Hogy menne az rtlklub a sunyiba. nem elég hogy a fox már besz*patta a fanokat hogy törölték, erre most ezek szórakoznak, tök jó egy héten belül már harmadszor esek pofára :(
Hmm. Lehetséges. Bár, sztem abban is van/lehetne vmi, amit én mondtam. Akár Tru és Jack szálon is történhetett volna olyasmi, mint Tru anyja, és apja között anno...
Egyébként, igen, mikor megmentette, a srác a kezére esett, asszem. És utána is a keze sérült meg, és ez rémlett neki!
passz...elvileg úgy volt, hogy a részu leforgatása után mondták, h köszi, nem kell több...persze lehet, h vmit sejtettek, mert tényleg kicsit finálé-szagú volt.
Nekem is tetszett, főleg mikor Tru apja megkérdezte Jacket: nem úgy volt, hogy a Te embered lesz? Mint Neki, Tru anyja.
Itt konkrétan Tru barátjára célzott... ha jól rémlik abban a részben mikor Tru megmentette, mintha valami olyasmit mondott volna, hogy úgy érzi ez meg ez már megtörtént.
Bosco: Tudom, hogy nem befejezőnek szánták, de mégis olyan érzete volt az embernek... lehet, hogy szezonzáró rész lett volna?
Nekem is tetszett, főleg mikor Tru apja megkérdezte Jacket: nem úgy volt, hogy a Te embered lesz? Mint Neki, Tru anyja. Már akkor is Jó és Rossz harcolt egymás ellen, mégis összejöttek. Illetve, Davis és Carry is elég jól összemelegedtek. Sztem ezen a vonalon lehetett volna még mit kihozni a sorozatból...
De sajna, vége lett!:( Ez van, azért én örülök, h láttam az összes részt. Hiányozni fog Tru, Harrison, Davis...
Jó kis "befejező" rész volt; még ha nem is annak szánták, vhogy mégis olyasmi érzetet keltett, ahogy ott ünnepelt mindenki, együtt.
Fura volt, h Jack segített Tru-nak ebben az ügyben, de végülis tényleg neki köszönhető, h szerencsésen megoldódott. Én nem érzem egyértelműen negatív szerepnek Jack-ét, hiszen a Végzet-et képviseli, amivel Tru dacol, és próbálja kijátszani. Olyasmi ez az egész, mint a Final Destination-ben :)
Kár, h véget ért, nekem is egyre jobban tetszett ez a sori, de hát nincs sok befolyásunk arra, hogy folytassák...
Macmelon: egy szóval sem mondtam, h az európaiak, vagy a magyarok okosabbak lennének. Csak felhúztam magam azon, h nem ez az első olyan jó sorozat, amit csak úgy, hipp-hopp abbahagynak, mindennemű bejelentés, vagy értesítés nélkül, és a fanok meg csak koppannak egy nagyot...
Vicc: nincs nagy egóm, és nem úgy gondoltam, ahogy Te gondoltad, hogy gondolom!:) Csak a véleményemet írtam le, azt hiszem, megtehetem, ezért fórum ez. Egyébként is, néztem/nézek én is olyan sorozatokat, amik már több évadot is megéltek, és azoknak is nagyon örülök! Sztem a Tru C. is esélyes lett volna, ha egy kicsit változtatnak az alkotók. Mondjuk, nekem így is tetszett, bár, ez lehet, engem minősít!:D Én nem vagyok szakmabeli, nem tudom, mi kell egy jó, sikeres sorozathoz (már marketing szempontjából), de úgy voltam vele, h akár 5-6 évadot is szívesen megnéztem volna belőle. Azért hülyéztem le az amcsikat, mert nem bírom, h csak úgy befejezték, a nézők meg nem értem, miért nem voltak oda érte. De persze, mindenkinek más az ízlése...
"...mert ez nem úgy megy, hogy "évge lesz, srácok, írjatok a sorozatnak befejezést", hanem, hogy "köszi a leforgatott részeket, többet nem kérünk." "
Pont ez a baj!:) Mondjuk, vegyük példának a Jóbarátokat, meg a Szex és New Yorkot.. Ott mégis képesek voltak legyártani az utsó szériát, mégis képesek voltak azt mondani, h ennyi volt, srácok, szép volt, jó volt, köszi.
Az bosszant a Tru Callingnál, h sokmindent lehetett volna még kihozni belőle. Csak nem talált megfelelő nézettségre, pedig sztem Eliza Dushku meg az effajta filmeket nézők körében sikere lehetett volna (volt).
"Az amcsik totál hülyék." Ja, az európaiak meg okosak, főleg a magyarok. Sorozatkultúrában pedig különösen. Fényévekkel vannak ezek a hülye amcsik lemaradva.
mi ez a nagy ego? ha valami neked tetszik, akkor már akinek nem tetszik hülye? a te ízlésed az origó? és mi van azzal a vagonnyi jó és igényes sorozattal, ami sokadik évadát tapossa, köszönhetően a nézettségnek.
a tru az egyik kedvencem volt, de mint leírtam nem csoda, hogy bukott, hiszen nagyonhanyagul volt elkészítve és koncepciótlan volt, sajnos. (nem ez az oka a bukásnak, kezdetektől fogva nem volt nézett, ez csak egy mgjegyzés)
értem, h miér kell úgy befejezni az egészet, h nem varrják el a szálakat, és be se fejezik azt az évadot. Úgy lenne logikus, nemde?!
a készítőknek is könnyebb nem befejezni a sorozatot, mert akkor nem kell agyalni. vedd figyelembe, hogy odakint a sorozatok 95%-nak nem születik normális befejezése, mert ez nem úgy megy, hogy "évge lesz, srácok, írjatok a sorozatnak befejezést", hanem, hogy "köszi a leforgatott részeket, többet nem kérünk."
Ah, ne is mondd... Az amcsik totál hülyék. Itt van ez a faja kis "sorozat", és akkor leveszik a műsorról. De azt meg főleg nem értem, h miér kell úgy befejezni az egészet, h nem varrják el a szálakat, és be se fejezik azt az évadot. Úgy lenne logikus, nemde?!
Mi lesz a topikkal, ha most vasárnap vége a sorinak?!:( Megy a süllyesztőbe??
Ok, kétszer is megpróbáltam feltölteni a képet, nem jött össze. Analfabéla vagyok, segítene vki?! :D (addig ok, h saját gépről feltölt, kép felirata, feltölt, és mehet!:))