Látom kihalt a topic. nem is csoda.A helyzet az h Orlyt egyre többen szeretik. Mint ember ezerszer többet ér mint bármelyik ostoba fikázó csajszi itt, és életben jobban néz ki, mint a képeken, még így is, h le van fogyva kissé.Nem beképzelt, szerény, az meg h dicséri magát, teljesen jogos. Paris hercegként nyálas volt, így van, de könyörgöm, ez volt a szerepe. Ezt a sötétséget. Orlando remek színész.És bizony a mai lányoknak nagyon is bejönnek a lányos, a feminin és a nőies férfiak. Sőt, állítólag ők az ideális pasik. Nem az itomgépek, akik el vannak szállva maguktól és képtelenek megérteni a női lélek mélységeit. Azért nézzünk szembe a tényekkel:Orlyt még eddig senki sem dobta. Ő szakított minden esetben. S ti kritizálóbajnokok, hogy álltok ezzel a magánéletetekben?
udv!!!segfejek!!!!mer azok vagytok!!!!!!!mar banom h megtalaltam ezt a sitot mer amiket ti irtok he!!!!!!naon felhuztatok es igazan nemtom h mer utaljatok Orlit mer szrtem naon jo pasi es jo szinesz szrtem beloletek csak az irigyseg beszel es csak ti vagytok elszalva magatoktol!!!!!!!!!!!! HUEEEEEEE BUNKOOOOOOOOOOK!!!!!!
Bocsi, de nem gondoljátok, hogy kicsit trék vagytok? Most nem (csak) azért írok, mert én szeretem Orlandot, hanem mert szerintem tök gyerekes ez a topik. Ha nem szeretitek akkor ne foglalkozzatok vele, sz*rjatok rá, de mi értelme van kigúnyolni őt? Ti ettől jobban érzitek magatokat? Én akit nem szeretek azzal nem foglalkozom, nem pedig lefikázom.
Végre egy nekem való hely! Nem értem mit esznek ebben a pasiban! Az még oké, hogy kinézetre nagyon nem jön be, de színészileg nullán van...
A Karib-tenger kalózai különben baromira jó film, hála Johnny Deppnek, aki zseniális színész! És azt hallottam, hogy ez az Orlandó is őt tekinti kedvenc színészének, és példaképének...
Méghogy helyes pasi??! Egy helyes pasi férfias, nem pedig nyálas és feminin, mint az Orli gyerek. A Trójában viszont a karakterének megfelelő szerepet kapott: lányos, gyáva nyuszi volt Parisz szerepében...
ugyan, azok a nők nem a férfiakért rajonganak, hanem beleképzelik magukat abba a közegbe ahol ezek a sztárok mozognak és ettől vannak olyan orgazmusközeli állapotban. Egyszerű biológia ez: ha sok férfitekintet vetül rád akkor könnyebben tudod kiválasztani a neked megfelelő spermiumot. Ennyi, így működik a nő amióta világ a világ. A modellkedés, a kikenés-kifestés, a exhibicionizmusuk, a kitárulkozási hajlam, az, hogy gyakorlatilag mindegyiket le tudod vetköztetni azzal az indokkal, hogy címlapra kerül, mind-mind erre vezethető vissza.
Nekem sem a kedvencem, viszont az apukája egy figyelemreméltó fazon volt. Dél-afrikai anti-apartheid író, olvassátok el a Transvaal Episode című könyvét! A gyerek meg olyan lett, amilyen... ;-)
Kedves Jack S.! Azt hiszem, ez egy igazán Nekedvaló fórum! Igaz, hogy mostanában kissé lefagyott, de csak azért, mert annyira ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtáljuk Orlandót, hogy róla még a neten se akarunk beszélni, nem hogy máshol!!!!!! De azért csak írj! Utáljuk együtt!!!!!!!
Hát igazad van... A Karib-tenger kalózai a kedvenc filmem, de Orlando annyira szar benne, hogy ehhez már tehetség kell. Ha Johnny Depp nem játszana benne, akkor meg se nézném...de hát játszik benne, és egyébként, ha leszámítjuk Orlikát akkor tök jó film. Persze így is tök jó, mert én nem törődök vele, úgyis csak Johnnyt nézem...
Nem tom... Egyébként Orli esetében még a k**** használata is megengedett! Csak a Gyűrűk Urát? És a Karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átkát? Abban rémálom. Ha Johnny Depp nem játszana benne, a közelébe nem mennék a filmnek!
Nem, csak annyira le vagyok foglalva, hogy ide nem tudok feljönni. Hát, igen, a Tróját nem volt gusztusom megnézni. De láttam képet Orliról, hát... rémes egyszerűen. Most még jobban ellányosították, vastagon kihúzva a szeme, mintha valami k*** lenne, hát esküszöm, erre nem lehet mást mondani...Hány filmjét? Csak a Gyűrűk Uárt. De azt is csak azér szenvedtem végig, mer a storyt szeretem.
Na, mi van senki nem akar ideírni??????????? Csak nem megszerettétek Orli babát??????? Íly meghatóan forgatta lányos szemeit a Trójában??? Szerintem nem. Sajnos azt kell mondanom, hogy még Brad Pitt is jobb volt nála, pedig azt a pasit sem szerettem eddig!!! Sean Bean meg aztán kicsi szívem csücske!:D Dehát most nem róluk van szó, hanem Orlandoról! Mi van veled sztregova??? Hisz, ha jól tudom, aktivista vagy! Vagy netán még nem volt lelkierdő újból beülni egy OB filmre??? Tényleg, hány filmjét láttad eddig???
sziasztok.
En annyira nem _utalom_ Orlando Bloomot, csak az izlesvilagom tiltakozik ellene. ha egy ferfiert nok millioi rajonganak, az legalabb legyen ferfias, ne legyenek szuzlany-szemei. ettol persze meg lehetne jo szinesz, bar errol is vannak ketsegeim vele kapcsolatban...
Na, végre egy nekem való topic!!! Én kifejezetten ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM Orlando Bloomot! Először a The Wilde-ot láttam tőle, hát valami pocsék volt! Én nem is nevezném színésznek...