Ha még nem szólok későn:
Én szintén sulinetben tavaly év végén tettem szert egy Home Arena-ra. Persze az ember mindig a saját cuccát dicséri, és amúgy is ez az első komolyabb hangfalszettem, mindenesetre meg vagyok vele elégedve.
Amúgy nem teljesen hasraütésre választottam, a Prohardveren volt egy 5.1-es hangfalszett ( http://www.prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=195 ), és elég jó véleménnyel voltak róla ("szaklap" alapján meg ugye -gyakran- az a leggagyibb, amit első helyezettnek hoznak ki).
Persze a Genius biztosan komolyabb, de annyival drágább is.
A Terratec érdeme néhány igényes részlet, ill. hogy láthatóan nem csak PC mellé szánták. Az összes hangszóró fadobozos, a mélynyomón hátul egy mozdulattal cserélhető a biztosíték, standard hangfalkábelekkel vannak összekötve a szatelitek stb. A cucc maga csak távirányítóval kezelhető, az áramtalanítón kívül semmilyen gomb nincs a hangszórókon. A távirányítón állítható az összhangerő, és külön a hátsók, a center és a mélynyomó hangereje - mondjuk nem nagyon érezni, persze lehet hogy csak 5.1 üzemmódban lehet vele levenni a basszust. Szintén távirányítóval lehet némítani, ki-bekapcsolni, "resetelni" és van egy jelszint-választási lehetőség, +-5 dB attól függően, hogy PC-re vagy DVD-re/asztali hifire köti az ember a cuccost.
A hangminőséget írásban megítélni nem lehet, biztosan van jobb is de nekem bőven megfelel. Soxor csak a zenehallgatás miatt kapcsolom be a gépet, ez régebben nem volt így. A csomagolás +a körítés is igényes, minden kábel külön zacsiban volt, a távirányítóba járt a két elem is stb.
Anno másik üzletben láttam Cambridge/SoundBlaster P580-ast, hát annak a teljes csomagolása volt akkora doboz, mint ennek a mélynyomója.