonyos értékekre, óvjuk, tehát konzerváljuk.

Én azt hiszem sokszor összekeverjük a "tolerancia" szót a "liberalizmus" szóval.

Előzmény: szemközti sáv (301)
szemközti sáv Creative Commons License 2006.02.24 0 0 303

Nagyjából...

m sáv

Előzmény: Kilences (302)
Kilences Creative Commons License 2006.02.24 0 0 302
Rendkívül egyszerű. Kényszermentes egyetértés a résztvevők között. Ha ez megvan, akkor lehetsz homoszexuális, szado-mazo, akármi. De a gyerekek és az állatok esetében ez nem lehet meg, mert nincs meg az. egyetértéshez szükséges képesség.
Előzmény: toderik61 (300)
szemközti sáv Creative Commons License 2006.02.24 0 0 301

Irtam az előbb egy lehetséges szempontot, szerintem emberileg elfogadható.

A liberalizmus nem az, hogy mindenki azt tesz amit csak akar. Sőt, messze nem az. Hogy a "nevéből" meg mi következhet meg mi nem? Nos, maga a szó csak a gondolkodás, vélemény formálás szabadságára vonatkozik elsősorban.

m sáv

Előzmény: toderik61 (300)
toderik61 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 300
Hiszen pont ez az! Ki mondja, meg, hol a határ? És itt a liberalizmus dilemmája is: neve alapján, határt sem szabhatna. És minden olyan erénye ellenére, amit tisztelek a liberalizmusban, ez nekem komoly gondot okoz.
Előzmény: szemközti sáv (299)
szemközti sáv Creative Commons License 2006.02.24 0 0 299

Méltányolható, tisztelhető minden olyan emberi kapcsolat (tehát: emberi kapcsolat), mely a másik fél kölcsönös szeretetén s tiszteletén alapul. Sok minden bele tartozhat ebbe a kategóriába, de a sokak által ellenpéldákként felhozott pedo és zoofilia stb. például biztosan nem.

Ezek nem jó ellenpéldák ide.

m sáv

Előzmény: toderik61 (294)
toderik61 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 298

OK, nem lehet senkit se arra kötelezni, hogy más szemszögből is belegondoljon, én sem teszem. Ha nincs értelme, hát nincs értelme...

Jó 7végét...

Toderik

Előzmény: Törölt nick (296)
szemközti sáv Creative Commons License 2006.02.24 0 0 297

Ja! Meg hány meleg férfi és nő viszolyog pont a tangás ürgék miatt a róluk (értük) szóló felvonulástól... Ja, meg az is eszembe jut néha-néha, hogy a transz nemű identitások, s a homoszexualitás egyáltalán nem összetartozó fogalmak, tudtommal.

Jó lenne már, ha nem kellene ilyeneket dolgokat ismételgetni, na de mindegy. Nekem van időm.

(bár annyi közös mindenképpen van bennük, hogy hasonló képen  gyomor panaszokat okozhatnak bizonyos, arra hajlamos emberekben

Megnyugtatok mindenkit, nyugodtan felvonulhatnának akár tízsszer ennyien is.

m sáv

Előzmény: JPBemondó (292)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.24 0 0 296
Szia,

semmi koze egymashoz a kettonek, igy "folyamataban nezni" sincs ertelme a dolgokat.

ZOH
Előzmény: toderik61 (294)
JPBemondó Creative Commons License 2006.02.24 0 0 295

"nem úgy hívják őket? :O"

Pógári társaságban, Mucsán, előfordulhat.

Előzmény: Törölt nick (293)
toderik61 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 294

ZOH, egyetértek. De gondold meg te is a másik szemszögből: Régen a homoszexualitást is elitélték, de - szerintem éppen a liberális "ügybuzgalomnak" köszönhetően lett dekriminalizálva. Ha folyamatában nézzük a dolgokat, a pedofilia is bejérhatja ezt az utat. És akkor, jaj neked Kovács Pisti. Már igy is...

- Ki foglalkozik Kovács Pistivel?

- Mi igen! - mondja az SZDSZ képviselőjelölt.

Előzmény: Törölt nick (288)
JPBemondó Creative Commons License 2006.02.24 0 0 292

Nocsak, kalvánám. Hogy fel voltál háborodva az én stílusomon. Te meg buzizol, ejnye.

Azért számold már össze legközelebb, hogy pontosan hányan viselnek tangát azon a bizonyos felvonuláson. A kettőn kívül, akiket a Blikk-ben láttál.

Előzmény: Calvano (290)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.24 0 0 291
Persze, hogy nem. Nevetsegesnek tartom.

ZOH
Előzmény: Calvano (290)
Calvano Creative Commons License 2006.02.24 0 0 290
"utobbi pedig onallo szemelyisegek legintimebb maganugye, amelyhez sem neked, sem nekem semmi kozunk nincs."

Így van, pontosan. Akkor ezek szerint te sem látod értelmét a tangás buzifelvonulásnak.
ballib_a Creative Commons License 2006.02.24 0 0 289
csakhogy most leplezett a rendőrség le egy szdszes képvielőjelöltet, miközben folyamatosan kovácspistikéznek. :(
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.24 0 0 288
A pedofilia es a buzulas osszemosasa a magadfajta ostobak szokasos csusztatasa. Elobbi egy kiskorunak jovatehetetlen lelki karosodast okozo koztorvenyes buncselekmeny, utobbi pedig onallo szemelyisegek legintimebb maganugye, amelyhez sem neked, sem nekem semmi kozunk nincs.

ZOH
Előzmény: ballib_a (287)
ballib_a Creative Commons License 2006.02.24 0 0 287
azért reméljük a pedofíliát csak nem akarják dekriminologizálni!
n0ri Creative Commons License 2004.06.18 0 0 286
Miert kene vigyaznom? Miert zavarna engem, ha a melegek osszehazasodnak?
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.18 0 0 285
Áruld már el, hogy mif*sz köze van a köznek ahhoz, hogy az egyes ember milyen neművel tart fenn önkéntesen kapcsolatot?!
Engem egyáltalán nem zavar ha melegek megházasodnak, mivel semmi közöm hozzá, hogy mit ígérnek egymásnak. Neked mi közöd hozzá?!

A pedofil nem ez a kategória, az álhíred pedig egyben hazugság és baklövés.

Előzmény: Qohelet Ecclesiastes (279)
acontrecourant Creative Commons License 2004.06.18 0 0 284
A belgiumi Gay and Lesbian Pride felvonuláson a sanyarú sorsú homokosok nagylelkűen közösséget vállaltak - engedték velük menetelni - a hollan pedofilokat. Röplapoztak, meg ilyesmiket tettek.

Forrás? Csak hazugságokkal tudsz érvelni?

Előzmény: Qohelet Ecclesiastes (278)
JPBemondó Creative Commons License 2004.06.17 0 0 283

Nem tudom, hogy a deviáns 'homokosok' mire ácsingóznak. Normális melegekkel (és heterokkal) tartok kapcsolatot.
Előzmény: Qohelet Ecclesiastes (281)
zorki Creative Commons License 2004.06.17 0 0 282
Qohelet Ecclesiastes
Homofóbiádnál csak a feledékenységed rosszabb.
Előzmény: Qohelet Ecclesiastes (279)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!