Na, ma a kánikula ellenére elzarándokoltam a XII.ker-be és megvettem én is. Azt kell mondjam, hogy az első lemezt toronymagasan veri (ami nem kis szó, mert az is szuper)
A forrás nem titkos, csak ugyebár itt reklám lenne. ... hivatalosan még nem jelent meg egyébként. Mielőtt valaki eltévedne, nem a zenét ajánlom letöltésre vagy megvételre pénzért ... illetve hát igen, szóval meg tudom adni az elérhetőséget, ahol hivatalosan is meg lehet venni. Ilyen értelemben "megvételre ajánlom pénzért". :-)) mm
Ha esetleg valakit érdekel, ismerek egy hivatalos beszerzési forrást a 2008-as új lemezre. Magánban megírom, akit érdekel. Ja, és a lemez naggggggyon jó!!!
üdv mindenkinek ... nem van véletlen valakinek ismerete arról, hogy miként lehet a korábbi lemezhez hozzájutni? Az új -állítólag- heteken belül jelenik meg, de a zenészek elmondása alapján is ,a régi kifogyott és nincs. De ez meg akkkkkkora gáz. nem hiszem, hogy nem lehet beszerezni ... pedig nem.
A gödörben is volt egyébként kedd éjszaka. Nagyon jól sikerült. Jobban mint a millenárisban ... szerintem.. .
Most találtam akit érdekel az menjen el én sajnos nem tudok..:-( 2007 okt.26 péntek este 20h Mitsoura koncert lesz az Almássy téri szabadidőközpontba..